Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Пошто "САЛО" под замок спрятали?;)
ибо
Ravenne сказав(ла):
Давайте все ж зупинимось на одній темі "Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?". Там і про асоціації і про інші країни. Якщо автор доведе мені унікальність цієї теми, то поновлю.

-_MelaniA_-

Забанен

Правильно сделали что спрятали! Я сама этого хотела:) Это не стоит отдельной темы

R

Radianta

Guest

Давайте кого-нить забаним что ли......:)

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Нагадую в котрий раз, назви країн пишуться з великої літери. Особливо це стосується країни, у якій ми живемо. Тому бажано не цитувати повідомлення, яке написано з помилками, бо тоді його буде важче видалити. Прикладом може слугувати повідомлення

HNIW

Member

до вас не доходит что это сознательное написание? печально:D

кстати почему пропадают сообщения, даже невинного содержания? или это новый писк моды: послав сообщение видишь его, а через 5 мин. открывая ту же страницу оно пропадает

bsv

Странник

Есть такое предложение. В качестве эксперимента.
Хотя бы на время, скажем на месяц или два. Сделать отдельную, закрытую, тему "Удаленные сообщения" там хотя бы страницы 3 держать эти сообщения, что выходит на 4ю страницу удалять совсем. Таким образом люди будут видеть что удаляют и за что, и самое главное какие сообщения удаляют.
Надеюсь замысел понятен

Маленькое уточнение – это касается сообщений, которые по мнению модераторы есть флуд или не в тему или еще поподают под подобные причины.
Исключение сообщение с оскорблениями, не нормативной лексикой, в общем за грубое нарушение правил в таком духе, сообщения сразу удалять.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

bsv, така тема має назву "оффтопіки" :).
Взагалі нічого не маю проти, але завжди знайдуться ті, які скажуть, що і то не флуд :). Ну на якості екперімента можно зробити, а там подивимось, може і на користь пійде. Але, якщо почнуться знову суперечки стосовно "а чого?", на цьому все і буде закінчено, бо якщо з кожного приводу починати давати звіт і робити обговорення на сторінку, ніякого часу на все інше не залишиться.
До речи, повідомлення фізично не видаляються.

bsv

Странник

Тема "оффтопіки" не закрыта и туда не особо попадают удаленные сообщения.
Найдутся разные, но смысл эксперимента не в обсуждения удаленных сообщений, а в ознакомления. Так же люди будут видеть какие сообщения удаляются, может это поможет более лучше формировать свои сообщения пользователям раздела.
Ну и на последок, страна должна знать своих героев. Будет видно чьих сообщений больше всего уходит в топку :)
Спасибо за поддержку инициативы

TaboriT

Member

bsv, а також ті, кто його підтримав: TaboriT, lyolia, Фокс Малдер, Merime, ви часом не дивились у темі "Чи потрібна в Україні російська мова як друга державна?" перше повідомлення, яке навить прикріплено і видно на кожній сторінці? Мені довелось вирішувати, що з вашими повідомленнями робити: видалити, перемістити у тему "Видалені", чи у "Мова". Цього разу вони опинились у темі "Мова". Наступного будуть у "Видалені".
То моя провина. Ми з паном lyolia в темі "Яникович" (якщо не помиляюсь) затронули знову тему другої державної. І аби не оффтопить в темі, присвяценній Віктору Федоровичу, я вирішив відписатись в темі про мову. В "Язиках і мовах" мене відштовхнуло опитування, тому я почав шукати Про другу державну.... І першого поста не помітив.
Прошу вабачення!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

То моя провина. Ми з паном lyolia в темі "Яникович" (якщо не помиляюсь) затронули знову тему другої державної. І аби не оффтопить в темі, присвяценній Віктору Федоровичу, я вирішив відписатись в темі про мову. В "Язиках і мовах" мене відштовхнуло опитування, тому я почав шукати Про другу державну.... І першого поста не помітив.
Прошу вабачення!
До Вашого першого повідомлення зауважень нема, воно там і залишилось. Але подальше його обговорення, почате bsv було недоречне. Обговорення в темі "Мови.."

Зверху