Нова влада

valery_ua

Well-Known Member
В Ставицького знайдено 42 кг золота

 

rfvgy

Ukrainian
Сливает новая власть украинских военных в Крыму.Яценюк нихера не делает чтобы им помочь,одни только детские жалобы и протесты в европейские суды...
Якщо вчили історію ВВв , пригадайте чим розпочались дії на західному напрямку (район Білостока) . Сталін послав групування Павлова прямісінько в котел . Німцям навіть маневрів на оточення проводити було не потрібно . Якщо й робити якісь рухи - треба думати до чого це приведе ...
Те що в України є підтримка ВСЬОГО світу зараз важливіше ніж пара захоплених окупантами баз .
 

Miroku

Well-Known Member
Те що в України є підтримка ВСЬОГО світу зараз важливіше ніж пара захоплених окупантами баз .
Тоесть кинуть все военные базы в Крыму на произвол судьбы?Пусть Россия забирает корабли,технику,военное имущество а Тенюх и Турчинов будут сидеть в Киеве и выражать словесные протесты?
Украинские военные ЖДУТ приказов от власти новой а та тупо молчит.

Толку от этой "поддержки"?Кроме США никто ничего стоящего после агрессии России не сделал.ЕС вобще отказались вводить економические санкции против России ограничившись только запретом вьезда 20 приближенным к Путину людям и замораживанию их активов.

Украинские военные ждут, чтобы руководство страны вышло на связь.
до сих пор ждут от руководства Украины адекватный приказ о том, что им делать.

Об этом по телефону из поселка Новоозерного сообщил командир среднего десантного корабля "Кировоград", капитан третьего ранга Владимир Хромченков в эфире "Шустер LIVE".

"Хотелось бы, чтобы руководство страны как-то вышло на связь. И Турчинов, и Тенюх говорили, что они со всеми переговорили. С нами никто на связь не выходил", - рассказал капитан корабля.

"Слова "Держитесь", "Слава Украине" – и все", - добавил он.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
Тоесть кинуть все военные базы в Крыму на произвол судьбы?Украинские военные ЖДУТ приказов от власти новой а та тупом молчит.

Украинские военные ждут, чтобы руководство страны вышло на связь.
до сих пор ждут от руководства Украины адекватный приказ о том, что им делать.

Об этом по телефону из поселка Новоозерного сообщил командир среднего десантного корабля "Кировоград", капитан третьего ранга Владимир Хромченков в эфире "Шустер LIVE".

"Хотелось бы, чтобы руководство страны как-то вышло на связь. И Турчинов, и Тенюх говорили, что они со всеми переговорили. С нами никто на связь не выходил", - рассказал капитан корабля.

"Слова "Держитесь", "Слава Украине" – и все", - добавил он.
Я такого не писав - що б кинути на поталу .
Якщо не можна вивести кораблі - пошкодьте й затопіть !
Якщо база зі зброєю - за всіма статутами вогонь відкривається по ПОРУШНИКАМ без наказу з гори .
Військових треба виводити ! Як і коли - хз . Та й сім"ї , житло , питань море ...
Підключення ООН для вирішення питань , теж крок у вірному напрямку :
Турчинов і Пан Гі Мун дійшли згоди щодо міжнародної комісії по Криму
В.о. Президента, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов та Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун дійшли згоди щодо створення міжнародної комісії під головуванням ООН, яка має допомогти вирішити ситуацію в АР Крим.
Про це Турчинов заявив під час брифінгу у парламенті, передає кореспондент .
"Обговоривши питання агресії у Криму, ми також вийшли на спільну позицію що стосується створення міжнародної комісії у складі представництва країн, які підписали Будапештський меморандум під головуванням ООН", - сказав Турчинов.
При цьому спікер ВР подякував генсеку ООН за візит до України "у ці важкі драматичні часи нашої історії".
Він також схвалив присутність моніторингової групи ООН у Криму.
"Це особливо важливо в умовах, коли щоденно відбуваються провокації проти українських військових, які виконують свій обов'язок", - наголосив Турчинов.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
В Ставицького знайдено 42 кг золота

22 березня 2014, 13:19
Міністр внутрішніх справ
42 килограмма золота, 4,8 миллиона долларов наличными, мешочки с камнями, похожими на бриллианты, 16 дорогостоящих часов... – таковы результаты обысков в местах жительства экс-министра энергетики Эдуарда Ставицкого...

Генеральная прокуратура Украины, УБОП МВД Украины, в рамках расследования по факту хищения государственной собственности служебными лицами Министерства энергетики и угольной промышленности Украины – провели обыск в приватном помещении экс-министра Э. Ставицкого.

В ходе проведенных обысков изъяты:

- 4,8 миллиона долларов наличными;

- золотые слитки общим весом 42 кг;

- наручные дорогостоящие часы известных мировых брендов;

- большое количество изделий из драгоценных металлов;

- коробочки с камнями, похожими на бриллианты;

- множество документов на недвижимость, доли в компаниях, земельные участки;

- документы на регистрацию зарубежных компаний в различных оффшорных юрисдикциях;

- банковские карточки, документация на счета в ряде банков.

