Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

S-DIMAN

Active Member
Я верил в нашу победу, но когда Львов за пару минут до конца игры вышел вперёд, закрались нотки сомнения. В общем победа нелёгкая. Поздравляю всех фанов "Сумыхимпрома" с победой! Теперь бы выиграть у Днепра и Одессы (хотя бы 1 из этих матчей) как-нибудь на выезде да и с Химиком можно потягаться - вчера что-то они мёртвые были с Киевом...
ничего себе мертвые...
 

LaffJoy

Папка
Рига - Азовмаш 57-79
На пути в Финал Четырех – АЕЛ
Азовмаш сыграет в четвертьфинале с киприотами
Мариупольский Азовмаш в четвертьфинале Еврокубка ФИБА встретится с кипрской командой АЕЛ. Подопечные Игоря Миглиеникса хотя и набрали столько же очков в группе К, сколько испанский Эстудиантес, но заняли лишь второе место, что и вывело их на чемпионов Украины.
Четвертьфинальные серии плей-офф начнутся 6 марта. На другие места в Финале Четырех будут претендовать Эстудиантес – Динамо (МО), Турк Телеком – Виртус, Панионис – Жирона. В совсем неслабой компании Азовмаш отхватил не самого внушительного противника. Хотя закидывать в баскетболе надо не шапками, а трехочковыми и т.д.
 

S-DIMAN

Active Member
Тибо отправляется на просмотр во Францию
Как стало известно basket.com.ua, защитник ИКБ, Феньо Ямтче Тибо, ранее выступавший за "Львовскую политехнику" и "Николаев" на днях отправляется во французский «Сэнт-Этьен» (дивизион Pro B), куда камерунец приглашен на просмотр.
 

S-DIMAN

Active Member
Олексій Печеров «Причина фіаско у нас – у гравцях»
~Вашему вниманию предлагается эфирная распечатка телепрограммы «Спортклуб»~
Гостем інформаційно-аналітичної програми «Спортклуб» був провідний гравець збірної України і баскетбольного клубу «Київ» – Олексій Печеров. Приводом для запрошення на прямий ефір каналу «Спорт 1» слугували події останнього часу, пов`язані з перепитіями у вітчизняній Суперлізі і суттєвими кадровими змінами у клубі «Київ».

Ведучий: В останньому матчі БК «Київ» обіграв бронзового призера «Хімік». По ходу матчу южненці впритул наблизилися у рахунку до вашої команди. Та все ж, «вовки» дотиснули «хіміків». Які ігрові важелі стали вирішальними у вашій перемозі?
Печеров: Наш тренер досконало вивчив гру суперника і на теоретичних заняттях розклав нам всі плюси і мінуси южненців. До того ж, перед матчем до нас приєдналися два новачки – Ранчіч і Муєзінович. Обидва мене приємно здивували! Приміром, Ранчіч набрав 22 очки!

Ведучий: Олексію, а яка твоя думка стосовно того, що «Київ» зробив різкий уклін у бік «балканізації»? Чи не призведе це до того, що молоді українці знову повернуться до другої команди чи взагалі залишать команду?
Печеров: Перед тренером Махорічем керівництво ставить певне завдання. Тож тренер вирішує за рахунок яких баскетбольних сил досягти певної вершини. Природньо, що Махоріч добирає гравців, яких він добре знає і з якими вже працював. Хоча при цьому я згоден, що це негативно може позначитись на наших молодих українських гравцях. Адже гравцям з БК «Київ -2» тепер ще важче «засвітитися» перед тренером і столичною публікою.

Ведучий: Приміром, у футбольному київському «Динамо» команда чітко поділена на групи за національною приналежністю. Чи не виникне негативне подібне явище у БК «Київ»?
Печеров: Зрозуміло, що гравці з екс-Югославії тримаються разом, насамперед, через спільну мову. Але у нас в команді абсолютно всі володіють англійською, тож жодних проблем не виникає. Мабуть, у тому ж «Динамо» всі проблеми від відсутності спільної мови. У нас чудовий мікроклімат у команді! Принаймні, особисто я, почуваюся комфортно і залюбки спілкуюся з усіма гравцями не лише на тренуваннях.

