Тоталітарні держави не засновані на механізмах маніпуляції свідомістю
CРСР саме був заснований на механізмі маніпуляції свідомістю - пригадайте міністерство пропаганди, програму "Врємя" одночасно по всім каналам без альтернативи, абсолютно всі державні ЗМІ з тонами радянської пропаганди на перших полосах, замовчування серйозних проблем держ. управління та резонансних злочинів, постійна осбструкція західних держав, неможливість перегляду західних каналів, неможливість виїзду в несоціалістичні країни, цензура і т.п.
Уголовный кодекс РСФСР редакции 1922 года.
ст. 73
You must be registered for see links
ст. 70
ст. 69
І де в цьому анекдоті:
Пропаганда и
агитация в направлении помощи международной буржуазии
Пропаганда и агитация, выражающаяся в
призыве к свержению власти Советов путем насильственных или изменнических действий или путем активного или пассивного противодействия Рабоче-Крестьянскому Правительству, или массового невыполнения возлагаемых на граждан воинской или налоговых повинностей
Так і є. Дитина повинна знати, що педерастія - то хвороба, а гомосєк - то збоченець. А їх вчитимуть зовсім іншому.
І як ваша дитина буде до таких хворих відноситися - як Гітлер до євреєв? Вбивати буде за вашим наказом?
Пока за пропаганду наказывали, то и слива никакого небыло.
Так наказывали ж за анекдоты - вот штайн привёл статьи о пропаганде - к анекдотам они не имеют никакого отношения. Пропагандой, например, в сегодняшних условиях можно считать призывы Лужкова, Дугина, Маркова о посягательстве на территориальную целостность Украины и легитимности её государственности.
Вони мають право вчити моїх дітей. А я не хочу щоб мою дитину вчив гомосєк. А також не хочу щоб мою дитину вчили, що педерастія - то нормальне явище.
Якби ви жили в часи Сталіна, то могли физично відчути на собі майстерність даних представників сексуальних меншин (яких ви з Енді темпераментно рекламуєте на цьому форумі) в одному з лагерів ГУЛАГу)))