* *

Дальше скажу, как человек, а не как министр. Получив доклад по результатам с утра, я несколько очумел от такой информации. Это ж сколько нужно было воровать, что б такую "мелочь" оставить дома на карманные расходы!

Конечно, существует презумпция невиновности и найдутся те, кто скажет – а что такого? обычные, мол карманные накопления на черный день... Именно поэтому ведется следствие и подозреваемый сможет, коли все нормально доказать – все нажито "непосильным честным трудом..."

Позиция Генпрокуратуры и МВД иная. В такого рода резонансных делах важна публичность. Важно защитить следствие от любого давления. Важно вести следствие компетентно и четко.

Потому, выкладываю информацию, что б не у кого не было соблазна "замять для ясности"...

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
У прямому ефірі ТСН вибухнув скандал між гостями студії. Відео на сторінці.

Сьогодні, 02:06
У прямому ефірі ТСН вибухнув скандал між гостями студії.
Сьогодні під час телемарафону ТСН у прямому ефірі посварилися віце-президент Європейського єврейського конгресу Євген Червоненко та урядова уповноважена з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол. Перед цим показали сюжет ТСН, як Чорновол разом із чоловіками в масках прийшли до вертолітного ангару. Там зберігається в тому числі і гелікоптер Червоненка. Чорновол там шукала вертоліт, на якому з України тікало оточення Януковича. І таки знайшла. Вона заявила, що, мовляв, гелікоптер належить підприємству зятя Джарти, коштує 3,5 млн доларів. Ним ніби неодноразово користувався екс-генпрокурор Віктор Пшонка. Сини Януковича вилітали з Києва разом з Арбузовим 21 лютого, коли були розстріли на Майдані. Червоненко ж у сюжеті звинуватив чоловіків у масках із компанії Чорновол у тому, що вони вкрали з його вертольота дорогу протитуманну навігаційну систему. "З вертольотом пана Червоненка абсолютно нічого не сталося. Хоча він би міг повідомити правоохоронні органи, що поряд із його ангаром знаходяться вертоліт, який мусить бути конфіскований на користь держави", - заявила в студії Чорновол. У цей час вона тицяла пальцем у Червоненка. "Я дуже не люблю, коли в мене тичуть пальцем", - сказав він у відповідь.
"Я знаю пана Червоненка, як людину, яка курувала дерибаном грошей на Євро-2012. Я знаю пана Червоненка, з якого почалося падіння Ющенка. Він будував за невідомо які кошти в Карпатах дачу для себе, а також - для Ющенка", - продовжила Чорновол. "Якщо ваша банда, а ви поводитеся як банда, а не борці з корупцією, якщо ви хочете навчитися боротися з корупцією - зверніться. Тому що в приватному бізнесі корупції немає. Ми б давно прогоріли. Якщо ще раз появитеся на приватній власності - ви отримаєте відповідь. По перше, з вас знімуть маски, а при загрозі зброєю ви отримаєте вогонь у відповідь", - зазначив Червоненко. Він пообіцяв Чорновол подати в суд. "Країна у вогні. А ви плодите беззаконня. Коли буде затишшя - я вас засужу". Під час ефіру Чорновол і Червоненко розмовляли на підвищених тонах. Постійно звинувачували один одного. Ведуча Наталія Мосейчук порадила обом звернутися в прокуратуру чи суд і довести там свою правоту. Чорновол у прямому ефірі зі студії пішла першою. "Ви мене вивели. Після інфаркту. Ну, я вас засуджу так, що мало не покажеться! Вашими лякалками… Перебоялися вже!", - сказав навздогін Червоненко.
Чорновол між іншим озвучила, чому гальмуються справи.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Якщо в G8 є вільне місце, ми готові його зайняти - Яценюк


Україна готова зайняти місце Росії у «Великій Вісімці», заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у ході спільного брифінгу з прем'єр-міністром Канади Стівеном Харпером.
You must be registered for see images

Яценюк хоче замінити Росію в G8
«Якщо у G8 є вільне місце, то Україна готова зайняти його», - сказав Яценюк, викликавши овації присутніх на брифінгу представників преси.

«Але мій посил учасникам «Сімки» в тому, що пора будувати нову систему глобальної безпеки, і залучати до серйозної відповідальності тих, хто цю безпеку порушує», - сказав Яценюк.


Так, на Сеню не наезжать, он за этот месяц постарел лет на 10 и полысел еще больше - это факт.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 БЕРЕЗНЯ 2014 17:49
Підприємці Житнього ринку у Житомирі втомилися від здирництва з боку керівництва ринку. За захистом вони звернулися не до місцевої міліції, а до Саші Білого — лідера «Правого сектора» на сусідній Рівненщині

Про це повідомляє з посиланням на .
Про хабарництво на Житньому ринку у Житомирі неодноразово повідомляли місцеві інтернет-ресурси і газети.

Медіа інформували, що правоохоронці затримали одного із хабарників, вилучили зошит із записами хабарницьких схем, провели обшуки.

Але після перемоги української революції, як повідомили читачі сайту Житомир-Онлайн, збір «чорного податку» було припинено лише на 4 дні.

Далі підприємців Житнього ринку знову підвели до думки, що краще платити — буде легше працювати.
 
Зверху