arnisumy
Well-Known Member
19.05.19 12:45 Одіозний екс-заступник голови АП часів Януковича Портнов повернувся в Україну: "Хочу дати сигнал тисячам людей - пора повертатися". ФОТО
Колишній заступник глави АП президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну.
Як передає
"Друзі, понад п'ять років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, які залишили Україну, - пора повертатися", - написав Портнов.
Нагадаємо, Андрій Портнов 21 квітня заявив, що
Під час президентства Віктора Януковича Портнов був заступником глави Адміністрації Президента, він брав участь у написанні так званих "диктаторських законів", курирував в АП правові питання.
Після Революції Гідності Портнов покинув Україну й оселився у Відні.
Зараз, за
Колишній заступник глави АП президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну.
Як передає
You must be registered for see links
про це Портнов повідомив у своєму Telegram-каналі, опублікувавши фото біля автобуса."Друзі, понад п'ять років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, які залишили Україну, - пора повертатися", - написав Портнов.
Нагадаємо, Андрій Портнов 21 квітня заявив, що
Під час президентства Віктора Януковича Портнов був заступником глави Адміністрації Президента, він брав участь у написанні так званих "диктаторських законів", курирував в АП правові питання.
Після Революції Гідності Портнов покинув Україну й оселився у Відні.
Зараз, за
Портнов мешкає в Ізраїлі. Вони підтримують дружні стосунки і часто спілкуються.