artem20
Well-Known Member
Re: Відповідь: "Майдан"
а чё в опросе нет Майданутые должны сами разбежаться?Додаю до теми опитування:
Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан:
1. Майдан має закінчитись підписанням асоціації з ЕС - для тих, хто вважає, що нам треба підписати асоціацію з ЕС і після цього всі проблеми будуть вирішені.
2. Майдан має закінчитись повним перезавантаженням влади - для тих, хто вважає, що без зміни влади в країні, весь майдан - марне витрачання часу
3. Влада повинна якось домовитись майданом - для тих, хто вважає, що існуюча влада заслуговує довіри, має продовжувати керувати, але повинна пообіцяти звільнити затриманих, амністувати учасників, воскресити загиблих і таке інше.
4. Влада повинна будь яким чином розігнати майдан - - для тих, хто вважає, що існуюча влада заслуговує довіри, має продовжувати далі керувати державою, а всі, хто з нею не згоден, повинні бути жорстоко покарані.
5. Не можу визначитись - для тих, хто ще й досі не визначився, як до останніх подій він ставиться.
6. Мені однаково, мене це не стосується - для тих... ну зрозуміло, може в іншій країні живе, може гадає, що ця країна далі ніяк не зміниться і його все влаштовує...