«Сумытеплоэнерго»

Как стало после опломбирования?

• Лучше

Голосів: 2 8.3%
  • Хуже

Голосів: 9 37.5%
  • Ничего не изменилось

Голосів: 2 8.3%
  • Мне пофиг

Голосів: 11 45.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    24
  • Опитування закрито .

emcee

ping localhost -t
Re: Теплоенерго. Гроші на сміття

Більшість з нас останніми днями знайшло в поштових скриньках, листівки Сумитеплоенерго із пропозицією вчасно сплачувати по рахунках надруковані на білому мелованому папері.
Я в своїй скриньці знайшов більше тисячі таких листівок (пачка близько 10 см товщиною). До речі їх щодня викидають, але вони з'являються знову.
Відчув себе справжнім лохом, бо перед цим я на останні кошти погасив борг перед цією організацією.
Виникає питання – НАВІЩО.
Навіщо вчасно платити, якщо ці гроші витрачаються на сміття.
Навіщо брехати про економічно обґрунтовані тарифи, якщо ці гроші не знаєте куди витрачати.
Навіщо забруднювати людям під’їзди за їх же кошти, якщо Ви тримаєте штат юристів. Хіба борги споживачів це не їх робота.
Я зробив свої висновки.
Перш ніж сплатити за послуги Сумитеплоенерго подумай двічі, а краще тричі. Вони ці гроші все рівно розкидають в під’їзді.
Было аналогичное чувство - куражатся уже, раз на глянцевой бумаге шнягу рассылают.
+2

axilles

Member
«Сумытеплоэнерго» вообще обнаглело, вот так прикол в доме уже второй день нет отопления!!!

ner

Member
когда эти гуманоиды (Сумытеплоэнерго) собираются отключать отопление?
на улице тепло
батареи теплые (а не горячие) и это 2 этаж, а на верхних этажах так вообще толку от такого тепла нету.

ЗА ЧТО ПЛАТИТЬ ДЕНЬГИ?

Зверху