ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Демократична Сокира
20 мин. ·

Найбільший мегаполіс країни та єдине українське глобальне місто зупиняє весь громадський транспорт. По суті, економіка Києва зупиняється. Це локаут (саме локаут), від якого півкроку до дефолту всієї країни.

Важливо розуміти, що дефолту можна було уникнути і можна уникнути навіть зараз. МВФ пропонує нам $5 млрд за «антиколомойський» закон - закон, який блокує можливість Коломойському повернути ПриватБанк або отримати за нього компенсацію. П'ять мільярдів доларів - величезні гроші для української економіки, яка переживає стагнацію. Колосальні.

Але Україна не взяла ці гроші.

У виборі між Коломойським і дефолтом влада вибрала курс на дефолт. Не піднялася рука на Ігоря Валерійовича, довелося покласти х*р на весь народ. МВФ готовий був закрити очі на відсутність навіть земельної реформи, на відсутність інших реформ, на що завгодно, але МВФ не підписувався годувати наших олігархів. Тому олігархів будемо годувати ми. Грошей не буде.

Зеленський, зрозуміло, буде шукати винних, якщо дефолт трапиться. Серед винних будемо ми з вами, тому що виходили на акції протесту під парламент (це буде брехня, тому що антиколомойський закон в Раді навіть жодного разу не ставили в порядок денний, не те що на голосування). Серед винних буде коронавірус, і це теж буде брехня, тому що МВФ ставив такі умови задовго до коронавірусу, і всі про це знали багато місяців і нічого не робили. Серед винних буде НБУ, хоча вони зараз роблять все плюс-мінус правильно, але саме їх голови полетять першими, тому що цапи-відбувайли потрібні завжди. Серед винних буде сам МВФ, тому що кляті буржуї посміли ставити нам якісь умови і не дають грошей просто так, сволота зажрана, на святе спокусились - на наших олігархів, антихристи.

Серед винних, зрозуміло, не буде Володимира Зеленського. Володимир Зеленський не буде винен в тому, що маючи тотальну більшість в парламенті, маючи під контролем всіх міністрів (крім Авакова, той сам собі контроль) і взагалі тотальну владу над всіма і всюди, засцяв (вже вибачте) піти проти Ігоря Коломойського і тим самим підвів державу до порогу першого в історії України дефолту.

Винними будуть всі. Зеленський не буде.

Каждый вечер вечер наступает вдруг.

Юрій Гудименко, співзасновник “Демократичної Сокири”

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Я продюсер, вмію організувати процес: Сивохо пояснив, що він робить у РНБО

Коментуючи питання про національну платформу примирення, продюсер наголошує на необхідності просто розмовляти – щоб медики говорили з медиками, студенти зі студентами, а домогосподарки з домогосподарками.

Починаючи розмовляти, ми будемо розуміти, які речі нас об'єднують і зближують. У цих розмовах ми будемо напрацьовувати рекомендації, які згодом зможемо передати владі,
– пояснив Сергій Сивохо.

Щодо людей, які братимуть участь у такому діалозі, він найперше говорить про вихідців з Донбасу. Зокрема виділяє актора "95 кварталу" Євгена Кошового, який родом з Алчевська.

"Я з ним розмовляв – не знаю, як щодо поїхати в Алчевськ, але виступати в ролі амбасадора він готовий. Володя Горянський, актор, він теж луганський. Сергій Бубка – донецький, Лілія Підкопаєва – донецька, маса музикантів, навіть модельєри у нас є, футболісти. Усі, хто прагне, аби дім повернувся, готові стати амбасадорами", – розповів радник секретаря РНБО.

Крім того, він пояснив свою роль у Раді національної безпеки України. Зокрема погодився зі словами Олексія Данілова, що він не представляє офіційної позиції РНБО.

Я ж радник, ще й позаштатний. У мене немає зарплати, немає кабінету. Я формулюю поради, а його справа – дослухатися до них чи ні,
– розповів Сергій Сивохо.

Loner

Well-Known Member
Николай Ильинов

ЧТО-ТО РАСПЫЛЯЛИ…

Каждое утро, я делаю обход аптек, возле своего дома и каждый раз я задаю один вопрос: «Масок, дезинфекторов нет?» и каждый раз мне отвечают - НЕТ! Более того, сказали, что даже для аптекарей не привозят маски, мол дали по одной одноразовой маске на все время, хотя их нужно менять каждые 2-3 часа. Но зато в интернете можно заказать по цене 25-30 гривен за штуку, то есть в 25-40 раз дороже, чем они были еще пару месяцев назад.

Так вот, сегодня, покупая перчатки, мы немного поговорили с аптекарем и решили, что над городом что-то распыляли, и скорее всего, что над всей страной (наверняка вы читали в фейсбуке что будут ночью распылять с вертолетов). В начале мне показалось, что это очередной фейк, которых сейчас много, а вот сегодня, выйдя на улицу, потом включив телевизор, почитав новости, убедился - да, распыляли и это распыление уже начало давать свои результаты.

Просто по-другому я не могу объяснить, почему год назад продажа российских комплектующих на Укроборонпром, одну из самых прибыльных корпораций страны с наценкой в 2-6 раз считалось мародёрством, а сегодня продажа украинских масок гражданам Украины с накруткой в 25-40 раз нормальное дело.

Никаких уголовных дел, никаких расследований журналистов-антикоррупционеров, Тимошенко не блокирует трибуну ВР с требованием импичмента преЗеденту, все нормально.

Я уверен, что-то распыляли, но не против короновируса, а что-то такое, что блокирует работу человеческого мозга.

Loner

Well-Known Member
Андрій Смолій

НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН:Завтра відбудеться засідання РНБО на яке винесуть питання впровадження НС в Україні.
Згідно з джерелами, ймовірно надзвичаний стан буде введений у понеділок-вівторок на позачерговому засіданні Верховної Ради.
У разі введення НС на громадян України може очікувати: обмеження пересування в межах країни чи міста, більше жорсткий карантин, комендантська година, перехід органів влади в особливий режим роботи тощо.
Такі заходи вже пропонує запровадити міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зверху