Я не хочу жити на смітнику!!!

МВольная

Промінь Заходу
дійсно сумно.... і шкода що там мало людей вміють цінувати те, що у них є, те що саме дорожче... наша природа, наша Країна, наш дім...

......день настане… і ось знову:
тріск дерева, що на дрова…
Крик від удару, драк та болю,
(не дума п’яна голова)…
А вже надвечір, наче тихше…
повсюди на землі сміття…
Птахи мовчать… і їм не ліпше
Їм пісня в горлі застрява…

Дуже шкода, що не маю можливості бути з вами 14-го, але морально я там! Богдана, поважаю твою небайдужість, і тих, хто прийде для того щоб відпочити з корист"ю для свого міста і своєї душі. Той хто не вміє цінувати декілька метрів навколо себе, не знаю чи гідний взагалі називатися моїм земляком...
Бережіть свою землю

Богдана

Послідовниця іншого
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Дякую за підтримку, на жаль, ті, хто хочуть допомогти, не можуть і навпаки.

Богдана

Послідовниця іншого

до чого тут джерела і статистика, не розумію! Ви, якщо вже висказались щодо присутності на акції прибирання, то нічого писати аби-шо.

@del'

Multum in parvo
перепрошую, шановний але за моїми джерелами було сказано що 380.

- більш достовірних даних ви не знайдете.

Акцію підтримаю, але, на жаль, тільки морально. Обставини складаються так, що 14го мене в місті не буде.
Звичайно, я вважаю, що прибиранням сміття мають займатися комунальні служби, але ж вони, бідні, зайняті :) Не буду говорити чим, всі й так здогадуються.
Непогано було б пакетик зі сміттям перев'язати червоною стрічечкою і презентувати пану Чорткову (таке прізвище, наскільки пам'ятаю, носить головний прибиральник нашого міста)

скільки не прибирай, а все одно свині будуть жити в багнюці. підтримую ідею чистого й охайного міста, але лікувати тільки симптоми хвороби("синдром порося") - немає змісту.:crazy: :all_cohol :eusa_wall

нэмае змисту - нет содержания?
херня все ети акции, нужно поставить мусорные бачки, там где ето необходимо, и вывозить мусор вовремя, а мусор разбросаный пусть соотв. органы соберают

@ndrik

vet.sumy.ua
Модератор
нэмае змисту - нет содержания?
херня все ети акции, нужно поставить мусорные бачки, там где ето необходимо, и вывозить мусор вовремя, а мусор разбросаный пусть соотв. органы соберают
ух какой ты...
Мусорные бачки уже 1 раз поставили... к огромному сожалени если надеяться на кого-то через пару лет мы будим в полной ж...
Никто тя не заставляет идти и убирать именно под Харьковский мост или ещё куда-то, достаточно посвятить 1 час своего времени уборки той теретории которая хотябы тя окружат ;) и не обязательно это должно быть 14 апреля ;)

Богдана

Послідовниця іншого
скільки не прибирай, а все одно свині будуть жити в багнюці. підтримую ідею чистого й охайного міста, але лікувати тільки симптоми хвороби("синдром порося") - немає змісту.
У справжнього хазяїна свині чисті. А взагалі не очікувала від віруючої людини такої позиції. На які ралігійні теми можна говорити? Віру треба доводити справами, а не пустими балачками.

Зверху