Нова влада

Fil 74

Well-Known Member
Журналист Юрий Николов опубликовал снимок спящего руководителя Офиса президента Зеленского Андрея Богдана. Фото сделано во французском аэропорту после свадьбы юриста Андрея Довбенко в Сен-Тропе. Фото опубликовано в социальной сети Facebook. По словам журналиста, фотографию ему сбросили анонимно. “Вот это Богдан “кемарит“ на своей спутнице во французском аэропорту после гулянки у Довбенко вместо присутствия на государственном праздновании Дня Независимости“ - написал журналист.
You must be registered for see images attach

arnisumy

Well-Known Member
походу майбутній "новий" міністр охорони здоров'я:

28.08.19 17:54
Суд визначив запобіжний захід Богатирьовій у вигляді 60 діб під вартою або 6 млн застави

Суд задовольнив клопотання прокуратури і взяв під варту на 60 діб міністра охорони здоров'я часів Януковича Раїсу Богатирьову.
Як передає про це повідомляє кореспондент із залу суду.
Також рішенням суду передбачена можливість внесення застави 6 млн грн.
Адвокат Богатирьової Лукаш заявила, що заставу внесе Вадим Новинський.

arnisumy

Well-Known Member
аххахах...

29.08.19 00:09
Коломойський виступив на захист Гладковських: "Може, їх треба було нагороджувати, а не шельмувати"

Через те, що законом було заборонено завозити з РФ будь-які деталі, необхідне завозилося нелегально.
Таку думку Ігор Коломойський в інтерв'ю
"Є речі, які треба добре продумати. Тому що можна заборонити все, а потім сім'я Гладковських була змушена завозити контрабандою дефіцитні авіадеталі. А якщо замислитися, може, їх треба було нагороджувати, а не шельмувати? Це Петро Олексійович у цьому винен, в тому що все нелегально і незаконно завозилося, тому що є деталі старої військової техніки, які нам потрібні в невеликій кількості, і які для цієї техніки випускають тільки в Росії. І можливо, ці хлопці завозили потрібні запчастини, які неможливо було отримати законним легальним шляхом. Так, вони на цьому заробляли. А як інакше організувати такий складний бізнес? От якби журналісти на кшталт Бігуса спробували самі завезти контрабандою військове обладнання з Росії", - зазначив Коломойський.
Читайте також:
На його думку, ця ситуація - "той самий анекдот про щура і хом'яка - питання піар-забезпечення".
"Відшельмували, показали, люди побачили, як вони розмовляють, яке у них листування і скільки вони кому відправили, і це викликало обурення. Я нікого не виправдовую. Але ж тут питання не в тому, як вони спілкуються і не в тому, що там робило НАБУ, а питання було в тому - вони завозили потрібне нам обладнання з Росії, хоч і контрабандою, чи ні? Якщо вони завозили російські товари подвійного призначення в Україну, і це використовувалося для нашої військової промисловості на вигідних умовах, то вони тоді герої. Якщо вони мотлох скуповували, а потім продавали як новий, зображували, що це контрабандою завезено, то за це треба судити. Якщо вони завищували ціни в 10 разів і роздавали відкати, тоді суд, тоді все справедливо. Але давайте не вішати ярлики у справі, де все не так ясно, як нам показали, давайте дочекаємося суду", - закликав Коломойський.
Нагадаємо, 25 лютого - 11 березня проект "Наші гроші" інформацію про корупційну схему закупівель в 2015-2017 роках бронетанкововими підприємствами держконцерну "Укроборонпром" в рамках програми імпортозаміщення контрабандних комплектуючих з РФ через фіктивні фірми "прокладки", включно з ТОВ "Оптімумспецдеталь".

arnisumy

Well-Known Member
Новинський вніс заставу за Богатирьову
29/08/2019 13:39
You must be registered for see images

ВАДИМ НОВИНСЬКИЙ. ФОТО: ФБ ОЛЕКСАНДР СЕНЬКО

Народний депутат від “Опозиційної платформи — за життя” Вадим Новинський вніс заставу за ексміністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову.
Як повідомляє “ “, про це він журналістам в кулуарах Верховної Ради у четвер, 29 серпня.
“Вже внесли”, – сказав Новинський.
На уточнення, чи це він особисто вніс заставу, Новинський сказав: “Так”.
Як інформувала “ “, ексміністру охорони здоров’я Раїсі Богатирьовій у вигляді тримання під вартою на 60 діб з альтернативою застави у шість мільйонів гривень.
27 серпня стало відомо, що і передали поліцейським Раїсу Богатирьову. Вона проходить у порушеній Генпрокуратурою справі про розкрадання державних коштів у особливо великих розмірах.

