Начало рекрутинга в Партию Регионов всех, кто так или иначе связан с властью.

• Автор теми Z3RG
  • Дата створення

Grosso

wonderwall
У часи кучмізму було встановлено авторитарний політичний режим. Навіть попри наявність декількох кланових угрупувань. Зараз всю владу віддано на відкуп данєцкім пацанам. Тому не дивно, що адмінресурс задіяно на повну.
На мою думку, всі політики однаково погані, однак Партія регіонів займає абсолютно особливе місце. Такої концентрації криміналу немає ніде. Тому і постає питання, яке знаходиться у світоглядній площині- або ти колаборант, або здійснюєш опір. Просто до сих пір не вірю у Президента з кримінальним минулим, прем`єр-міністра, який не може вивчити українську мову, міністра освіти-українофоба, парламентську фракцію Верховної Ради України, що віддає Севастополь Росії... Збудіть мене- хочу, аби закінчилося це нічне жахіття.

Z3RG

Забанен
У часи кучмізму було встановлено авторитарний політичний режим. Навіть попри наявність декількох кланових угрупувань. Зараз всю владу віддано на відкуп данєцкім пацанам. Тому не дивно, що адмінресурс задіяно на повну.
На мою думку, всі політики однаково погані, однак Партія регіонів займає абсолютно особливе місце. Такої концентрації криміналу немає ніде. Тому і постає питання, яке знаходиться у світоглядній площині- або ти колаборант, або здійснюєш опір. Просто до сих пір не вірю у Президента з кримінальним минулим, прем`єр-міністра, який не може вивчити українську мову, міністра освіти-українофоба, парламентську фракцію Верховної Ради України, що віддає Севастополь Росії... Збудіть мене- хочу, аби закінчилося це нічне жахіття.
Чому зло перемагає? Тому-що ніхто не робить добра. А добро для цієї країни може зробити тільки пратія _без_криміналу.

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Начало рекрутинга в Партию Регионов всех, кто так или иначе связан с власт

Мне принесли бланк заявы, и намекнули типа власть на долго пришла, так шо вступай в ряды комсомола ). Если не вступишь, бить не будем (почти поверил, может и правда), вот думаю, а не записатся ли в стройные ряды регионалов? Может чего интересного получится?
П.С. Все же думаю, они так зондер-команды агитаторов комплектуют перед предстоящими выборами.
Ще один приклад РЕАЛЬНОЇ слабкості влади. Тому, що коли влада не може отримати підтримку позитивними діями, вона вдається до репресивних дій.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Начало рекрутинга в Партию Регионов всех, кто так или иначе связан с власт

Не знаю як щодо всього іншого, але дозволити " " обіцяли... ;)

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
маразм! там люди работают такие же как и вы, которым зарплату платят также как и вам, и ипут потом за невыполнение показателей, вот каждый и извращается как может))))

hotabych

Member
У часи кучмізму було встановлено авторитарний політичний режим. Навіть попри наявність декількох кланових угрупувань. Зараз всю владу віддано на відкуп данєцкім пацанам.
И что же такого донецкого, например, в группе Фирташа-Левочкина?

mangust

патріот
Відповідь: Re: Начало рекрутинга в Партию Регионов всех, кто так или иначе связан с в

И что же такого донецкого, например, в группе Фирташа-Левочкина?
Батько Сергія, генерал-полковник Володимир Льовочкін, очолював Держдепартамент з питань виконання покарань. ЗМІ неодноразово писали про те, що Льовочкін-старший був кумом Леоніда Кучми і особистим другом Віктора Януковича.

Z3RG

Забанен
Блин, да они все там ОДНИМ МИРОМ МАЗАНЫ. Неужели не ясно?

Зверху