Куда интегрироваться Украине?

До кого б Ви хотіли, щоб приєдналась Україна? (в принципі, а не на теперішніх умовах)

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

21h

Вернулся
great, виагрой подымится?! Или РФия начнет кредитовать производство? Я в ах-е... Они все заводы, на которые получили право распоряжения либо обанкротили либо вывезли себе! Открой глаза наконец! НЕ НАДО ИМ РАВНОПРАВИЯ, им надо только АБСОЛЮТНАЯ ВЛАСТЬ. И где я писал что нохчи кого то едят? Убивают, насилуют и остаются безнаказаными - это факт, "мусорской произвол", ну или полицайский - тоже факт, нибось бегаете от тамошних полицаев? А если не бегаете, так другие бегают и знают, что если поймают без бумажки - выдоят по полной. Почему об этом нет разговора? Лучше же умолчать, прикинутся шлангом. РФия сейчас через все информационные каналы льет дезу, все те понты (типа пары штук вундерфалей, которые не работают как надо, пары Газпромовских недо-небоскребов и мечетей) разрушатся как песочные замки как только у них нефть кончится. Общество потреблядсва и не более. В обмен на энергоресурсы.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Вот и патриот... Его учили нэньку защищать от врагов, а он взял и выложил всю правду: стрелять не давали, водили строем и дали понять что всё это действо пустой пшик.
ведь патриот должен был завалить командование рапортами о переводе туда где он нэньке пользу принесёт (хотя бы в перспективе),
О, мсьє "руССкій развєдчєг" навіть так забалакав? То провина моя, а не тих, хто довів армію до нинішнього стану? Нагадаю Вам, що то була лише моя строкова служба, яка тривала не довго в порівнянні зі службою професійних військових, тому на рапорти не варто було витрачати час.
А коли мсьє "руССкій развєдчєг" так розуміється на патріотизмі, то чому він не захищав "єдіную і могучую родіну"? Чому не вийшов на вулиці проти Єльцина, чому не підтримав ГКЧП? Чому не зірвав зі своїми колегами з 15 бригади зустріч в Біловезькій Пущі? Ась? Чи може "єдіний і могучій союз" був потрібен лише для того, щоби отримувати "нєхілую" в порівнянні з вчителями і медиками зарплату (за розбивання пляшок об макітру), а ще до того продуктові пайки, через які можна було не "заморачуватися" на вичікування в чергах за принципом "більше кіло в одні руки не давати"?
а не гундеть после о потерянном годе на местечковом форуме!
Во-во, і не рукоблудити на містечковому форумі про дівчаток з формами, поні і шашличках по 22 копійки.
Анализируйте:
.................
І що? Скажу чесно, що я не відстежую кожні зібрання "Свободи", кожні заяви від неї і кожні її заходи (втім, як і іншої партії чи політичного об'єднання). Не знав, яка позиція в неї щодо видобування сланцевого газу в Україні. Попросив Вас дати посилання:
дайте будь-ласка посилання: хто, де і за яких умов пристав на сланцевий газ
і побачив:
ВО Свобода готова поддержать проект добычи сланцевого газа на территории Украины, если иностранные инвесторы дадут гарантии местному населению о безопасности проекта. Об этом сообщил народный депутат, лидер ВО Свобода Олег Тягнибок на встрече с Европейской бизнес ассоциацией.

"Мы однозначно выступаем за энергетическую независимую программу. В первую очередь, независимую от Российской Федерации. Мы за добычу альтернативных источников энергии. Мы за увеличение добычи собственного газа и нефти, в том числе и сланцевого газа", - отметил Тягнибок, которого цитирует корреспондент ЛІГАБізнесІнформ.

Однако, по словам народного депутата, Свобода не услышала гарантий от иностранного инвестора относительно экологической безопасности. Тягнибок рассказал, как при общении с компанией Шеврон, которая планировала добывать сланцевый газ в Западной Украине, советовал им провести встречи с общественностью и рассказать о безопасности проекта. "Они (иностранные инвесторы, - ред.) должны дать гарантию, что в случаи экологической проблемы, общественность сможет остановить процесс", - сказал лидер Свободы.
Вибачте, а що тут не так? Чим тут себе Тягнибок скомпрометував, як політик?
И я про то же самое, до 2004-2005 вопрос не стоял, пока не началась насильственная украинизация от патриота всея пасек.
Істєнно такъ! Всьо бьіло чотко, день ото дня зростав працент жьіров у маслє...

Аж раптом прийшов пасічник і став всіх насильно українізувати.

