Російська Федерація

d324co

Well-Known Member
Жаль что интервью сильно порезали, но рассуждения Стрелкова очень даже разумны
и них не чувствуется никакого шапкозакидательства. Не дурак, точно, согласен.
Да, очень бы интересно найти полую версию. Хотя, возможно, просто мат вырезали. Ведь Гиркину в этой стране жить до конца... И жить не больше, чем будет существовать эта страна...

rfvgy

Ukrainian
Лббопытное видео. Стоит посмотреть, если интернет позволяет. Лично я о Гиркине, до просмотра этого видео был совсем другого мнения...

You must be registered for see medias

Он враг, но никак не дурак, совсем не дурак.
Шановні вам робити нічого , як слухати міжнародного злочинця що збив цивільний літак МН-17 ?
Мені пофіг що каже ,, гебельс,, навіть якщо це 2+2=4

d324co

Well-Known Member
Шановні вам робити нічого , як слухати міжнародного злочинця що збив цивільний літак МН-17 ?
Мені пофіг що каже ,, гебельс,, навіть якщо це 2+2=4
А Ви подивіться. Гіркін, хоч і ворог, але розповідає багато чого корисного, набагато кориснішого, аніж новини про знищення 96 танків одним пострілом з Байрактара.

d324co

Well-Known Member
Ні, я не дивився ще новин... 2 КОЛОНИ ворожої техніки !!!

В Сумской области Байрактар уничтожил две колонны оккупантов
Подробности
02.03.2022 11:20:10

You must be registered for see images

Байрактар

Глава Сумской областной государственной администрации Дмитрий Живицкий сообщил, что Байрактар, который начали применять 1 марта уничтожил две колонны врага.

d324co

Well-Known Member
брехня и шапкозакидательство наносит не меньше вреда, чем всепропальство и паника
Враги тоже читают такие новости и говорят - "да все эти новости о наших потерях - брехня"

d324co

Well-Known Member
Лавров: "Третя світова війна була б ядерною та руйнівною"

Росія знову намагається залякати світ можливістю ядерної війни.
Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, якого цитують росЗМІ повідомляє .
"Третя світова війна була б ядерною та руйнівною", - сказав він.
Лавров також вважає, що Росія "не дозволить Україні" отримати ядерну зброю.
Він також висловився про санкції, заявивши, що у РФ "багато друзів", тому її не можна ізолювати. Джерело:

rfvgy

Ukrainian

Знаю що будуть мені писати - що в нас ціни теж кусаються ... але у нас війна , а у кацапів мир в тилу за тисячі км від України :wait:

• Like
Реакції: Aiir
Зверху