Відповідь: Re: Відповідь: Re: Вопрос жителям города?
Если ты не трепло, мужского пола и не псих - ссылку в студию, где я говорил, это.
Звичайно! Кушай, лише не заляпай "слюнявчик".
You must be registered for see links
О, вибачте, мсьє культурність, що викривив Ваші слова. Звичайно, така високоморальна та надзвичайно культурна людина замість "обисцяні шаровари" вживає виключно "
", що корінним чином змінює ситуацію, і автоматично перетворює Вас на номінанта Нобелівської премії в галузі культури.
То що? То ж тепер я ставлю під сумнів те, що "не трєпло", не псих і чоловічої статі (зважаючи на постійні твої згадки в своїх постах товстої дупи Нормана; до чого б це?:mrgreen
Взагалі то розмова йшла про твою "культурність", як про це зауважив один форумчанин. Я здуру намагався його поправити, але забув, що то було 1 квітня, день гумору і день дурня, а пост був звичайним жартом! До речі, вибач, що із запізненням, але - з професійним тебе святом, Джаггер! :mrgreen:
Оскільки вже друге квітня, то додам ще цитат, які підтверджують твій "висококультурний" статус:
На перший раз досить "культури від Джаггера". Це на той випадок, коли той форумчанин все ж не жартував, а ще й нічого не знав про тебе.
Ну еесно!. Только высокообразованные люди отличаются исключительной тупостью, маразмом ...
Точно так. І ім'я їм - "млодший сотруднік". :lol:
абавно слушать отрицания очевидного от великого музыкального знатока, сслыющегося обычно на суррогатных таких же как и он людей-кондомов типа Артемия Троицкого, восхвалвший величесво музыки телки в кожанных трусах Русланы и прочего гавнорока. Мнда, великий музыкавед, который без гугла не скажет что написал Скорик. Думаю без меня он бы так о нем и не узнал.
Так, дуже "абавно"! А ще "абавніше", коли одна субстанція розпинається про свій бездоганний музичний слух, про свою музичну освіту (звичайною блискучу!), про свої зв'язки в світі елітних музикантів, хоча сама (субстанція), плутає звуковий ряд гімну Вербицького з "мазуркою Домбровського", яку в свою чергу плутає з полонезом Огінського! :lol:
Так ось, містер, що не припиняє писати про шкіряні труси Руслани (з огидою) і дупу Нормана! Вочевидь, ти такий же музикант, як і науковець, двічі "млодший" - в науці і в музиці. І єдине, що ти вивчив в свій час -
На цьому черговому "шматочку культури" від Джаггера, гадаю, можна і закінчити.
P.S.
А ще "шени траки лабараки" до ре ми до ре до и т.д. и в том же духе ))) я тут сотни приводил ))
...
Вибачаюсь, коли писав відповідь нашому "культурологу", цього поста ще не побачив. Дякую, бо цю його улюблену грузинську фразу, що беззаперечно підтверджує унікальну високу культуру сабжу, ніяк не міг згадати.