Відповідь: Ответ: Оффтопики.
Кажучі, що Росія-це круто, Україна-шопопало, м"яко кажучи. І при цьому бути патріотом України. Дивні у вас уявлення про патріотизм.И что вы этих хотели сказать? ПроРоссийскую позицию у нас что в криминальным кодексом запретили?
Или тот у кого такая позиция, не имеет право называться Украинцем и патриотом Украины?
Хм, моя позиція висловлювалась не до нього. Я не дозволяла на форумі якихось образ в бік когось із учасників. Зате часто чую у свій бік "патріотка, што ти сєбє возомніла, кто ти такая єсть, свідома, сектантка,..." (список продовжувати?) і в такому тоні, що звучить це як найбільша лайка.Вашу "думку" он выслушал еще на форуме, собственно он на ее и ответил своим сообщением. По этому 1:1
З дому брата ніхто вигнати не може, він дорослий і давно живе окремо. Я вважаю себе об"єктивною в межах своїх можливостей. Мені жодного разу не привели докази моєї необ"єктивності, окрім голослівних заяв. Цим прикладом я намагалась довести безгрунтовність звинувачень, що інша позиція на виборах, це привід обливати брудом (я те слово повторити не можу, мене мама навчила не лаятись) інших.То что вы своего брата не выгнали из дому и вызнаете право вашего брата и любимого голосовать за кого они считают нужным, это как показатель чего? вашего объективного отношения к участникам раздела политика?