Я не хочу жити на смітнику!!!

Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

так привчите владу - вони взагалі припинять робити щось, будете прибирати постійно. думаю, треба все робити якось інакше.

п.с. наприклад зайти до ради і спокійно викинути чиновника разом з кріслом у вікно :sml: подіє 100%

Merime

New Member
Re: Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

так привчите владу - вони взагалі припинять робити щось, будете прибирати постійно. думаю, треба все робити якось інакше.

Ну як інакше? По-перше йдеться про територію, куди ніколи не ступить нога працівників комунгоспу. Це берег річки, який за два тижні заросте травою та бур'янами. І поховає щорічні поклади сміття.
По-друге, для чого залучати якусь владу, щоб прибрати десяток пластикових пляшок та кульків?
По-третє, це не так вже важко й складно. Вийдемо на годинку, зберемо трохи сміття. Це навіть приємно. Я до сьогодні згадую, як ми заагітували людей знести сміття з Говерли, яку також потроху перетворюють на смітник. Якщо збереться багато людей, я організую машину для вивозу сміття, а також певний інструмент.

seeker

seeker of information
Так, Diverup має рацію.Краще почати пікетувати біля урядових будівель з лозунгами щодо організації владою централізованого прибирання міста, водоймищ зокрема. А так-один в полі не воїн, та ще з нашим "дуже свідомим" в питаннях культурної етики людом, всеодно що... , ну тобто це буде одноразова локальна акція а треба, масштабні і регулярні.

Останнє редагування:

Merime

New Member
Домовились. Одна група йде пікетувати, а друга прибирати.

cem

gott mit uns

Я закликаю всіх небайдужих до нашої природи зібратись 14-го квітня і поприбирати сміття!!!
На вихідних я вирішила прогулятись біля річки і була в шоці!!! Це смітник, а не місто!!! Весь берег засипаний пластиком і склом, трава починає проростати, а нікуди! Якщо ми не поприбираємо, то хто? Пропоную почати прибирання: міст біля "Здибанки" - харківський міст.
ото ж кожен йде й кидає по-бумажці. А нас ( за даними статистики) 380 тисяч !!!

Богдана

Послідовниця іншого

я, чесно кажучи, такого не очікувала, я була впевнена, що свідомі люди в нас є, їх багато, а вийшло он як...Хай вам буде соромно, тільки це залишиться на вашій совісті, будете виховувати своїх дітей, говорячи:"Ось, бачиш, смітник біля річки, сину, ти не прибирай, це влада повинна робити, а поки, гуляй, дитинко, так, не звертай уваги".
Пишіть, будь ласка, хто прийде, а не хто розумніший з вас!!!!

Зверху