Сепаратизм/Держзрада

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
P.S. Мені ще цікаво , на одних відео з Луганська літає Су -27 , літає собі літає ;) . А стріляє Су-25 ,хз чи в Луганську чи хз де ?
На видео приведённом ранее
на 10 секунде в небе чётко виден контур самолёта Су-25. Спутать его с формами более современной конструкции Су-27 абсолютно невозможно. Это принципиально разные поколения машин.

Самолёты истребители обычно летают двойками. Вполне возможно, что первым который осуществил целеуказание был Су-27.

Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian

Громадський активіст розповів про катування в Луганському СБУ

You must be registered for see images

фото:Еспресо.TV
Луганський активіст Олексій Біда розповів, як поводяться із заручниками в обласному СБУ, чи є на бунтівній території російські військові і про вплив Єфремова на регіон
Свою історію він розповів у ефірі .
"Мене затримали, коли я намагався робити стрім біля обласного військомату, черговий штурм там намічався, мене впізнали як організатора луганського Майдану. Відразу призначили "правосеком". Привезли мене і мою супутницю в будівлю СБУ - це казарма зараз. Перше завдання - зламати людину, безглузде побиття, погрози, я на своїй спині відчув, що таке "ланцюг", а що таке нагайка. Ланцюг - найболючіше, це я так, про всяк випадок", - уточнив Біда.
Також, він повідомив, що людей з нашивками "Росія" багато, але цей факт намагаються приховати.
"Якщо були росіяни - то їх ретельно ховали, у будівлі СБУ є внутрішній двір, є інші приміщенняу дворі, але у мене вікна виходили (де мене тримали) на внутрішній двір. Вранці наступного дня я спостерігав людей з нашивками "Росія" на формі. А там де я перебував були люди з Луганської області та Луганська, хтось із них козак, хтось служив в Афганістані, хтось був з Одеси, колишні міліціонери.
Якщо ти з ними не співпрацюєш, то починаються більш серйозні тортури. Наші два журналісти - їх запідозрили в шпигунстві - одному проколювали м'язи спицями. У іншого внаслідок струсу почала пропадати пам'ять і він просто забувати питання, які йому задавали, а ті подумали, що він симулянт, тому просто били", - сказав луганській активіст.
Врятуватися вдалось завдяки активній участі у його долі великої кількості впливових людей.
"У моєму випадку включилося багато людей в переговорний процес, на різних рівнях велися переговори, нас випустили на наступний день. В інших випадках складніше, якщо людина причетна до "Правого сектору", Самооборони, ультрас, з ними досить складно. Вже більше місяця там знаходиться Тимур Юлдашев", - сказав Біда.
І додав, що на всі ці події, як і на саму область, має великий вплив регіона Єфремов.
"Весь цей час Луганська область залишалася вотчиною Єфремова і у нього великий вплив на бюджетну сферу, регіональні ЗМІ. Всі ці 20 років ідея національність не культивувалася, більше культивувалася ідея патріотизму, повернення в СРСР", - підкреслив він.

rfvgy

Ukrainian
На видео приведённом ранее
на 10 секунде в небе чётко виден контур самолёта Су-25. Спутать его с формами более современной конструкции Су-27 абсолютно невозможно. Это принципиально разные поколения машин.
А я про що ...? На інших відео з Луганська літак Су -27 . Або там літали і той , і той . Або - монтаж , журнашлюшки попрацювали .... Також очевидці з Луганська в соціальних мережах писали про те що літак йшов курсом перпендикулярним до нібито завданого удару по парку . Посилання викладалось на форумі . при бажанні можна пошукати ...
Одним словом : кремлівській хунті треба забирати своїх терористів з нашої землі , а нашій прокуратурі проводити розслідування ! Як це й повинно бути по закону !

Miroku

Well-Known Member
Бой на пропускном пункте "Мариновка" завершен: часть техники террористов уничтожена, - Госпогранслужба
Бой на пропускном пункте "Мариновка" завершен. Среди боевиков есть потери, также уничтожены БТР, автомобиль "Урал" и 2 КАМАЗа, на которых они прибыли в Украину.
Об этом сообщает со ссылкой на

"Бой в пропускном пункте "Мариновка" закончился. В результате спланированных боевых действий Государственной пограничной службы и ВС Украины в ходе боя в пункте пропуска "Мариновка" уничтожено 1 автомобиль "Урал", 2 автомобиля "Камаз" и 1 БТР террористов. Есть информация о потерях из числа нападавших. Со стороны пограничников 5 человек получили ранения", - сказано в сообщении.

Miroku

Well-Known Member
А тем временем начались разборки между "министрами" ДНР:

"Ему надо лечиться в сумасшедшем доме", - в "ДНР" начались разборки между "министрами"
В самопровозглашенной "Донецкой народной республике" заявляют, что Борис Борисов, который выступил накануне с заявлением в российской Госдуме РФ о необходимости кредита в $1 млрд, не имеет к ДНР никакого отношения.

Об этом заявил так называемый "премьер-министр" ДНР Александр Бородай, передает со ссылкой на

"Все, что он заявил о миллиарде долларов, не имеет к нам никакого отношения", - сказал Бородай.
"Мы вынуждены предупредить и.о. министра иностранных дел Екатерину Губареву, жену лидера народного ополчения Павла Губарева, о служебном несоответствии занимаемой должности в связи с ее последней деятельностью", - добавил он.
Отвечая на вопрос о том, будет Губарева снята с должности министра, Бородай заявил: "Пока мы не будем снимать с нее министерскую должность, но ей нужно контролировать своих людей и их заявления. Заявление Борисова было на грани безумия. Мне кажется, ему надо лечиться в сумасшедшем доме".

rfvgy

Ukrainian
Самолёты истребители обычно летают двойками. Вполне возможно, что первым который осуществил целеуказание был Су-27.
Абьічна країна що підписала низку договорів , тримає слово . То й хто порушив - ху..ло ваванич !
У винищувачів та штурмовиків трохи завдання різні по бойовому використанню ... Тут викладали запис розмов пілота з керівництвом польотів , яку зробили луганські колорадо-ватники . Там мова йде про лісосмугу на околиці луганська , про прохання вказати ціль з землі ( мабуть від прикордонників чекав ракету ), та про те що літак був обстріляний ...
Чесно кажучи сенсу в обстрілі парка в центрі міста -НІЯКОГО . Ну хіба що хотів у картавого істукана Лєніна поцілити :)

Зверху