"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

bortn5

Well-Known Member
Юрист Приколист зараз мабуть на мене образиться. Вибач. Спочатку тобі скажу.
Майдан стояв там за те, щоб люді мали вільно висловлювати власну точку зору. В межех, коли це не переходить на образи, не порушує Констуційні права інших і не порушує закони. Тому, нікого, хто буде в ціх межах висловлюватись, банити я не буду, ніяких списків сладати теж, і все таке інше. Якщо до чогось такого дійде, я буду активно проти.
Тим, хто ті мої дописи на повному серьозі прийняв: вибачте, але ви своїм нитьєм вже мене дістали. Просто, як людину. Ви після Майдану на повному серьозі чекаєте фашизму. Можу лише поспівчувати. Марно псуєте свою нервову систему.

От, Faradey тільки зрозумів, що я мав на увазі.
Не буде тут такого, що когось будуть примушувати розмовляти якоюсь мовою. Але, якщо ви будете провокувати, то терпець може й урватись. Зрозумійте це. В Україні державною мовою буде українська мова. Російською ніхто не буде забороняти спілкуватись. Але, якщо до української будуть зневажливо ставитись, то все можливо. Це буде відповідь. Не провокуйте.
Первый раз на Майдане я был 1 декабря вместе с женой,и 9-10го я был и когда "антимайдан"приехал я стоял на второй барикаде,и после нового года .И на Русском там говорили не меньше чем на Украинском!!!Повязку которую вы хотите мне повесить-оставьте себе!!!Прошу меня забанить.Слава Украине!

Вкладення

abyrvalg

Well-Known Member
Бугага
В соц.сетях появилась масса воя и "печальных" историй от бывших обитателей скотского двора в Мриинском парке Киева. Все они типичны.Например. Один лох по имени Антон поехал на антимайдан с Николаева, заработал 8000 гр, теперь ему пришёл кредит на 20000, у этих полудурков забирали паспорта, ну и наверное, что-то там провернули. Похоже это надолго отобьёт охоту ездить таким образом деньги зарабатывать"

21h

Вернулся
так что те, кого в поезде наламали с баблом еще легко отделались? тупые быдланы. думали на чужом горе заработать - выкусите

CERBER сказал(а):
ну а другим способом фашисты к власти никак не смогли бы добраться
благо хоть кровь их собственная,на сотню преступников меньше стало,не страшно
Коста, ось за це вони там поклали майже сотню життів? Як це пояснити матерям та батькам, чи тим хто витягував більше 50 трупів з передової за декілька годин? Я б зрозумів якщо власна думка не ображає інших, але тут словесні знущання над загиблими....там на передовій хлопці під шум гранат та поранення навіть не лаялись, а тут....то давайте вже писати "как было весело когда тому бомжу в голубой каске мозг вынесло пулей снайпера, он еще дергался в конвульсиях" і потім писати "ну то така моя власна думка".
Просто мабуть забули сторону моралі, і межу, яка на форумі взагалі стерлась, а совість просто відсутня.

Beast

Member
Юрист Приколист зараз мабуть на мене образиться. Вибач. Спочатку тобі скажу.
Майдан стояв там за те, щоб люді мали вільно висловлювати власну точку зору. В межех, коли це не переходить на образи, не порушує Констуційні права інших і не порушує закони. Тому, нікого, хто буде в ціх межах висловлюватись, банити я не буду, ніяких списків сладати теж, і все таке інше. Якщо до чогось такого дійде, я буду активно проти.
Тим, хто ті мої дописи на повному серьозі прийняв: вибачте, але ви своїм нитьєм вже мене дістали. Просто, як людину. Ви після Майдану на повному серьозі чекаєте фашизму. Можу лише поспівчувати. Марно псуєте свою нервову систему.

От, Faradey тільки зрозумів, що я мав на увазі.
Не буде тут такого, що когось будуть примушувати розмовляти якоюсь мовою. Але, якщо ви будете провокувати, то терпець може й урватись. Зрозумійте це. В Україні державною мовою буде українська мова. Російською ніхто не буде забороняти спілкуватись. Але, якщо до української будуть зневажливо ставитись, то все можливо. Це буде відповідь. Не провокуйте.
Поздно, ты теперь "кровавый" фашист :)

Зверху