Dragline
Железяка
Мне больше этот вариант нравитсяА вы впервые услышали? Скачайте послушайте. Пел Советский артист.
You must be registered for see links
Мне больше этот вариант нравитсяА вы впервые услышали? Скачайте послушайте. Пел Советский артист.
Я про події кінця 80-х років. Ви не чули?Там были восстания и революции? Вроде нет... На памяти крутятся Сирия, Ливия, Египет.
Тем более что теперь многие могут принять посильное и безопасное участие в победе Майдана, вооружайтесь своими смартфонами и Панду геть!Ні кроку назад,
Но и от ЕС испытывают всё меньше и меньше восторга.Я про події кінця 80-х років. Ви не чули?
А я щось не чув, щоб там хтось хотів назад до комуністичного правління повернутись.
25 січня 2014 20:23
Щойно в районі колишнього магазину «Юність», що в центрі міста, правоохоронці грубо затримали декількох юнаків
Про це повідомила помічник народного депутата України Леоніда Даценка Тетяна Воронцова, передає місцеве видання «Прочерк».
«Під’їхало два міліцейські авто, вискочили люди в камуфляжі (я не знаю чи це «беркутівці») і почали жорстоко бити хлопців. Потім заштовхали їх в міліцейське авто і повезли в невідомому напрямку. Тут на зупинці були люди, що це також бачили. Леонід Даценко подзвонив начальнику громадської безпеки МВС області Володимиру Іващенку, а той повідомив нібито десь хтось розбив вітрини магазину. Але, очевидно, що ці юнаки просто стояли і спілкувалися», – сказала Воронцова.
За її інформацією, міліція затримала і вивезла в невідомому напрямку також активістів ВО «Свобода», що були торгівельно-розважального центру «Хрещатик-Сіті».
«Міліція повідомила, нібито у «Хрещатик-Сіті» розбили вітрину магазину. Я зараз прибігла сюди, проте всі магазини працюють у звичному режимі, ніде ніяких пошкоджень немає. При цьому учора представники опозиції неодноразово повідомляли міліції про групи молодиків з бітами, що знаходилися в центрі міста. Міліція ніяк на це не реагувала. Можливо, має місце якась спланована провокація. Я дзвонила на «102», щоб дізнатися, куди повезли молодь, проте мені сказали, що в них нічого подібного не зареєстровано» – сказала Воронцова.
Нагадаємо, під час штурму Черкаської ОДА було затримано 58 протестувальників, серед яких одна жінка. Наразі триває суд над затриманими протестувальниками. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 2 місяців обрали для 18 осіб, ще троє (жінка і двоє неповнолітніх) знаходитимуться під домашнім арештом.
26 січня 2014 01:26
Замерзле тіло учасника Євромайдану, якого раніше викрали невідомі, було знайдене в Оболонському районі Києва
Тіло загиблого знайшли замерзлим зі слідами тортур та зі зв'язаними руками.
Про це повідомляє журналіст Павло Шеремет у своєму мікроблозі Twitter.
You must be registered for see images
Знайдено мертвим раніше викраденого активіста Євромайдану. Зі слідами тортур, зі зв'язаними руками. Знайдений замерзлим на Оболоні в Києві,", - написав він.
:lol::lol::lol:подразумевал Яценюка в премьеры а Кличко в гуманитарии