Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
22.11.19 17:10
"Зовнішність - мій плюс. Я розумію, про що думає чоловік під час переговорів... Це дає мені якусь гнучкість... Можливість зайняти нестандартну позицію", - заступник міністра Клітіна. ВIДЕО
Заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександра Клітіна заявила, що жінки на керівних посадах у різних формах стикаються з проявом неповаги.
Як повідомляє , водночас Клітіна вважає, що зовнішність допомагає їй працювати.

Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Спочатку я дуже соромилася своєї зовнішності і намагалася виглядати менш ефектно. В якийсь момент я зрозуміла, що це мій плюс, тому, що якщо я розумію про що думає, наприклад, чоловік з яким я веду переговори, то мені легше... Я стикаюся зі стереотипом: ось білявка, вона там розуміє-не-розуміє... Це мені дає мені якусь гнучкість: коли треба - промовчати, коли треба - якось себе проявити або зайняти якусь позицію нестандартну", - сказала Клітіна.
Відео телеканалу
Нагадаємо, виключений із фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков оприлюднив аудіозапис, на якому нібито нардепи від СН розповідають про те, Разом з тим, правозахисники заявили, що

arnisumy

Well-Known Member
:rofl: :rofl: :rofl:
22.11.19 21:40
Моя зарплата - близько 5 тисяч гривень, - Абромавичус

Генеральний директор "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус заявив, що отримує зарплату 5000 гривень. При цьому наглядова рада держконцерну нещодавно пропонувала йому набагато більшу зарплату, але він вирішив відмовитися.
Про це Абромавичус сказав в інтерв'ю виданню , інформує
"Через те, що я заходжу на конкретні завдання, через те, що я заходжу на складний період трансформації компанії, я прийняв для себе рішення, що не отримуватиму високу заробітну плату", - пояснив він.
На уточнююче запитання про те, скільки саме він отримує за свою працю, гендиректор "Укроборонпрому" відповів, що близько 5000 гривень.
При цьому Абромавичус підтвердив інформацію журналістки про те, що наглядова рада держконцерну нещодавно пропонував йому значно більшу суму. Але не зміг підтвердити, що ця сума нібито становила $75 тисяч, заявивши, що не пам'ятає точних цифр.
Читайте також:
"Наглядова рада, виходячи з існуючого законодавства, виходячи з існуючої постанови кабінету міністрів про винагороду керівників найбільших державних компаній, зробила пропозицію мені. Від якої я відмовився", - розповів він.
"У мене 23 роки успішної кар'єри в приватному секторі, я не потребую такого фінансового заохочення. Тому ми з моєю дружиною посиділи, подумали і вирішили, що поки будуть серйозні проблеми із заборгованістю щодо зарплати на підприємствах "Укроборонпрому", я особисто призначати собі велику зарплату шляхом ухвалення рішень наглядовою радою не буду", - додав Абромавичус.
Також, за його словами, зарплати заступників гендиректора "Укроборонпрому" не можна порівнювати з зарплатами керівника "Нафтогазу", вони "на порядок нижчі".
"Цифри я зараз не хочу публікувати, але це не п'ять тисяч гривень. Але і не $60 тисяч, як у деяких заступників генеральних директорів найбільших державних компаній", - сказав Абромавичус.
Айварас Абромавичус керує держконцерном "Укроборонпром" з серпня 2019 року.

d324co

Well-Known Member
Законопроект о продаже сельскохозяйственных земель положит конец украинской государственности, заявила бывший депутат Верховной рады Надежда Савченко в эфире телеканала КРТ.
По ее словам, парламентарии осознают, к чему может привести этот закон, но все равно намерены принять его.
"У нас не будет свободы, и наша жизнь не будет стоить абсолютно ничего", — считает политик.
Савченко рассказала, что наклеила на двери кабинетов Рады плакаты с призывом остановить принятие документа. По ее словам, депутаты должны почувствовать, "что им оказывают сопротивление".
Она также обратила внимание, что необходимо вести дискуссию с представителями власти по данному вопросу и бороться, иначе "будет поздно".
"Если этот закон действительно пройдет, то я вам скажу, что в 2023 году такого государства, как Украина, не будет на карте мира. И увидите, они это сделают", — подчеркнула экс-нардеп.
Савченко выразила надежду, что реализацию законопроекта все же удастся остановить.
На прошлой неделе Рада приняла в первом чтении законопроект, который отменяет с октября 2020 года мораторий на продажу сельскохозяйственных земель, действующий на Украине уже 14 лет.
В пользу документа высказались 240 парламентариев при минимуме в 226 голосов. Согласно законопроекту, участки смогут покупать украинские физические и юридические лица, территориальные общины и государства. Также собственниками земель сельхозназначения смогут стать иностранцы и лица без гражданства, если получат их по наследству, при этом они будут обязаны продать участок в течение года.
Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
И тут, боюсь, она права. Приватизация государственных предприятий, с последующим их полным уничтожением - тому пример...

arnisumy

Well-Known Member
Ну що, @ебіли, не хотіли "ротердам+" по 1970 грн/т., їжте православно-кошерний "зельцман+" по 4400 грн/т.

