ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Россия требует отложить переход Украины на техрегламенты ЕС на 10 лет
 

Loner

Well-Known Member
Способы перевозки арты в ВСУ.

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
России на заседании ООН поставили ультиматум Июнь 5, 2015

Постоянный представитель Великобритании при Организации объединенных наций (ООН)Марк Лайалл Грант назвал три вещи, которые должна сделать Россия для того, чтобы избежать дальнейшей эскалации. Об этом он заявил сегодня во время заседания Совета безопасности ООН, «Есть три вещи, которые Россия должна сделать для того, чтобы избежать дальнейшей эскалации.
Первое — Россия должна немедленно отозвать свои военные силы из Украины, прекратить поставки оружия сепаратистам, и обеспечить все возможные пути политического решения. Это включает немедленное освобождение Надежды Савченко, которая незаконно удерживается в РФ уже больше года.
Второе — мы призываем РФ использовать существенное влияние на сепаратистов, чтобы прекратить их провокационное поведение и в полной мере реализовать минские договоренности. Сепаратистские силы являются инструментом России. Если она не будет так делать, этот Совет должен четко осудить действия РФ.
Третье — важно, чтобы все стороны, которые вовлечены в процесс, четко придерживались минских договоренностей. Трехсторонняя контактная группа является существенным механизмом для решения ситуации», — сказал Грант
 

Loner

Well-Known Member
У центрі Сєвєродонецька 5 червня пройшов мітинг за відставку керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

В офіційному повідомленні міському голові в акції було заявлено до ста учасників, які мали намір організувати збір підписів, скандування вимог, передачу листів тощо.
У підсумку під адміністрацію прийшло троє осіб, які просто постояли кілька хвилин і пішли. Як мені потім повідомили, це організаторка акції, її донька і ще якийсь активіст, що критикує всіх на своїй сторінці в соцмережі,
— прокоментував мітинг Геннадій Москаль.
За його словами, акцію планували проводити аж до 13-ї години, але коли він вийшов з адміністрації об 11:30, щоб поговорити з учасниками особисто, там уже нікого не було.
"Тому я так і не зрозумів, чому вимагали моєї відставки. Але знаєте, що показово? Коли Сєвєродонецьк був окупований так званою армією юго-востока, її ватажка – бандита Дрьомова ніхто пікетувати не виходив, усі сиділи тихо, усіх усе влаштовувало. А тут вийшло аж троє осіб. Так що будемо вважати цей "мітинг" проявом демократії", — зазначив Москаль.
 

Loner

Well-Known Member

Представитель Нидерландов нанес неожиданный визит в РФ с целью неприятного разговора

В Москву неожиданно для чиновников прибыл министр иностранных дел Нидерландов Берт Кундерс с неприятным для россиян вопросом.

Кундерс намерен обсудить с министром иностранных дел России Сергеем Лавровым крушение Боинга, на борту которого присутствовали большей частью граждане Нидерландов. Как известно, Боинг был сбит российским Буком, из-за чего в результате падения погибло несколько сотен человек. Визит Кундерса связан с вопросом обсуждения уголовной ответственности для тех, кто виноват в катастрофе. Родственники сотен погибших массово готовят иски в международные суды с требованием возмещения моральных убытков. А убытки по этой статье оцениваются обычно семизначными числами. Россия уже обвиняла Украину в злополучном выстреле, однако в эту версию никто не поверил, несмотря на подробности рассказе, заботливо подготовленные россиянами совместно с сепаратистами.
 

Loner

Well-Known Member
Президент Украины заявил, что в ближайшее время передаст свой пакет акций корпорации Roshen в инвестиционный банк «Rothschild»

«Чтобы прекратить инсинуации, я в ближайшее время, у нас уже готовая и полностью согласованно соглашение о передаче в траст «Ротшильду» - компании с безупречной репутацией - своего пакета акций в «Рошен». Именно для того, чтобы фамилия Порошенко среди владельцев не значилась»,
 

Loner

Well-Known Member
Наличие на Донбассе граждан России не означает российской военного присутствия-Песков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Песков заявляє, що наявність на Донбасі громадян Росії не означає російської військової присутності в Україні.
«Там можуть бути громадяни всіх країн: і України, і Росії можуть бути, і громадяни європейських країн. Але там немає Збройних сил Росії, про що говорять весь час наші колеги в Україні і наші колеги в Європі і у Вашингтоні», – заявив він.
Напередодні на Донбасі відбулося загострення ситуації, зокрема 3 червня поблизу Мар’їнки, що біля Донецька, відбулося наймасштабніше за останні місяці протистояння між урядовими силами і бойовиками. В ОБСЄ підтвердили, що обстріли з важких озброєнь, заборонених Мінськими мирними домовленостями, почали бойовики.
Сьогодні під час прес-конференції президент України Петро Порошенко заявив, що 4 червня за наказом головнокомандувача була здійснена операція по зачистці, внаслідок якої Мар’їнка повністю звільнена, затримано 12 осіб, у тому числі громадянин Росії, які чинили збройних опір ЗСУ.
Раніше, 16 травня, громадян Росії Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва затримали після бою з українськими військовими у Луганській області. У СБУ повідомили, що вони є військовослужбовцями спецназу Головного розвідувального управління Росії, їх офіційно підозрюють у терористичній діяльності.
У Міністерстві оборони Росії підтвердили факт затримання в Україні російських громадян Александрова і Єрофеєва, однак заперечили, що вони є чинними російськими військовослужбовцями.
Пізніше представники міжнародних організацій, зокрема спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, зустрілися з затриманими російськими військовими у Києві. В ОБСЄ зазначили, що під час зустрічі затримані росіяни визнали, що вони є кадровими військовими Російської Федерації.
Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, хоча є «добровольці».
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

You must be registered for see images


Вот две "Мста-С" как рядком стояли - так рядком и аннигилировали. Одни оторванные стволы остались.
You must be registered for see images

Вот "Смерч" накрылся медным тазом.
You must be registered for see images

Похоже эта труба пусковой - всё что осталось от другого "Смерча". У того, что на предыдущей фотке все трубы на месте.
You must be registered for see images

сгоревшие автомобили
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

ствол от какой-то арты
You must be registered for see images

остаток БП
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Хвойди за роботою.Не одна шалава не дала концерт для бійців АТО,а за бабло розважають москалів.

You must be registered for see images


Українські співачки вкотре відвідали Росію, де "засвітились" на вечірці російського олігарха

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Joinfo.
You must be registered for see images


Відомі українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода в черговий раз відвідали московську вечірку. Відомо, що останнім часом артистки більше часу проводять в Москві, ніж в Україні.
You must be registered for see images


Цього разу українські зірки відвідали день народження дружини одного з російських медіамагнатів Сергія Кожевникова - Катерини. Відомо, що чоловік не пошкодував коштів, щоб розважити свою обожнювану половинку, і навіть організував для неї зліт зірок естради.
You must be registered for see images


Крім Лорак і Лободи на вечорі були також Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс та Сергій Лазарєв.
 
Зверху