Окупація Криму.

arnisumy

Well-Known Member
У кримському Кореїзі осквернили кримськотатарський меморіал

21.10.2015

У кримському селищі Кореїз невідомі облили жовтою фарбою меморіальну дошку, присвячену пам’яті жертв сталінської депортації 1944 року.

Як повідомили кореспондентові проекту Радіо Свобода місцеві жителі, інцидент стався вночі.

«Близько 9:00 місцеві жителі побачили, що дошка облита жовтою фарбою. Поруч вже перебували працівники комунальних служб, які хотіли змити фарбу», – розповів один з очевидців.

Він припускає, що місцева влада таким чином хотіла «без зайвого шуму» ліквідувати проблему. Але місцеві жителі не дозволили змити фарбу і вимагали викликати «поліцію».

«Силовики», які приїхали на місце, зафіксували факт осквернення меморіалу. Чи буде заведено справу за фактом вандалізму, поки що не відомо.

Офіційна інформація кримських «правоохоронців» про інцидент відсутня.

Акти вандалізму щодо кримськотатарських об’єктів і святинь відбуваються на півострові регулярно. За інформацією ЦВК Курултаю кримських татар, через два роки підозрювані у підпалі мечетей на півострові досі не знайдені.

d324co

Well-Known Member
Ну я так понимаю, что нет Турции, а есть конкретные продавцы. Это все равно, что я туда завезу 50 кг сала, а написать об этом, что "Украина завезла в Крым 50 кг сала".
50 кг сала в багажнику - это одно, а 400 тонн - это не одна фура, морем, погрузка в порту.
Думаю, что в Турции не такой бардак, как у нас, это не единичная контрабанда...

LevAris

Well-Known Member
50 кг сала в багажнику - это одно, а 400 тонн - это не одна фура, морем, погрузка в порту.
Думаю, что в Турции не такой бардак, как у нас, это не единичная контрабанда...
А какой там бардак? Загрузил продавец клрабль и поплыл. Да, таких надо давить путем фиксации нарушения и обращения к правительству Турции, возможно даже заводить дела о контрабанде и требовать их выдачи. Но Турция непосредственно к ним отношения не имеет. Это частники, которые сознательно нарушают законы.

arnisumy

Well-Known Member
Власник ATR: обшуки не зупинять блокаду Криму

Ленур Іслямов02.11.2015

Власник телеканалу ATR Ленур Іслямов, на підприємствах якого 2 листопада російські спецслужби проводять обшуки, заявив, що ці дії не згорнуть громадянську акцію з блокади Криму. Про це він сказав в ранковому ефірі на Радіо .

«Ніякими обшуками і чимось ще нас не залякати. Як не залякали свого часу наших дідусів і наших прадідусів, які тут жили і будуть тут жити далі, в майбутньому. Це марна історія», – сказав він.

За словами Іслямова, він був готовий до такого розвитку подій.

«Я усвідомлював із самого початку, коли йшов на всі ці справи. Тому, що всі ці «договорняки», які є з росіянами, вони ні до чого не приводять, не тільки у кримських татар, вони і по світу ні до чого не приводять ні в кого. Абсолютно марно. Договори з Росією не варті папірця, на якому вони написані», – сказав Іслямов.

Раніше в коментарі проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії» він заявив, що блокада Криму є однією з причин обшуків 2 листопада, які проводять російські спецслужби.

Згідно з інформацією управління російського ФСБ в Криму, обшуки відбуваютьсч в рамках порушеної стосовно власника ATR кримінальної справи. Її подробиці наразі невідомі.

Обшуки також відбулися в будинках колишніх співробітників телеканалу, у батьків Іслямова і в його будинку в Москві.

Вранці 2 листопада Центробанк Росії розмістив також інформацію про відкликання ліцензії на роботу у ТОВ «Джаст Банк», що належить Іслямову.

Зараз Іслямов проживає на материковій Україні і є одним з головних ініціаторів громадянської акції із блокади Криму, яка стартувала 20 вересня.

Ініціатори блокади вважають, що українські компанії повинні припинити торговельні відносини з Кримом, оскільки територія півострова була окупована Росією.

d324co

Well-Known Member
В среду вечером, 4 ноября, у горы Клементьева недалеко от крымского поселка Коктебель разбился частный самолет Cessna, на борту которого находились четыре человека. Все они погибли. К работе на месте крушения подключились специалисты Международного авиационного комитета (МАК), приехавшие из Москвы. По предварительной информации, полет осуществлялся без разрешения, что, как говорят крымские эксперты по малой авиации, уже давно обычная практика для полуострова.

vampirich

Well-Known Member
а ведь то, что крым отберут я знал уже в августе 2008 года и говорил всем, что война в Грузии это репетиция перед тем, как отожмут Крым. Посмотрели, что запад проглотил этот плевок с Грузией, значит и Крым отберёт

You must be registered for see images attach

Зверху