Ведучий: Чи є суттєва відмінність у побудові тренувального процесу між Махорічем і його попередниками – Паскуалі і Бережним?
Печеров: У кожного тренера своя манера і бачення тренувального процесу. Відзначу, що Махоріч любить, насамперед, агресивну оборону. Саме над цим компонентом ми багато працюємо. Якщо раніше наш лікар Володимир Павленко обмежувався присутністю на тренуваннях, то тепер у лікарського штабу багато роботи. На тренуваннях ми працюємо у жорсткій, агресивній манері, тож виникає достатньо дрібних травм і синців. Мені здається, що наша гра вже покращується і до плей-оф ми підійдемо у оптимальній формі.

Дзвінок у студію(Микола Сушак, Київ): Я не поділяю думки, що прихід нових легіонерів посуне у тінь молодих українських гравців. Адже позаду вже половина чемпіонату і у наших молодих баскетболістів був час показати себе у всій красі. І що ми бачимо? Як рік тому вони сиділи на лаві запасних, так вони і повернулися туди. У них же був чудовий шанс, але скористатися ним вони не захотіли чи не можуть взагалі. Я за здорову конкуренцію, а не за штучне підтягування до основи українців! Олексію, Ви згодні зі мною?
Печеров: Цілком поділяю Вашу думку.

Ведучий: Як це не боляче згадувати, але хотілося б повернутися у осінні події, коли «Київ» ганебно виступив у Кубку Європи. Команда, котра до цього входила до квартету кращих цього турніру, раптом не змогла подолати перший груповий етап.
Печеров: За всіх не говоритиму, але, особисто я важко переживав це фіаско. На мою думку, ми не виконували установку тренера Бережного. Та ще й, дивним чином, нас переслідувала низка негативних моментів, які далися взнаки. Користуючись нагодою хочу вибачитися перед київськими уболівальниками за такий провальний виступ.

Ведучий: Серед журналістів домінувала думка, що тренерський штаб Бережного занадто «навантажив» вас силовою підготовкою і це позначилося на легкості і швидкості командної гри. Чи це хибна підозра?
Печеров: Головна причина не в цьому. Причина цього фіаско у нас – гравцях.

Дзвінок у студію: ( Олександр, Київ): Ви стверджуєте, що гравці винні у єврокубковому провалі. А може причина криється в іншому? Мені здається, причина у тому, що клуб не зміг утримати таких баскетболістів як Нісім, Варда, Гарісон і Лончар. Раптом з`ясувалося, що цим гравцям немає гідної заміни. Чи не так?
Печеров: Можливо, когось з названих гравців і не вистачило. Але що поробиш, на той час у нас був саме такий склад, який і мав вирішувати завдання виходу з групи Кубка Європи.

Ведучий: У нинішньому чемпіонаті України помітно вирівнялися сили. А може є сенс сказати по-іншому: це «Київ» , «Азовмаш» з «Хіміком» здали у майстерності і дещо опустилися до рівня «Мавп» і «Дніпра»?
Печеров: По-перше, я не думаю, що «Київ» здав у грі. По-друге, переконаний, щільність у турнірній таблиці пов`язана з загальним зростанням майстерності деяких команд. Думаю, що уболівальникам це лише додає інтересу до чемпіонату. Адже з`явилася велика кількість матчів, у яких неможливо стовідсотково вказати переможця. На собі переконався у помітному поступі таких команд як «Сумихімпром», «Дніпро», «Кривбасбаскет».

Ведучий: Минулого літа ти був задрафтований клубом НБА – «Вашингтон Візардс». Розкрий карти, які чинники не дозволили тобі залишитися у столиці США і цей сезон провести у НБА?
Печеров: Справа у тому, що влітку у «Вашингтон Візардс» був повний «боєкомплект» з 16-ти гравців з чинними контрактами. Тож у мене не було жодних гарантій виступу за основну команду. Гріти лаву запасних чи виступати у фарм-клубі я не забажав. Керівництво «Києва» , «Вашингтон Візардс» і мій агент дійшли думки, що мені краще мати максимум ігрової практики. Таку гарантію мені дали у БК «Київ». Тож до кінця сезону гратиму за «жовто-зелених». А коли фінішуватиме сезон, то у «Вашингтоні» закінчаться контракти у кількох баскетболістів, тож у мене буде реальний шанс «зачепитися» за НБА.
 

S-DIMAN

Active Member
По-моэму этот Печеров совсем никакой, Лищук намного лучше...имхо
 

sanches

SportFun
Четверг, 22 Февраля 2007
"Черкаськи мавпы" - БК "Харьков - Политехник" 126:66
(34:17, 26:27, 31:7, 35:15) Черкассы, СК "Будивельнык", 900
Арбитры: Рыжик Б., Николащенко С., Широбоков А.
 
Зверху