Захист батьківщини

Статус
Закрита.
Дорогі Українці!
Звертаюся до Вас в цей нелегкий для нас час. Обявлено загальну мобілізацію. Але що зможуть зробити наші діти проти до зубів озброєних інтервентів. Чи зможемо ми послати на війну наших дітей, майбутнє України. Ми батьки вже пожили, мені 55 і в мене четверо дітей, двоє синів ще не одружені, а я так хотів би бачити внуків. Я не можу своїх дітей послати в мясорубку, що її розвязує Путін, для того щоб знову нами правив його протеже кровопивця Янукович зі своїми бандитами. Так у нас майже немає армії, флоту, повітряних військ. Але у нас є наша земля, правда подекуди ще наша, у нас є народ який боровся проти клана Януковича, у нас є Небесна сотня яка навчила нас, що за майбутнє потрібно боротися. Ми споконвічні землероби, робітники, вчителі і інженери. Ми мирний народ, і нас немає автоматів і кулеметів.
Тому я пропоную батькам яким дорогі їх діти - вставати і йти до кордонів країни з вилами, лопатами у кого що є. Нехай Путін і весь світ побачить проти кого він воює. Станемо на захист Батьківщини, щоб жили наші діти, здобудемо своїм життям їх життя, забезпечемо гідне життя дітям і внукам, якого ми так і не діждалися.
Я вірю Ми переможемо.

Лобов Анатолій.
Інженер.

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Будем партизанить,благо в Украине традиции партизанства сильно развиты.

Faradey

Живой
Захистити Дітей, Батьківщину - це маячня?
Не-не-не Девид Блейн... Не работает это дело... Не надо тут развязывать войну.. анатолий берите вилы и копайте огород.
И меньше смотрите телевизор, это вредно для пищеварения.
Уж где-где а в Сумской области все тихо.. Медуница лично выступил и сообщил, что он все контролирует.
Так что не надо нагнетать обстановку. Вновьзарегестрировавшийся вы наш... Рулите в другие форумы..

VIB

vib : bash
Модератор
, росії не слід розв'язувати війну взагалі, але, схоже містер Путінг цього не розуміє.
У такому разі, в нас не буде іншого виходу, як готуватися до захисту себе, своєї родини, та країни взагалі.

Skel

42
Не-не-не Девид Блейн... Не работает это дело... Не надо тут развязывать войну.. анатолий берите вилы и копайте огород.
И меньше смотрите телевизор, это вредно для пищеварения.
Уж где-где а в Сумской области все тихо.. Медуница лично выступил и сообщил, что он все контролирует.
Так что не надо нагнетать обстановку. Вновьзарегестрировавшийся вы наш... Рулите в другие форумы..
А армия России без шевронов на территории Крыма это тоже нормально ?

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
эта армия уже там 200 лет, вас телевизор разбудил???:)
200 лет назад на подводах ездили,а сейчас на машинах.Мир меняется и политически тоже.На территории нашего государства не должны находится чужие войска(флот). Русских в Крыму никто не притесняет и ввод войск по просьбе какого то урюка не легитимного Аксёнова-неправомерен!

Статус
Закрита.
Зверху