Арсеній яценюк вніс законопроект про виплату матеріальної допомоги постраждалим на майдані

Dreadnought

Well-Known Member
Такий закон сьогодні прийняв парламент 371 голосом. Закон визначає порядок призначення та види і розміри виплат державної допомоги постраждалим учасникам та членам сімей учасників масових акцій громадського протесту, які розпочались в Україні з 21 листопада 2013 року.

Зокрема, встановлено такі види і розміри державної допомоги постраждалим та членам їх сімей:

1) допомога у зв'язку зі смертю члена сім'ї, який брав участь в масових акціях громадського протесту, за умови, що смерть безпосередньо пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту – один мільйон гривень;

2) допомога, у зв'язку з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень учаснику масових акцій громадського протесту – сімсот тисяч гривень;

3) допомога у зв'язку з нанесенням тілесних ушкоджень середньої тяжкості учаснику масових акцій громадського протесту – п'ятсот тисяч гривень;

4) допомога у зв'язку з нанесенням легких тілесних ушкоджень, побоїв, мордувань учаснику масових акцій громадського протесту – двісті тисяч гривень.

Але це не все, що потрібно зробити. Арсеній Петровичу, олігархи Януковича мали шанс врятувати свої перспективи місяць тому, до кровопролиття. Зараз запізно. Батько і сини Януковичі, Ахметов, Новинський, Іванющенко, Хмельницький, Фірташ, Льовочкін, Клюєв, Пшонка повинні бути позбавлені активів, які були виведені з державної або квазі-державної власності, починаючи з лютого 2010 року, за часі правління Януковича.

Межигір'я, чисельні резиденції, мисливські заповідники, обленерго, облгази, генеруючі компанії Західенерго, Дніпроенерго, Донбасенерго, Укртелеком, Металургійний комбінат імені Ілліча, збагачувальні шахти, титанові активи, сонячні електростанції – все це було "приватизовано" на фальшивих конкурсах з підставними учасниками або взагалі внаслідок рейдерських схем. І це повинно бути повернуто в державну власність за схемою реприватизації "Криворіжсталі" з погашенням заплаченої олігархами суми після повторного продажу на відкритих аукціонах. Ахметов має бути свідомий – Яценюк та Кличко не уповноважені Майданом давати йому будь-які гарантії.

Мой блог.

Другие записи блога.

Портрет русского человека производит впечатление очень печальное.

Европа отказывается от Российского газа.

О чем молчит кремлевская пропаганда. Зверства красной армии на территории СССР.

Доказательства российской военной агрессии на территории Украины.

Імперіалізм як підстава існування Української Нації.

Гадание на Таро. Таро онлайн. Карты Таро. Гадание на картах Таро.

Українські жінки найкрасивіші в світі.

Найкращі цитати Степана Бандери.

Останнє редагування:

Beast

Member
А может им сразу золотой унитаз давать? В стране денег не хватает на нормальные пенсии, а они тут раздают деньги идиотам...

Dragline

Железяка
А может им сразу золотой унитаз давать? В стране денег не хватает на нормальные пенсии, а они тут раздают деньги идиотам...
Вы-же не против, когда депутатам ВР раздают материальную помощ на оздоровление, в размерах десятков тысяч гривень.

Beast

Member
Вы-же не против, когда депутатам ВР раздают материальную помощ на оздоровление, в размерах десятков тысяч гривень.
А что если я против этого я обязательно должен стоять на Майдане и радоваться тому что налоги, которые я плачу, идут всяким идиотам, у которых не хватило мозгов что бы понять последствия своих действий?
Ну и какой смысл был менять одних идиотов на других?

Dragline

Железяка
А что если я против этого я обязательно должен стоять на Майдане и радоваться тому что налоги, которые я плачу, идут всяким идиотам, у которых не хватило мозгов что бы понять последствия своих действий?
Ну и какой смысл был менять одних идиотов на других?
Если такой умный (а вокруг, судя по Вашим постам, одни идиоты) то почему такой бедный?

Зверху