Рівень життя в Україні та світі

Re: Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

Казки про "Канади" ми зараз бачимо на прикладі США. Подивіться репортажі з акцій проти Уолл-стріт. Це в кіно все у них добре і чудово. А в реальності люди на трьох роботах працюють і не можуть виплачувати ті купи кредитів, які забезпечують всю оту кіношну "показуху".
Вы как я вижу, частый гость и в Канаде, и в США? Или как с Пастернаком "не бывал, но осуждаю"?)

Годі вже тої маячні. Давайте по суті: хто, коли і за що у вас вимагав хабара?
А Вы сами не сталкивались с агрессивным взяточничеством? По-моему, это звучит несколько неправдоподобно.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

А Вы сами не сталкивались с агрессивным взяточничеством?
Ніколи.

Вы как я вижу, частый гость и в Канаде, и в США? Или как с Пастернаком "не бывал, но осуждаю"?)
Я отримую інформацію з відкритих джерел. Тут ніхто з тих, хто веде дискусію сам в США чи Канаді не жив, але є інформація, і ми її обговорюємо.

Из этого можно сделать вывод, что свой бизнес Вы уж точно не вели. Но даже как рядовому гражданину Вам очень сильно везло.

Я отримую інформацію з відкритих джерел. Тут ніхто з тих, хто веде дискусію сам в США чи Канаді не жив
Судя про ветке про эмиграцию, в США и Канаде несколько форумчан очень даже жили. Себя я туда, в принципе, не включаю.

Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member

Из этого можно сделать вывод, что свой бизнес Вы уж точно не вели. Но даже как рядовому гражданину Вам очень сильно везло.
Мій брат доволі часто стикається з нахабними вимогами працівників ДАІ дати їм хабаря. Але, на диво, всі ці вимоги мають під собою реальне порушення ним Правил дорожнього руху. Проте, він не дуже любить ДАІшників і тому не дає хабаря їм - він платить адвокатам і ті успішно оскаржують складені протоколи.

Загалом, корупція буває гарна і погана. Гарна корупція – це коли беруть хабар, щоб не посадити. Погана – це коли саджають, щоб одержати хабар.
Гарна корупція – це коли посадовець бере гроші, щоб вчинити протизаконно. Така корупція трохи гуманізує систему. Погана корупція – коли ми змушені платити, щоб посадовець виконував свої обов‘язки. Таку корупцію необхідно викорінювати.

Simpson

シンプソン
Модератор

Гарна корупція – це коли посадовець бере гроші, щоб вчинити протизаконно. Така корупція трохи гуманізує систему. Погана корупція – коли ми змушені платити, щоб посадовець виконував свої обов‘язки. Таку корупцію необхідно викорінювати.
Такого откровенного бреда, да еще и от госс служащего, да написанного в рабочее время с рабочего компа, я еще не читал... Преступление есть преступление - оно не бывает хорошим или плохим!
Жаль потер про ЗАГС и вип обслуживание за 200 грн - в нормальных странах такого "обслуживания" нет, если и есть то как доп услуга, деньги от которой идут в бюджет, а не в карман!

Stein

Well-Known Member

Наведу вам метафоричний приклад:
Коли вас зупиняють в нетверезому стані в Україні - у вас є два виходи: або позбавлення прав на термін від одного року, або гривень 500-1000 хабара ДАІшнику.
Коли вас зупиняють в нетверезому стані в Німеччині - у вас одразу забирають права, бо місцеві ДАІшники не беруть хабарів.
Скажіть, де б ви хотіли бути зупинені за водіння в нетверезому стані? Мені не дуже хочеться лишитись без прав, тому в даному випадку мені подобається, що я живу в Україні. В цьому питання українські реалії гуманніші за німецьке законодавство.
І я говорю не як чиновник - я говорю як громадянин.

Останнє редагування:

Simpson

シンプソン
Модератор

Коли вас зупиняють в нетверезому стані в Україні - у вас є два виходи: або позбавлення прав на термін від одного року, або гривень 500-1000 хабара ДАІшнику.
Коли вас зупиняють в нетверезому стані в Німеччині - у вас одразу забирають права, бо місцеві ДАІшники не беруть хабарів.
Скажіть, де б ви хотіли бути зупинені за водіння в нетверезому стані? Мені не дуже хочеться лишитись без прав, тому в даному випадку мені подобається, що я живу в Україні. В цьому питання українські реалії гуманніші за німецьке законодавство.
І я говорю не як чиновник - я говорю як громадянин.
В нетрезвом виде садиться за руль - осознанное преступление, поймали - плати правами, а не деньгами. А если в нетрезвом виде сбил и убил кого-то, а наши доблестные гайцы за денюжку все утрясли (как со старшим сыночком Герман) - это тоже проявление "гуманизма" и продолжаем говорить "Лучше так, чем если бы сел как в Германии?" Тогда подумайте, а если под колесами брат или родители погибли, а "гуманный" суд отпустил - еще нравится гуманизм?

Повторяю - бред сивой кобылы это разделение коррупции!

AKULA GRANDIS

критикант
Приведу и я вам пример:
вашего соседа остановили в Украине за вождение авто в нетрезвом состоянии и он отплатился 1000 грн, на следующий день ваш сосед в нетрезвом состоянии сбил вашего родственника насмерть...
вашего соседа остановили в Германии за вождение авто в нетрезвом состоянии и он лишился прав на 2 года, на следующий день ваш сосед не смог выехать на авто в нетрезвом состоянии, так как его лишили прав на вождение.
Вы все еще хотите иметь хорошую коррупцию и вам опять нравится жить в Украине???

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone

В нетрезвом виде садиться за руль - осознанное преступление, поймали - плати правами, а не деньгами.
Целиком согласен! Пьяным за рулем не место и очень жаль что в стране коррупция не позволяет жить ее гражданам по законам, а не по понятиям...

П.С.
Сам за рулем уже лет 15, все категории открыты, и как ни кто другой понимаю какое это преступление!

Stein

Well-Known Member

А если в нетрезвом виде сбил и убил кого-то, а наши доблестные гайцы за денюжку все утрясли (как со старшим сыночком Герман) - это тоже проявление "гуманизма"
вашего соседа остановили в Украине за вождение авто в нетрезвом состоянии и он отплатился 1000 грн, на следующий день ваш сосед в нетрезвом состоянии сбил вашего родственника насмерть...
Добре, інший приклад: я порушив, на мене склали протокол, я пішов до адвоката, заплатив трішки грошей, адвокат пише красивого листа, іде в суд, і суд скасовує протокол. Я нічого не порушував і ні в чому не винен.
Скасуємо адвокатів, аби не було надто багато "гуманізму"?

Зверху