Окупація Криму.

зачем снимать? пусть едет в крым и там отбивает его назад, вместе с остальными громкоголосыми и йулю с собой пусть прихватят. и кличка обязательно, а то он куда-то пропал.
Ще не всі портфелі поділені, не к часу зараз ці кадрові зміни (с) Тімошенко
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Гриценка поставити, тимчасово, бо він там казав що йому потрібно декілька діб для вирішення Кримського питання...
перед прошлыми президентскими выборами я политикой и всякими кулуарными течениями вообще не интересовалась, поэтому кто такой Гриценко не знала вообще. Но помню, как сотрудница, жена военного, говорила что многие в Артяге будут за него голосовать, т.к. министром обороны он был хорошим.
 

Whisper

Well-Known Member
Армія то армією , але здається , що все суспільство тільки зараз почало серьозно ставитися до питань обороноспроможності. Бо коли вирішувалося питання , чи вступати в НАТО , то панувала думка що і ніхто на нас не нападе ніколи , а якщо б і напав - то за нас поручилися , і будуть нас захищати.
І бажав би я почути - як хтось може вирішити питання з Кримом. З одної сторони , начебто військових дій не ведеться. З іншої -наша присутність в Криму меншає з кожним днем. І якби , не дай Боже , наших баз там зовсім не зосталося , - то не означало б це те , що повернути Крим ми можемо віднині тільки мріяти ?..
 

setty

Граф
в бельбеке походу начался штурм
You must be registered for see medias
 
камеру повредили, бтр ломает ворота....скорые подьезжают
You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

setty

Граф
ситуация накаляется, даже посрать боюсь отходить от монитора....
 
Зверху