firefox
Well-Known Member
эти данные изначально проходят под грифом "секретно" - для нарида сойдет "умерло" и "вылечилось"где, в каком районе города, при каких обстоятельствах - скорая или плановая госпитализация, возраст и т.д.
эти данные изначально проходят под грифом "секретно" - для нарида сойдет "умерло" и "вылечилось"где, в каком районе города, при каких обстоятельствах - скорая или плановая госпитализация, возраст и т.д.
А смысл? Больной может начхать на сидение маршрутки в одной части города, а Вы посидеть на этом сидении совсем в другом...то надо указывать, где, в каком районе города,
У Cумах від COVID-19 померла жінка
17:44 / 06 августа 2020
You must be registered for see linksYou must be registered for see linksYou must be registered for see links
У Сумах померла хвора на коронавірус 80-річна жителька міста.
За інформацією відділу охорони здоров’я, на ранній стадії захворювання жінка відмовлялася від госпіталізації. Із погіршенням стану її шпиталізували, та підключили до апарату ШВЛ. Хвора мала кілька супутніх захворювань у важкій формі. Вона з сімейного вогнища захворювання.
Попередня причина смерті – двобічна пневмонія, спричинена коронавірусною інфекцією.
Міський голова Олександр ЛИСЕНКО висловлює співчуття рідним померлої.
Нагадаємо, станом на сьогодні із 24 виявлених в області за добу випадків коронавірусуYou must be registered for see links
думаю,что имелось ввиду место жительства заболевшегоА смысл? Больной может начхать на сидение маршрутки в одной части города, а Вы посидеть на этом сидении совсем в другом...
И какой смысл в такой информации? Чтоб держаться подальше от этого места?? Не?думаю,что имелось ввиду место жительства заболевшего
Плюс 1453: Україна третій день поспіль встановлює новий рекорд по Covid-19
You must be registered for see links/ ВідYou must be registered for see links
За останню добу в Україні виявили 1453 нових хворих на коронавірус. Це найбільше від початку епідемії у країні. І третій антирекорд за 3 дні поспіль.
На ранок 7 серпня у країні 78 261 лабораторно підтверджених випадків Covid-19
пишеYou must be registered for see links.
а какой смысл вИ какой смысл в такой информации?
На Чешку вечером заглянитеУ Cумах від COVID-19 померла жінка
То далеко. Я могу на Здибанку вечером заглятуть (((а какой смысл в
На Чешку вечером загляните
как говорил здесь кто-то из старых форумчан "хоть пеньком об сову,хоть совой об пенек"Я могу на Здибанку вечером заглятуть (((
Или в любой супермаркет с 17 до 19...
Що прискорить формування колективного імунітету до коронаврусу: лікар дав пояснення
You must be registered for see links/ ВідYou must be registered for see links
В даний час імунітет до коронавірусу має не більше 5% населення України, в той час як для формування колективного імунітету ця цифра повинна становити не менше 60%.
Природне формування колективного імунітету відбувається повільно, але цей процес може прискорити вакцинація. Про це в бліц-інтерв’ю розповіла лікарка-імунологиня, докториня медичних наук, професорка Алла Волоха, – пишеYou must be registered for see links.
You must be registered for see links