Сумский футбол

RED_FAN

Smilek
Та желательно б выиграть... И от Оболони б оторвались, и Закарпатье б не отпустили...
21 мин 0-0

10'
Господарі провели гостру атаку, але після удару півзахисника "Нафтовика-Укрнафти" мяч пролетів повз стійку і вдарився з зовнішньої стороні сітки воріт

5'
Пішов дощ. Це завдасть труднощів обом командам....

2'
Перші хвилини матчу пройшли досить спокійно. Команди не фурсують подій.

Если нефтяник выйдет в вышку, то будет омоложение состава, поскольку большенству игроков там за 30, то половина команды уйдет на пенсию, и нефтяник сливает игры, тобиш играют не на полную, поэтому у оболони они не выграют 100 %

lion.ts

[deleted]
Не думаю, что сейчас Нефтяник "сливает игру". Наверное не повезло просто:(

taurus__73

New Member
Модератор
39'
Атака "Нафтовика". Хтось з охтирців, перебуваючи у воротарській пробив потилицею, але мяч опинився точно в руках Товта
30'
Територіальну перевагу мают охтирці, але до гострих моментів справа не доходить
25'
Гра за дощової погоди набула жорсткого малюнку. Команди намагаються діяти в центрі, не підпускаючи суперника до своїх воріт

fc.obolon.ua

taurus__73

New Member
Модератор
45'
Атака лівим флагом. Гурка зробив навіс і мяч після рикошету від когось з охтирців влітає в сітку

RED_FAN

Smilek
45'
Атака лівим флагом. Гурка зробив навіс і мяч після рикошету від когось з охтирців влітає в сітку

44'
Дощ припинився

Snitch

New Member
Я думаю, что гол случайный. По он-лайну видно что преимущество у Нефтяника. Да и сам гол с рикошета...Думаю Нефтяник отыграется. Хотя бы в ничейку у себя дома нужно сыграть

Зверху