25.11.19 12:58
"Укрзалізниця" за 12 млн грн замовить дороге російське вугілля через угорську фірму-прокладку, - "Наші гроші". ДОКУМЕНТ

Регіональний філіал "Укрзалізниці" за результатами тендерів хоче укласти п'ять угод з постачання вугілля на 12,49 млн грн, з компанією "Раксел". Яка, своєю чергою, через ще одну угорську компанію планує поставляти вугілля з РФ.
Як інформує про це повідомляють " " з посиланням на дані системи .
Регіональний філіал УЗ "Південно-Західна залізниця" на цей рік замовить 2900 т вугілля марки ДГ (13-100) по 4 140-4 380 грн / т з ПДВ.
Фірма "Раксел" на підтвердження наявності вугілля надала контракт з фірмою "GMV Trading Company Kft." (Угорщина, створена в грудні 2018 року, директор Валентин Тодорчук). У контракті зазначено, що паливо вивозиться з митної території Росії.

У тендерній пропозиції зазначено, що "виробником" вугілля є угорська "GMV Trading Company Kft.", країною виробника - Росія.

Переможець на вимогу тендерної документації надав довідку, що не планує поставляти вугілля, видобуте на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської області.
Ціна вдвічі вище вересневої ціни за формулою "Роттердам +" в 1 867-1 966 грн/т.
Крім того, раніше в листопаді інші філії самої "Укрзалізниці" замовляли таке вугілля дещо дешевше. Так, "Пасажирська компанія" законтрактувала його по 3 849–3 899 грн./т, "Львівська залізниця" – по 3 850 грн./т, "Донецька залізниця" – по 3 657 грн./т, "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" – по 3 600 грн./т, "Одеська залізниця" – по 3 585 грн./т. Їхні ціни були без ПДВ, оскільки поставки вугілля на митній території України тимчасово звільняються від ПДВ незалежно від походження вугілля (імпортне чи місцеве) і ролі постачальника (виробник чи посередник), якщо постачальник не відмовився від пільги. Чому нинішня закупівля не підпала під пільгу, незрозуміло.
Сума переможних пропозицій була на 6% нижче очікуваної вартості закупівель.
Конкурентами на окремих тендерах були ТОВ "Енік Енерджі Груп", ТОВ "Торгівельно-виробнича компанія "Вугілля Дон Прайм", ТОВ "ПКФ Теплосервис" і ТОВ "Будівельно-проектна компанія "Горизонт", причому ніхто не знижував ціну під час аукціонів.
Столичний "Раксел" зі статутним капіталом 1 тис грн. зареєстрований у серпні 2018 року на масовий номер телефону 0999875013 у житловому будинку по вул. В. Верховинця, буд. 10. Потім адреса змінилась на вул. Жмеринська, буд. 11/1, де знаходиться металобаза.
Директором фірми спершу був Віталій Заєць, потім – Дмитро Тодераш із Чернівців, а потім – Валентин П’ятницький із Чернівців. Увесь цей час засновницею значиться Діана Пилипчинець з Києва, яка раніше була зареєстрована в селах Закарпатської області.
Дмитро Тодераш володіє ТОВ "Укрспецтехрембуд", яке "Південно-західна залізниця" у вересні не допустила до тендеру щодо капремонту обладнання рейкових автобусів PESA.
На Діану Пилипчинець, яка, ймовірно, є юристкою, зареєстровано понад сто юридичних осіб. Зокрема її фірми зареєстрували ТОВ "БК Роял Хауз", пов’язане з групою "Приват".
Переможець підтвердив досвід виконаним аналогічним договором за липень 2019 року з одеським ТОВ "Юниверс-2012" Івана Бородіна та Міхаіла Гатича (обидва – з Молдови).
Надані переможцем зразки посвідчень якості чомусь надруковані друкарнею в Дніпрі.

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
у нас похоронять того, хто застукав, а не хабарника. Такий варіант "працює" тільки при наявності "советскага інхвармбюро", яке буде лошарам втирати про "світле майбутнє" розстріляну корупцію!

