"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: "Майдан"

Там были восстания и революции? Вроде нет... На памяти крутятся Сирия, Ливия, Египет.
Я про події кінця 80-х років. Ви не чули?
А я щось не чув, щоб там хтось хотів назад до комуністичного правління повернутись.

gadiks

Active Member

- Днепропетровская ОДА!
напуганы видать очень сильно!

Останнє редагування:
Ні кроку назад, ніяких поступок, тепер ми відповідальні за тих кого прийняли на свою сторону, для запобігання репресій.
Коли Я і Ко кажуть Мир - чекай Війни.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: "Майдан"

...
[YOUTUBE]76dtaZeM_eg[/YOUTUBE]

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

...

25 січня 2014 20:23

Щойно в районі колишнього магазину «Юність», що в центрі міста, правоохоронці грубо затримали декількох юнаків

Про це повідомила помічник народного депутата України Леоніда Даценка Тетяна Воронцова, передає місцеве видання «Прочерк».

«Під’їхало два міліцейські авто, вискочили люди в камуфляжі (я не знаю чи це «беркутівці») і почали жорстоко бити хлопців. Потім заштовхали їх в міліцейське авто і повезли в невідомому напрямку. Тут на зупинці були люди, що це також бачили. Леонід Даценко подзвонив начальнику громадської безпеки МВС області Володимиру Іващенку, а той повідомив нібито десь хтось розбив вітрини магазину. Але, очевидно, що ці юнаки просто стояли і спілкувалися», – сказала Воронцова.

За її інформацією, міліція затримала і вивезла в невідомому напрямку також активістів ВО «Свобода», що були торгівельно-розважального центру «Хрещатик-Сіті».

«Міліція повідомила, нібито у «Хрещатик-Сіті» розбили вітрину магазину. Я зараз прибігла сюди, проте всі магазини працюють у звичному режимі, ніде ніяких пошкоджень немає. При цьому учора представники опозиції неодноразово повідомляли міліції про групи молодиків з бітами, що знаходилися в центрі міста. Міліція ніяк на це не реагувала. Можливо, має місце якась спланована провокація. Я дзвонила на «102», щоб дізнатися, куди повезли молодь, проте мені сказали, що в них нічого подібного не зареєстровано» – сказала Воронцова.

Нагадаємо, під час штурму Черкаської ОДА було затримано 58 протестувальників, серед яких одна жінка. Наразі триває суд над затриманими протестувальниками. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 2 місяців обрали для 18 осіб, ще троє (жінка і двоє неповнолітніх) знаходитимуться під домашнім арештом.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

...

26 січня 2014 01:26

Замерзле тіло учасника Євромайдану, якого раніше викрали невідомі, було знайдене в Оболонському районі Києва

Тіло загиблого знайшли замерзлим зі слідами тортур та зі зв'язаними руками.

Про це повідомляє журналіст Павло Шеремет у своєму мікроблозі Twitter.

You must be registered for see images

Знайдено мертвим раніше викраденого активіста Євромайдану. Зі слідами тортур, зі зв'язаними руками. Знайдений замерзлим на Оболоні в Києві,", - написав він.

Зверху