Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Это меняет точку зрения на ажиотаж с вакцинацией:
COVID-вакцинація на Сумщині: медзаклад-лідер отримав 1,5 млн грн у вересні
15:16 / 05 ноября 2021

У 58 медичних закладах Сумської області можна отримати щеплення від коронавірусу. Саме ці медзаклади мають відповідний договір з НСЗУ.
Усі вакцини від коронавірусу в Україні безоплатні для пацієнта, послуги з вакцинації — також. Як знайти пункти вакцинації, в яких можна щепитися та на які послуги лікарів можна розраховувати?
Наразі в Сумській області 58 медичних закладів мають угоди з НСЗУ на проведення вакцинації проти COVID-19. У цих закладах пацієнт може отримати свою безоплатну дозу вакцини. Послуги з вакцинації також безоплатні для пацієнта.
Усього з початку вакцинальної кампанії від коронавірусу Національна служба здоров’я виплатила понад 12,8 млн грн закладам Сумської області за проведення щеплення.

Вони отримують оплату за фактичну кількість провакцинованих осіб: 25 грн — за першу дозу введеної вакцини і 60 грн — за другу. Інформацію про вакцинацію медики вносять до електронної системи охорони здоров’я і тільки на підставі цієї інформації НСЗУ платить закладам.
Медичні заклади, які укладають договір на вакцинацію проти COVID-19, зобов’язуються працювати так:

  1. Для початку медичні працівники повинні поінформувати вас щодо процедури вакцинації та отримати інформовану згоду — документ, який кожен підписує перед щепленням.
  2. Лікар має вас опитати, щоб виявити протипоказання, з’ясувати схильність до алергій.
  3. Після цього вам розкажуть про подальші дії та можливі побічні реакції.
  4. Лише тоді можна безпосередньо провести вакцинацію з дотриманням вимог інфекційної безпеки.
  5. Протягом 30 хвилин після щеплення за вами мають спостерігають, щоб зафіксувати несприятливі події після імунізації в разі їх виявлення.
  6. Факт вакцинації реєструють в електронній медичній картці пацієнта.
  7. Якщо вакцина дводозова, медпрацівники повідомляють пацієнту час і місце наступного щеплення, у разі потреби допомагають із реєстрацією на наступний візит.
  8. Якщо раптом у пацієнта виникає невідкладний стан у процесі вакцинації, йому надають першу медичну допомогу і викликають швидку.
Деякі нюанси - замість огляду перед щепленням - "опитування" )))
п. 5 і 8 в умовах універмагу Київ, Лавини та Епіцентру викликають сумніви...
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
За добу в Україні додалося більше 26 тисяч нових хворих на ковід, серед них 1 654 дітей
8:47 / 05 ноября 2021

За добу 4 листопада в Україні зафіксовано 26 488 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, померло 696 людей.
Джерело:
Деталі: серед нових хворих – 1 654 дітей та 488 медпрацівників.
Було госпіталізовано 5 497 осіб; летальних випадків – 696, одужала 13 281 особа.
 

d324co

Well-Known Member
За минулу добу, 5 листопада, в Україні зафіксували 25 063 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них 1 541 дітей та 398 медпрацівників.
Про це у Міністерстві охорони здоров’я.
За останню добу у Сумській області виявили коронавірус у 959 людей. Статистику зранку 6 листопада на сайті Сумської облдержадміністрації.

Найбільшу кількість — 481 інфікування — виявили у Сумському районі, 197 – у Конотопському, 115 – у Роменському, 111 – в Охтирському, 55 — у Шосткинському.

Від ускладнень хвороби померли 15 людей. Шість смертей стались у Сумському районі, п'ять – в Охтирському, три – у Роменському. Ще одну смерть зафіксували у Шосткинському.
 

Satori

Well-Known Member
И через год - опять? Болеть и снова вакцинироваться? Или только вакцинироваться ?
Так через пол-года по любому нужна ревакцинация - бустерная доза. Ну или болеть. Такая вот борьба с естественно-искусственным отбором. Те кто придумали этот вирус не дураки же. И вакцинация им поперек горла. Срывает поставленные задачи.
 

d324co

Well-Known Member
Те кто придумали этот вирус не дураки же. И вакцинация им поперек горла. Срывает поставленные задачи.
Это только в том случае, если это разные люди)))
Производство вакцин сейчас, наверное, прибыльнее, чем производство наркотиков... тем более, что их полностью выкупают за счет налогоплатильщиков
 

Satori

Well-Known Member
Это только в том случае, если это разные люди)))
Производство вакцин сейчас, наверное, прибыльнее, чем производство наркотиков... тем более, что их полностью выкупают за счет налогоплатильщиков
Вряд ли их интересуют прибыли какие бы то ни было.. Мировое правительство, а проще сетевая банда гангстеров - они везде - во всех странах и представлены в самых разных ипостасях, от ученых до шизиков; у них задачи совсем иные и пока их сверхзадача весьма туманна. Ну, положим, сократить население...тот самый пресловутый золотой миллиард, ладно...почистить от слабых, дальше - ну создать "новых" людей - совершенных индивидуумов, служак, служителей, "рабов"... супер-слесарь, супер-пекарь, супер журнашлюхи... (в этом кстати уже достигли успеха практически стопроцентного) - а что еще?!... загадка... Правда все это если вирус все же искусственный, а если природный...то..ждем марта 22го или 29го года... предсказали же как бы дату окончания... :):):)
 

d324co

Well-Known Member
Вряд ли их интересуют прибыли какие бы то ни было.. Мировое правительство
Упустить возможность продать, за о*енные бабки неведомую *уйню, защищающую от невидимой *уйни - могут только полные долбо**бы )))
Почитайте, хотя бы "Продавец воздуха"
Если бы ковид не возник естественным путем - его нужно было создать.
 

d324co

Well-Known Member
Кабмін скоротив термін дії сертифікатів про одужання від COVID-19
Сформувати такий сертифікат не можна більш як два рази на один календарний рік

Термін скоротили зі 180 днів до 105. При цьому його можна сформувати не більше двох разів за один календарний рік після одужання.
Про це йдеться у Постанові Кабінету міністрів від 4 листопада 2021 р. № 1156, яку на Урядовому порталі.
Згідно з документом, уряд вніс зміни до Порядку формування та використання COVID-19-сертифікатів. Відтак, термін дії міжнародних та внутрішніх сертифікатів після одужання скорочений зі 180 до 105 днів.
Только ширяться, никаких "естественным путем"! И чем чаще ширяться - тем прибыльнее.
 
Зверху