Ісконно русскіх людєй оголтєльіє ботаньі-руховцьі останавлівалі на уліцах, срьівалі с голов какошнікі і трєбовалі сказать слово "палєніца" (укр. - буханка хлєба), котороє руССкій рєчєвой апарат нікакъ нє мог проізнєсті. Кто нє смог єнтого сдєлать - хваталі і утасківалі в казєматьі львовского мєтро, гдє продолжалі насільствєнно украінізіровать пудовьім томом Шєвчєнкі по головє. Єжєлі чєловєк нє ломался і опосля єнтого, то с нєго оголтєльіє ботаньі-руховцьі варілі свойо бєсовскоє кушаніє - борсч.
Якось так. Вибачаюся, а автор також отримав томом Шевченка по голові. Чи гірше того, попросив в аптеці фталазол, а руховка-ботанка-аптекарша прикольнулась і замість цього дала проносне (а інструкції російською мовою не було), і як результат сталося непоправне:lol::lol::lol:...

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

О, гей-интеграторы подтянулись)))) ( Жаль что статью за мужеложство не применяют) Педерасты-поцреоты стремятся свой зад отдать, защищая эуропейских братьев-гомиков.
"Дырявые всех стран соединяйтесь!" :)
Як казав один форумчанин: Чи Ви після Джаггерового опусу перейняли в нього тактику "гарил"?
А ще, чи дочекаюсь я посиланнячко про себе, що просив раніше? Про себе ж я маю право почути, чи то був порожній трьоп?

LY0LIA

Забанен
Re: Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Хоча... Згадую фільм "Краса по-американські". Там один з героїв так само "потерпав" від них і позиціював себе, як затятий гомофоб. Але в кульмінації фільму... Далі не буду, хто захоче - той подивиться, фільм непоганий.
Бинго! :mrgreen:

Vic_51

Миссионер
на рапорти не варто було витрачати час.
Так ещё один патриот отсиделся...

Чому не зірвав зі своїми колегами з 15 бригади зустріч в Біловезькій Пущі?
А должен был?

то что удобно...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Звичайно, що ні :mrgreen:
Це зараз можна розмахувати перед монітором червоним прапором, волати "Союз нєрушимий..." і розмазуючи шмарклі і сльози досади по фізіі розказувати молодій генерації, яка не застала тих часів про відсутність черг, про відсутність дефіцитів, про достаток і добробут, про завалені прилавки, про "сметану, окорока и с/х продукцию", про шашлички за 22 копійки і про дівчаток з формами :lol::lol::lol:
А тоді захистити все це, чому, власне кажучи, і учив той самий союз - зась. Зарплату вибрано, пайки отримано, а там - хоч трава не рости. І виходить, що
ещё один патриот отсиделся...
:lol:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Вибачте. Напевно я зачепив і образив найкращі почуття у любителя попси, блатняки і російського мила, назвавши непоганим фільм, що отримав на міжнародних фестивалях безліч нагород.:mrgreen: Вибачте ще раз, я не хотів. :lol:

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Звичайно, що ні :mrgreen:
Це зараз можна розмахувати перед монітором червоним прапором, волати "Союз нєрушимий..." і розмазуючи шмарклі і сльози досади по фізіі розказувати молодій генерації, яка не застала тих часів про відсутність черг, про відсутність дефіцитів, про достаток і добробут, про завалені прилавки, про "сметану, окорока и с/х продукцию", про шашлички за 22 копійки і про дівчаток з формами :lol::lol::lol:
А тоді захистити все це, чому, власне кажучи, і учив той самий союз - зась. Зарплату вибрано, пайки отримано, а там - хоч трава не рости. І виходить, що

:lol:
В точку, мало того, наш разведчик и в разведчики пошел, чтоб армейку побыстрее отходить. Сам говорил, льгот ему хотелось понимаешь ).

Останнє редагування:

LY0LIA

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Вибачте. Напевно я зачепив і образив найкращі почуття у любителя попси, блатняки і російського мила, назвавши непоганим фільм, що отримав на міжнародних фестивалях безліч нагород.:mrgreen: Вибачте ще раз, я не хотів. :lol:
Дашь ссылку где я высказывал свои симпатии к попсе и блатняку и сериалам? В противном случае буду считать треплом. :mrgreen:

ЗЫ Всем известно какие "збоченцi" сидят в жюри фестивалей.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Дашь ссылку где я высказывал свои симпатии к попсе и блатняку и сериалам? В противном случае буду считать треплом. :mrgreen:
Тільки після того, як Ви, містєр (місіс) Льоля дасте мені посилання на мої ж таки слова, де я начебто "не проти педерастів". Адже я перший попросив. :mrgreen:
ЗЫ Всем известно какие "збоченцi" сидят в жюри фестивалей.
1) Ні не всім відомо. Очевидно, лише Вам. А не розкажете. А ще краще посиланнячко.
2) Наскільки я зрозумів, то кожен фільм, який отримує нагороди, той же "Оскар", автоматично потрапляє в розряд "для збоченців", і всі, хто його дивляться, аналогічно зараховуються в розряд збоченців? Браво! :lol:
3) Тільки чесно, Ви оскароносних американських фільмів також не дивитеся, щоби не стати збоченцем?:lol::lol:

Останнє редагування:
Зверху