Відповідь: Re: Відповідь: Re: О ценностях: советских, демократических, христианских
Ваши окраинские пассивные гомосеки.
Бездельник балабол, который стал первым тоговать местами в том совете.
Просто бабол, который как и ты НИЧЕГО в своей жизни не сделал, кроме "документах" о ЗАЛ УПА. А так, ни хорошего ни плохого.
Просто мовный ананист.
А это хто? Львоская шантропа?
Ну и вот, выходит, тебе светилы твоей любой Окраины не Амосов, не Патон, не в конце концов к примеру Скорик, а какие-то драчюны, которые кроме языкоблудия НИЧЕГО не сделал. Эти с "росыйсько-совковымы" мозгами дорогой наш шевченкнкомастурбатор тебе страну построили, построили заводы, школы, оплатили твое ХАЛЯВНОЕ обучение, твое лечение, крым подарили, обьединили вашу страну, а то и был бы ваш Львив польским, как положенно, ты кстати не в панельке совковой обитаешь? нет? А твои гомосеки вусатые Лукьяненко Левак и Черножоп НИЧЕГО не с делали. Ни плохого не хорошего. Герои?
Вибачте, а ми що, вже на "ти"? Взагалі-то існують якісь норми поведінки, правила етикету... Але коли ти вже наполягаєш... Так ось, говорити з тобою про норми та правила, це те ж саме, що намагатись з алкашом, що лежить в калюжі з блювотиння дискутувати про почуття прекрасного. Результат буде той самий. Так що дискутувати саме з тобою не маю бажання.
По-перше, мені, на відміну від інших форумчан шкода свого часу, щоби витрачати його на тебе.
По-друге, все що ти написав тут (і не лише тут) - повна маячня, як і завжди. Відсутність якихось найменших аргументів ти компенсуєш діареєю з агресії, хамства, вульгарщини і паскудства. Я навіть думав, що ти - троль, що твоя поведінка на цьому форумі, твоя гризня з іншими відвідувачами, це спроба дискредитувати те, що Путін і компанія називають "русский мир". Насправді все набагато простіше - нічого і нікого дискредитувати не треба, такі як ти давно вже себе дискредитували. Твоя агресія, твоє хамство - це така собі своєрідна совково-російська константа. Вона буде існувати не залежно від того, де ти жив і де житимеш. Жив в Грузії - тебе звідти поперли, звичайно, хто ж буде терпіти таке хамло біля себе. Подібних до тебе, що постійно волають про "ущімлєнія і уніжєнія" за постійні паскудства, за жлобство і за дикунство називають в країнах Балтії
You must be registered for see links
. Ось він - балтійський аналог тебе
[youtube]7ExHGavMWIU[/youtube]
Ти живеш в Україні, і ми всі просто "зачаровані" брудним словесним потоком про "обоссаниє шаровари", "обриганниє вишиванкі", "окраинских гомосеков", "мовних онаністов" тощо. І це скрізь так. Де б ви не з'являлися, скрізь враження від вас одне - дика, варварська, безкультурна орда: чи то
, чи то
, чи то
(або
).
Як бачиш, скрізь ви зумієте відзначитися, скрізь вас жахаються, скрізь до себе ви викликаєте огиду і презирство. І не без підстав, як бачимо.
І нарешті... Слухай, "казльі всє", всі нероби, ледарі, дурні і бездарі... А ти що за цабе? Що ти зробив, чим відзначився окрім хамства і паскудства? Кажеш, що ти вчений, а інші неписьменні дебіли? Знаєш, в мене в університеті були викладачі, які справді є вченими. По-перше вони дуже освічені люди. А ти, "вчений",
жодного поста тут не написав без помилок. А ще вони інтелігентні люди. Нажаль, тобі ця риса ніяк не відома. Та й навіщо? Нахабними хамом прожити легше. Хоча забув, ти ж не зовсім вчений, ти - "млодший сотрудник"...
Чогось я розбалакався, ти того не вартий. Хочу закінчити тим, що через твій потік словесної агресії на адресу грузинів за їх дії в збройних конфліктах, переконався, що правда була на їх боці. Як переконався і в тому, що ті українські дисиденти, про яких я писав є справді гідними і чесними людьми, коли їх поливало брудом таке хамло, як ти. Бувай, "млодший", чи як там тебе...