Делали... Сколько лет назад?А что не так? Прививки БЦЖ в постсовке повсеместно делают
Насколько я знаю, за 15 лет эффект от вакцинации существенно снижается...
Делали... Сколько лет назад?А что не так? Прививки БЦЖ в постсовке повсеместно делают
Мне в прошлом году повторную делали...Сколько лет назад?
Бабы по найму рыдали сквозь зубы,При здійсненні поховання померлих від коронавірусу дозволяється перебувати одночасно у приміщенні не більш як одна особа на 10 м2 та забезпечити відстань між ними не менш 2 метрів. КП «Спецкомбінат» спільно з органами поліції – забезпечити облік осіб, які були присутні під час поховання померлого від коронавірусу із зазначенням дати і часу перебування, прізвища, ім’я та по батькові, адреси проживання і контактного номеру телефону.
You must be registered for see links
Выкосит конечно. Но значительно меньше, чем в Италиях и Испаниях. Просто по причине, что у нас средняя продолжительность жизни значительно ниже, и эти бабульки в этом параметре уже учтены.Та не скажи,если короновирус по нашим селам пройдется ( заробитчане завезут) то нормально бабулек выкосит,кто их там лечить будет....и возить в инфекционные больницы.Моей бабульке 91 пошёл,например, и жива до сих пор.
На Сумщині вже 17 хворих на коронавірус, з них 3 — у Сумах
11:56 / 31 марта 2020
You must be registered for see linksYou must be registered for see linksYou must be registered for see links
Сьогодні, 31 березня, на офіційному сайтіYou must be registered for see linksоприлюднили оперативну інформацію про кількість хворих з уточненим діагнозом на COVID-19, а саме лабораторно підтвердженим методом ПЛР вірусологічною лабораторією Лабораторного центру МОЗ України.
Так, за даними сайту, станом на 9.00 сьогодні методом ПЛР в Сумській області підтверджено коронавірус у 17 осіб. Зокрема, у Сумах вже троє хворих, у Конотопському районі – 9 (1 летальний), один випадок підтверджений у Кролевецькому районі і чотири в Охтирці.
Також Лабораторний центр повідомляє кількість хворих із підозрою на коронавірус. По області таких осіб станом на 9 ранку було 9: у Сумах – 5, у Сумському районі – 2, у Шостці і Білопільському районі – по 1.
Стало відомо, звідки привіз коронавірус третій сумчанин
13:44 / 31 марта 2020
You must be registered for see links
Третій пацієнт з коронавірусом у Сумах приїхав з Грузії. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської ОДА Дмитро Кравцов.
«Молодому чоловіку 25 років, він учора приїхав із Грузії», — повідомив посадовець.
Усього в Сумах сьогодні троє людей мають коронавірусну інфекцію COVID-19. На Сумщині таких уже 17.
Стоит учесть, что у нас, при нашей воде/продуктах/медицине состояние здоровья 60 летних хуже, чем в Италии у 80 летних.Выкосит конечно. Но значительно меньше, чем в Италиях и Испаниях. Просто по причине, что у нас средняя продолжительность жизни значительно ниже, и эти бабульки в этом параметре уже учтены.