Вбивство сашка білого ( музичко )

Faradey

Живой
Музичко розстріляли...
А виноватыми сейчас, конечно, сделают Януковича.. Ну или кого-то еще кто не нужен.. Хотя всем понятно, что больше всех мешал Музычко новой власти. да и самому Ярошу... Посмотрим как Аваков будет расследовать это дело...

А виноватыми сейчас, конечно, сделают Януковича.. Ну или кого-то еще кто не нужен.. Хотя всем понятно, что больше всех мешал Музычко новой власти. да и самому Ярошу... Посмотрим как Аваков будет расследовать это дело...
Дуже шкода, він просто не був нікому підконтрольним ось і прибрали....
про загиблих поганого не пишуть, хоч відео були і адеозні, але він особисто Українців не вбивав, а захищав їх, поганого своїм не робив, був місцевим робін-гудом...героям слава!!!

artem20

Well-Known Member
напишут шо то всё тьотушкы или сам пуден лично расстрелял.

Whisper

Well-Known Member
Дуже шкода, він просто не був нікому підконтрольним ось і прибрали....
про загиблих поганого не пишуть, хоч відео були і адеозні, але він особисто Українців не вбивав, а захищав їх, поганого своїм не робив, був місцевим робін-гудом...героям слава!!!
Слава Героям !

d324co

Well-Known Member
Не вписался в систему....
Посмотрим как Аваков будет расследовать это дело...
Найдут "чеченский след" и сведут к "бандитским разборкам"...

Или
Активіста "Правого сектору" Олександра Музичка, більше відомого як Сашко Білий, застрелили працівники міліції під час проведення спецоперації з його затримання.

Слава Героям !
Падлюкам ганьба!!

Останнє редагування:
Нагадаємо, 13 березня координатор «Правого сектора» на Західній Україні Олександр Музичко написав на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив запис:

«Керівництво генпрокуратури і МВС України прийняло рішення про моє фізичне знищення або захоплення і видачу мене Росії, для того, щоб потім все звернути на спецслужби РФ. Для проведення цієї операції вже створений спецзагін. Ми володіємо на 100% достовірною інформацією.
Це моє звернення прошу вважати офіційним зверненням до СБУ України.
Звертаюсь також до своїх побратимів, до всіх українців, націоналістів-патріотів: я не боюся смерті і живими не здамся! Хай мої вороги не надіються, що знищивши мене, вони будуть спати спокійно. Моє місце займуть інші патріоти, які продовжать нашу боротьбу».

Зверху