shpackovskiy
Well-Known Member
Вот они мне "нравятся" сразу ментов вызывают-такие милые
Користь в тому, що ви збережете обличчя, а, можливо, і території.Я в Сумах живу , а не в Криму . Родина теж .
Розуму великого не треба з танків та ,,Градів,, знести блокпости разом з м. Армянск . Користь яка від жертв ??
ГОЛОВНЕ ПИТАННЯ - КОМУ ЦЕ ПОТРІБНО ? Таким провокаторам як Stein ??
Я висловлюю дуже велику стурбованість і занепокоєння з цього приводу, і не поведусь на провокації навіть якщо ви захопите всю Україну... (с) Нова владаКористь в тому, що ви збережете обличчя, а, можливо, і території.
"Великі розумники", які говорили, що не треба танків - сьогодні вже остаточно втратили Крим. Сьогодні окупаційні війська іншої держави викрадають українських офіцерів, вони захоплюють українські кораблі, штурмують українські військові частини. Що ви, та підтримувані вами "розумники", які не використовують танки та "Гради", зробили аби вирішити ситуацію? Нічого.
Сьогодні Росія без жодного пострілу забрала в України Крим. Не пручаються? Ну і чудово! А давайте ми ще щось заберемо, поки така "халява" діє? І нині Держдума вже надсилає сусіднім з Україною країнам листи з пропозиціями поділити нашу державу:
You must be registered for see links
І знаєте, я їх розумію! А чому б і ні? Віддають задарма, без опору, без пострілів, без крові, без санкцій - де ще таке в світі знайдеш?!
Крымчане для нас не враги , а вот Путинский режим стал врагом с того момента как напал на нашу страну , как по бандитски забрал вышки в крыму , как напали на наши военские части .С какой же стати это они сразу уж так резко врагами стали?
Хорошая идея - вызвать милицию. Чтобы приехала милиция, наваляла на месте а потом засудить по соответствующим статьям УК за сепаратизмВот они мне "нравятся" сразу ментов вызывают-такие милые
У Криму бюджетникам встановили дедлайн на отримання російського громадянства
В Криму бюджетників поставили перед вибором, або вони здають документи та протягом двох днів отримують російське громадянство, або мають звільнитися з роботи
Про цеYou must be registered for see linksповідомило джерело.
В той же час, за даними агентстваYou must be registered for see links, у Федеральній міграційній службі Росії заявили, що жителі Криму, які не захочуть отримувати російське громадянство, повинні будуть отримати дозвіл на проживання.
«Їм необхідно буде оформити посвідку на проживання, і вони можуть далі продовжувати проживати там же, де вони проживають зараз. Тут якихось великих правових проблем не буде», - розповів заступник голови МФС Сергій Калюжний.
За його словами, жителі Криму, які не хочуть стати громадянами Криму, повинні протягом місяця повідомити про це.
Я бачу Вашу Stein користь отримати від путлера банку варення та пачку печива , Поп Гапон ви наш , братчик інетовський . Багато в раССєє ваших братів ??Користь в тому, що ви збережете обличчя, а, можливо, і території.
"Великі розумники", які говорили, що не треба танків - сьогодні вже остаточно втратили Крим. Сьогодні окупаційні війська іншої держави викрадають українських офіцерів, вони захоплюють українські кораблі, штурмують українські військові частини. Що ви, та підтримувані вами "розумники", які не використовують танки та "Гради", зробили аби вирішити ситуацію? Нічого.
Сьогодні Росія без жодного пострілу забрала в України Крим. Не пручаються? Ну і чудово! А давайте ми ще щось заберемо, поки така "халява" діє? І нині Держдума вже надсилає сусіднім з Україною країнам листи з пропозиціями поділити нашу державу:
You must be registered for see links
І знаєте, я їх розумію! А чому б і ні? Віддають задарма, без опору, без пострілів, без крові, без санкцій - де ще таке в світі знайдеш?!
Наразі на банку з пачкою напрацювали як раз ви: Крим вже переходить на рублі. Вітаю.Я бачу Вашу Stein користь отримати від путлера банку варення та пачку печива