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

25.11.19 17:25
Тарифи на електроенергію для великих споживачів-фізосіб можуть бути збільшені до рівня промислових споживачів, - Оржель

Міністерство енергетики збирається відмовитися від пільгового тарифу на електроенергію для побутових споживачів. Для початку тарифи для найбільш великих побутових споживачів можуть підняти до рівня II класу промислових споживачів.
Про це міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив на пресконференції, інформує із посиланням на
"Ми будуємо ефективні енергетичні ринки. ПСО - інструмент, який не покращує ефективність ринку. Я не думаю, що ми повністю відмовимося від ПСО у 2020 році, але ми рухатимемося у напрямку того, щоб зменшити обсяг ПСО", - сказав міністр.
"Зокрема, ми розглядаємо та вивчаємо можливість, що означає приведення ціни до реальної ринкової - до II класу напруги - для тих побутових споживачів, які споживають набагато більше, ніж інші", - додав глава Мінекоенерго.
Оржель пояснив, що йдеться про випадки, коли споживач або дуже багатий, або він ховає за фізичною особою промислове виробництво.
"Це великі обсяги - понад 500 кВт або ще більше", - уточнив він.
Глава Мінекоенерго зазначив, що з 1 січня 2020 року Україна на ринку газу відмовляється від режиму ПСО.
Як повідомлялося, в Україні тарифи на е/е для домогосподарств станом на початок 2019 року покривали її собівартість (виробництва і розподілу) лише на 46,2%, що нижче за показник річної давності - 51,7%.

d324co

Well-Known Member
у нас похоронять того, хто застукав, а не хабарника. Такий варіант "працює" тільки при наявності "советскага інхвармбюро", яке буде лошарам втирати про "світле майбутнє" розстріляну корупцію!
You must be registered for see images attach

arnisumy

Well-Known Member
25.11.19 16:48
"Нові обличчя": Зеленський призначив начальником управління СБУ Львівщини генерал-майора Гончарова, який боровся проти Євромайдану

21 листопада, в день початку Революції Гідності, президент України Володимир Зеленський призначив начальником управління СБУ Львівської області генерал-майора Юрія Гончарова - який рівно шість років тому вже служив у Львівській області і займався боротьбою з Євромайданом.
Про це на своїй сторінці в мережі повідомив головний редактор Юрій Бутусов.
Зазначається, що на пост заступника глави СБУ Львівської області Гончарова призначив тодішній президент Віктор Янукович.
"За часів Януковича на прикордонну область, де йде контрабанда з Європи, призначали, як ми розуміємо, далеко не за безкоштовно, це була вельми вигідна комерційна посада, ну і треба було боротися з націоналістами, Садовий там знову-таки. Судячи з того, що Гончарова не звільнили, він був лояльний до "регіоналів". Зняли з поста Гончарова за його роботу на Януковича відразу після революції за Турчинова", - розповів журналіст.
"Але досвідчені кадри Януковича в СБУ дуже цінував президент Петро Порошенко. Він призначав на важливі пости учасників операції зі штурму Майдану, і що цікаво, це не викликало особливого резонансу в ЗМІ та серед цивільного суспільства. У листопаді 2014-го Гончаров був призначений на пост голови Сумського управління СБУ. Теж прикордонна область, теж контрабанда через кордон, тільки вже в РФ", - зазначив головний редактор "Цензор.НЕТ".
Читайте також:
У листопаді 2017-го Гончарова було призначено главою СБУ Чернігівської області.
"Теж прикордонна область, теж треба працювати з контрабандистами. Через тиждень після призначення Гончаров купив собі Мерседес GLK", - додав Бутусов.
"Цілком очевидно, що для боротьби з контрабандою президенту Зеленському потрібні "нові обличчя", ніяк не пов'язані з минулими корумпованими кадрами. Принаймні так оголошувалося. Мабуть, президенту здалося, що саме Юрій Гончаров саме з цих, із "нових". І його повернули на одне з найбільш корумпованих напрямків, де Гончаров вже самовіддано боровся за Януковича. Все знайоме. Кордон і бусики з товаром, Садовий, якого також як і за Януковича, і за Порошенка треба б за щось посадити... Професіонали дорого коштують, вони потрібні всім президентам", - резюмував головний редактор "Цензор.НЕТ".
Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський своїми указами та її управліннях в областях.

arnisumy

Well-Known Member
25.11.19 13:28
Підозрюваний у держзраді ексзаступник міністра Бровченко вийшов під заставу в 570 тис. грн

Колишній заступник міністра економіки Юрій Бровченко, підозрюваний у державній зраді, вийшов із СІЗО після внесення 570 тис. гривень застави.
Як інформує із посиланням на " ", про це повідомив адвокат Бровченка Сергій Стретович.
"Юрія Бровченка звільнено з-під варти під заставу", - сказав він.
За словами адвоката, Бровченка звільнили із СІЗО 20 листопада.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Зазначається, що раніше Апеляційний суд залишив в силі арешт Бровченка, але знизив заставу в 6 разів: з 3,4 млн гривень до 570 тис. гривень.
Нагадаємо, 22 жовтня контррозвідка СБУ затримала ексзаступника міністра економіки Юрія Бровченка в аеропорту.

Зверху