Не зовсім так, точніше зовсім не так. Москаль - це етнонім, а не термін за професійною ознакою. Див. (як мінімум) Вікіпедію або ще краще словник Даля або Грінченка.З приводу москалів погоджуюсь з hed1n.ru - це слово спершу мало саме це значення (москалі - це ті, хто служив в армії Російської імперії, в тому числі й українці)
Цитую словник Даля (у мене на полиці стоїть, тому маю змогу):Не зовсім так, точніше зовсім не так. Москаль - це етнонім, а не термін за професійною ознакою. Див. (як мінімум) Вікіпедію або ще краще словник Даля або Грінченка.
З.І.: збережено орфографію автораМоскаль-москвічъ, рускій; солдатъ, военнослужащій
Конечно Европа (нужно идти туда где к нам нормально относятся)На вашу думку Україні треба рухатись в Європейському чи Русійському політичному напрямку ?
Московія- не старший брат ні в якому разі. Скоріше- навпакиНа мое мнение нужо быть в хороших отношением как с нашим старшим братом...
тому замінюємо слово "москалі" на "кацапи" що справді відносилось до бояр Московії які носили довгі бородиЗ приводу москалів погоджуюсь з hed1n.ru - це слово спершу мало саме це значення (москалі - це ті, хто служив в армії Російської імперії, в тому числі й українці)
у мене інше джерело і я написав його твердження. це джерело заслужений ІСТОРИК в одному з вищівкоклам не понять что слово "касап" появилось в русском языке во времена церковного раскола(15-16 век) и в переводе с тюркского "резчик мяса", "мясник""