Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
От старый пердун отмазку придумал...
Там вообще мозгов в партии нету?
Даже если это фейковая переписка, не смущает, что это на работе? Слуга нароту, бл...
Вместо изучения законов и поправок, оно троллингом занимается.
Конечно 3.14здит, захотелось мяса женского.
Ну и парламент, один дрочит на миску из Одессы, другой со шлюхами толкует, третья мужикам секс предлагает...
Добкин за колонной нервно курит
You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
30.10.19 16:07
"Скільки тобі грошей потрібно на місяць?": ЗМІ оприлюднили ще одне листування нардепа Яременка з дівчатами. ФОТОрепортаж
Журналісти показали нову порцію листувань нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка.
Фото опублікувало видання Букви на своїй сторінці в , передає
Цього разу на знімках видно, що Яременко спілкується з 18 (20) річною дівчиною і питає її: "Скільки тобі грошей потрібно на місяць?", а іншій дівчині розповідає, що одружений і "нова людина в політиці".


Дивіться також:

Нагадаємо, журналісти зняли під час роботи в сесійній залі парламенту. Нардеп, зі свого боку, заявив, що влаштував провокацію.


 

Fil 74

Well-Known Member
Монолог дрочера об аморальности
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Комітет Ради не підтримав законопроєкти про зняття депутатської недоторканності
Народні депутати на засіданні комітету не підтримали жоден з двох законопроєктів про зміни законодавства для зняття з них недоторканності. Розгляд документів відкладений на невизначений час.

Народні депутати на засіданні комітету з питань правоохоронної діяльності у середу, 30 жовтня, не підтримали подані законопроєкти, які мали внести зміни у законодавство задля зняття недоторканності з парламентарів на основі вже ухвалених змін до Конституції України.

На розгляді до першого читання в комітеті було два законопроєкти. Один - авторства народної депутатки від "Слуги народу" Галини Янченко, другий - народної депутатки від партії "Голос" Олександри Устінової. Вони стосуються внесення змін до Кримінального процесуального кодексу та інших законів, адже у вересні парламент вже проголосував за зміни до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності.
Утім, для того, щоб дійсно зняти імунітет з народних депутатів, необхідно також внести відповідні зміни до КПК та інших законів. "Якщо відповідні зміни до КПК та інших законів не будуть ухвалені, навіть після вступу в силу змін в Конституцію, розслідування щодо депутатів будуть майже неможливими", - наголошують у Центрі протидії корупції (ЦПК).
ЗЕленофіли - яу вам такий фінт вухами ? недоторканність демонстративно наче б то зняли, але реальне впровадження заблокували на "невизначений час " )))
 

Fil 74

Well-Known Member
Яременко извинился перед женой и Зеленским за "секс-переписку"
Сегодня, 19:55
Богдан Яременко констатировал, что не все решения бывают одинаковыми удачными.

Народный депутат от Слуги народа Богдан Яременко извинился за скандал с перепиской в онлайн-сети знакомств перед женой, коллегами по фракции и президентом Владимиром Зеленским. Об этом он написал в Facebook в среду, 30 октября.

Не все решения бывают одинаковыми удачными. Я удалил предыдущий пост и хочу извиниться перед всеми, кому своим необдуманным поступком создал проблемы: от жены и детей во фракцию и президента, – написал нардеп.
 
Зверху