После майдана все дорожает.

• Автор теми AIDO
  • Дата створення

AIDO

Member
А що - цікава ідея . Я не проти приєднати Сумську обл. наприклад до Канади , або США . До українців там ставляться краще ніж тійже рашці . Є українські школи та університети. Зарплата у робітників вище в кілька раз ніж в кацапстані .
Може є бажаючі підтримати такий референдум ?? Особисто я б голосував за Канаду ;)
Не Канада не катит я канадского языка не знаю , лучше давайте проголосуем за повышение зарплат , пенсий и понижение стоимости услуг жкх налогов итд. Хотя такое голосование не признает ЕС , а жаль.

terran

Well-Known Member
Не Канада не катит я канадского языка не знаю , лучше давайте проголосуем за повышение зарплат , пенсий и понижение стоимости услуг жкх налогов итд. Хотя такое голосование не признает ЕС , а жаль.
Украина - свободная страна, нам ЕС не указ.

rfvgy

Ukrainian
Куди у ж вам , за все життя не можете вивчити чотирі літери : є ,ї , і, и
ЄС не признає , не біда . Рашку це не зупиняє , проводить дибільні референдуми й радіє . Он в Донецьку місяць тому на місцевому форумі вирішили повернути місту попередню назву Юзівка та приєднати до Сполученого королевства - бажаючих знайшлось чимало :)

AIDO

Member
Куди у ж вам , за все життя не можете вивчити чотирі літери : є ,ї , і, и
ЄС не признає , не біда . Рашку це не зупиняє , проводить дибільні референдуми й радіє . Он в Донецьку місяць тому на місцевому форумі вирішили повернути місту попередню назву Юзівка та приєднати до Сполученого королевства - бажаючих знайшлось чимало :)
Когда я учился школа последний год была на русском языке , украинский язык я терпеть не могу . Те кто размавляют а в основном они балакают , у меня ассоциируются с жителями сел.

Зверху