Fil 74

Well-Known Member
Первый день работы новой Верховной Рады ознаменовался несколькими скандалами и большим количеством курьезных моментов. В этот раз объектив фотоаппарата заметил момент, когда веселый Богдан громко чокается граненым стаканом воды со своей коллегой.

arnisumy

Well-Known Member
29.08.19 16:23
Богатирьову випустили з СІЗО

Ексміністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова вийшла зі слідчого ізолятора після внесення за неї 6 млн гривень застави нардепом від "Опоблоку" Вадимом Новинським.
Про це повідомив її адвокат Дмитро Бєляєв, передає
"Вона вже на свободі", - сказав він.
Читайте також:
За його словами, Богатирьова найближчим часом має намір домогтися прийняття прокуратурою рішення про закінчення досудового розслідування у її справі.
Раніше за Богатирьову
Нагадаємо, Раїса . Вона повернулася в Україну після того, як . Однак її було затримано, оскільки з розшукової бази її досі не зняли.

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D
Простий зе-нарід гутаріт:

29.08.19 15:12
"Х#й їм в жопу!!! Моя людина Зоряна Черненко": нардеп від "Слуги народу" Радуцький про кандидата на пост глави МОЗ. ФОТОрепортаж
Новообраний депутат від "Слуги народу", засновник клініки "Борис" і позаштатний радник президента Михайло Радуцький під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради листувався щодо кандидатів на пост глави Міністерства охорони здоров'я.
Про це повідомляє
"Моя людина Зоряна Черненко" - написав Радуцький.
"А то всі п#здять, що Супрун", - отримав він у відповідь.
"Х#й їм в жопу!!!" - відреагував Радуцький.

Раніше кілька ЗМІ повідомили, що главою МОЗ може стати Зоряна Черненко. Зоряна Черненко - голова правління Української медико-правової асоціації. Провідний експерт в "реанімаційному пакеті реформ" з питань медичної реформи. Директор громадської організації "Форум здоров'я" і член Всесвітньої Асоціації медичного права.

arnisumy

Well-Known Member
29.08.19 18:32
Супрун і її заступники Ковтонюк і Лінчевський написали заяви про відставку

Глава Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун написала заяву про звільнення на ім'я новопризначеного прем'єр-міністра Олексія Гончарука.
Як передає про це вона
Вона зазначила: "Чекаємо на найближче засідання уряду, де їх розглянуть. А до того, як завжди, продовжуємо виконувати свої обов'язки".
Разом із нею заяви написали її заступники Павло Ковтонюк і Олександр Лінчевський.

d324co

Well-Known Member
Може, звичайно, фейк від порохоботів....але:
29.08.19 15:05
"Х#й им в жопу!!! Мой человек Зоряна Черненко": нардеп от "Слуги народа" Радуцкий о кандидате на пост главы Минздрава. ФОТОрепортаж
Новоизбранный депутат от "Слуги народа", основатель клиники "Борис" и внештатный советник президента Михаил Радуцкий во время сегодняшнего заседания Верховной Рады вел переписку о кандидатах на пост главы Министерства здравоохранения.
Об этом сообщает .
"Мой человек Зоряна Черненко" - написал Радуцкий.
"А то все п#здят, что Супрун", - получил он в ответ.
"Х#й им в жопу!!!" - отреагировал Радуцкий.
Читайте также на "Цензор.НЕТ":

Ранее ряд СМИ сообщили, что главой МОЗ может стать Зоряна Черненко. Зоряна Черненко - председатель правления Украинской медико-правовой ассоциации. Ведущий эксперт в "Реанимационном пакете реформ" по вопросам медицинской реформы. Директор общественной организации "Форум здоровья" и член Всемирной Ассоциации медицинского права.

Зверху