Російська Федерація

Deather

Well-Known Member
А самый яд знаешь в чем?)

Краснодарская таможня по ошибке сожгла 400 кг спортивного питания

Подробнее на РБК:
а нахріна воно їм потрібно, водка ж дешевшає:) знову ж скрєпи і все такє.
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Это ппц...В Краснодаре таможенники сожгли более 407 кг спортпита.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
А 20 тон забрали собі. Довелося спалити чотири центнери, щоб попіаритись і для бидла зняти кіношку.
 

x3mal

In Trance
В поселке Шелангер Республики Марий Эл открыли памятник Сталину

Памятник Иосифу Сталину открыли у администрации совхоза «Звениговский» в поселке Шелангер Республики Марий Эл. Его высота вместе с постаментом — около пяти метров, а авторами являются марийские скульптуры Галина и Анатолий Медведевы.

По мнению директора совхоза «Звениговский», руководителя республиканского комитета КПРФ Ивана Казанкова, идею установки монумента поддержало бы большинство жителей республики, а противников бы оказалось только 10%.
You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
Росія: КПРФ встановила у центрі Пензи бюст Сталіна попри спротив

Бюст Сталіна у Пензі 09.09.2015

У російській Пензі представники місцевого осередку КПРФ встановили у центрі міста пам’ятник Йосипу Сталіну. Проти його раніше виступив лідер партії «Яблуко», а також жителі міста, що зібрали близько 600 підписів проти перенесення монумента у центр Пензи.

У петиції, спрямованій меру міста Юрію Кривову мовиться, що пам’ятник Сталіну у Пензі ображає пам’ять понад 26 тисяч городян, які стали жертвами політичних репресій. Автори документа відзначають, що «фундаментальні права людини, як і саме людське життя, були фактично знецінені у період правління Йосипа Сталіна».

У партії «Яблуко» заявляють, що КПРФ не погоджувала встановлення бюста Сталіна. Однак у міській адміністрації Пензи стверджують, що комуністи не порушували закон, оскільки пам’ятник встановлено на приватній землі.

Пам’ятник Сталіну у середу, 9 вересня, відкрили також у республіці Марій Ел у селищі Шелангер перед адміністративною будівлею місцевого радгоспу. Висота скульптури без постаменту становить близько трьох метрів. Голова радгоспу заявив, що підвищений інтерес до Сталіна пов’язаний з «падінням промислового виробництва і санкціями», введеними щодо Росії Заходом через її дії щодо України.
 
Зверху