О ценностях: советских, демократических, христианских

Роман

http://legaloffice.com.ua
Так і є. Дитина повинна знати, що педерастія - то хвороба, а гомосєк - то збоченець. А їх вчитимуть зовсім іншому.
Ви вчите свою дитину таким словам? ))) І не вважаєте себе після цього збоченцем?

Написано про зміст, а не про форму.
Хоч ви тут зі своєю манією величі і видаляєте мої повідомлення, все таки повідомте про відповідну статтю будь-якого радянського КК (за час правління в СРСР Сталіна), де, по вашому вказано про відповідальність за анекдот та визначення "антирадянської пропаганди" ))))
 
Останнє редагування модератором:

vadimv

Well-Known Member
Пока за пропаганду наказывали, то и слива никакого небыло.
В терминах любимых вами генералов-параноиков наказывание за пропаганду - это борьба полицейскими способами шестого уровня с властью третьего уровня. Она по определению неэффективна. А поскольку союз своей собственной идеологической властью не обладал (не будем же мы всерьез считать троянскую идеологию Мордехая Леви собственной властью) - он и слил позорно.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Как бы там ни было, СССР при встрече с нею слил однозначно. И это факт.
Тоталітарні держави не засновані на механізмах маніпуляції свідомістю та суспільстві інформаційного шуму - дуже вразливі до антидержавницької пропаганди. Тому, що в таких державах, в тому ж СРСР, кожне ваше слово, навіть в особистій розмові, не те що через ЗМІ, може мати значний вплав на ситуацію. Ваші слова в маніпуляційному суспільстві інформаційного шуму не матимуть жодного значення, навіть будучи розповсюдженими в ЗМІ. Біти почутим в сучасній системі вкрай важко та дорого.


Ви вчите свою дитину таким словам?
Педерастія - цілком літературний термін.

Речі треба називати своїми іменами.

все таки повідомте про відповідну статтю будь-якого радянського КК
Уголовный кодекс РСФСР редакции 1922 года.
ст. 73

73. Измышление и распространение в контрреволюционных целях ложных слухов или непроверенных сведений, могущих вызвать общественную панику, возбудить недоверие к власти или дискредитировать ее, карается -
лишением свободы на срок не ниже шести месяцев.
При недоказанности контрреволюционности означенных действий, наказание может быть понижено до трех месяцев принудительных работ.
ст. 70

70. Пропаганда и агитация в направлении помощи международной буржуазии, указанной в ст. 57-й, карается -
изгнанием из пределов РСФСР или лишением свободы на срок не ниже трех лет.
ст. 69

69. Пропаганда и агитация, выражающаяся в призыве к свержению власти Советов путем насильственных или изменнических действий или путем активного или пассивного противодействия Рабоче-Крестьянскому Правительству, или массового невыполнения возлагаемых на граждан воинской или налоговых повинностей, карается -
лишением свободы на срок не ниже трех лет со строгой изоляцией.
За те же преступления, совершенные в военной обстановке или при народных волнениях, наказание повышается до высшей меры наказания.
Призыв к невыполнению или противодействию распоряжениям центральной или местной власти, при неустановленности контрреволюционных целей, карается -
наказаниями, предусмотренными 83-й ст. Угол. кодекса.
 

Роман

http://legaloffice.com.ua
Тоталітарні держави не засновані на механізмах маніпуляції свідомістю
CРСР саме був заснований на механізмі маніпуляції свідомістю - пригадайте міністерство пропаганди, програму "Врємя" одночасно по всім каналам без альтернативи, абсолютно всі державні ЗМІ з тонами радянської пропаганди на перших полосах, замовчування серйозних проблем держ. управління та резонансних злочинів, постійна осбструкція західних держав, неможливість перегляду західних каналів, неможливість виїзду в несоціалістичні країни, цензура і т.п.

Уголовный кодекс РСФСР редакции 1922 года.
ст. 73


ст. 70


ст. 69


І де в цьому анекдоті:

Пропаганда и агитация в направлении помощи международной буржуазии

Пропаганда и агитация, выражающаяся в призыве к свержению власти Советов путем насильственных или изменнических действий или путем активного или пассивного противодействия Рабоче-Крестьянскому Правительству, или массового невыполнения возлагаемых на граждан воинской или налоговых повинностей



Так і є. Дитина повинна знати, що педерастія - то хвороба, а гомосєк - то збоченець. А їх вчитимуть зовсім іншому.
І як ваша дитина буде до таких хворих відноситися - як Гітлер до євреєв? Вбивати буде за вашим наказом?

Пока за пропаганду наказывали, то и слива никакого небыло.
Так наказывали ж за анекдоты - вот штайн привёл статьи о пропаганде - к анекдотам они не имеют никакого отношения. Пропагандой, например, в сегодняшних условиях можно считать призывы Лужкова, Дугина, Маркова о посягательстве на территориальную целостность Украины и легитимности её государственности.

Вони мають право вчити моїх дітей. А я не хочу щоб мою дитину вчив гомосєк. А також не хочу щоб мою дитину вчили, що педерастія - то нормальне явище.
Якби ви жили в часи Сталіна, то могли физично відчути на собі майстерність даних представників сексуальних меншин (яких ви з Енді темпераментно рекламуєте на цьому форумі) в одному з лагерів ГУЛАГу)))
 
Останнє редагування модератором:

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Тоталітарні держави не засновані на механізмах маніпуляції свідомістю та суспільстві інформаційного шуму - дуже вразливі до антидержавницької пропаганди.
Ну и нафиг они такие хилые нужны?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

CРСР саме був заснований на механізмі маніпуляції свідомістю - пригадайте міністерство пропаганди, програму "Врємя" одночасно по всім каналам без альтернативи
Ви погано розумієте саму сутність маніпуляції та її відмінність від пропаганди. Те, що ви описуєте - є пропаганда.

Одна старушка увидела впервые в жизни верблюда и заплакала. Когда её спросили чего она плачет, она ответила - посмотрите до чего довела советская власть лошадь...
І де в цьому анекдоті:
А в цьому анекдоті:
73. Измышление и распространение ложных слухов или непроверенных сведений, могущих возбудить недоверие к власти или дискредитировать ее
Буква в букву, як раз під статтю приходиться.

І як ваша дитина буде до таких хворих відноситися - як Гітлер до євреєв?
Хвороби треба лікувати. Якщо ж хворобу хворобою не визнавати, то від того вона сама не мине, а розповзеться і вб'є весь організм.

Якби ви жили в часи Сталіна, то могли физично відчути на собі майстерність даних представників сексуальних меншин (яких ви з Енді темпераментно рекламуєте на цьому форумі) в одному з лагерів ГУЛАГу
Сексменшин в ГУЛАГ не відсилали. Їх пакували в психіатричні клініки, або відправляли до Создатєля на усунення недоліків виробництва.

Ну и нафиг они такие хилые нужны?
Демократична Франція капітулювала за кілька тижнів. А тоталітарний СРСР навіть в гірших умовах зміг зупинити і розбити агресора. А проблеми то в армії у них на початку були однакові. Але тоталітарна система змогла їх подолати, а демократична - ні. І ніколи б не змогла. Якби на місці СРСР була сучасна Росія - капітуляція була б підписана вже у вересні.
В кожної системи свої вади і свої переваги.
 

Роман

http://legaloffice.com.ua
Ви погано розумієте саму сутність маніпуляції та її відмінність від пропаганди. Те, що ви описуєте - є пропаганда.
Пропаганда є одним з видів маніпуляції свідомості. Уважніше прочитайте хоча б Кара-Мурзу. А краще не тільки його ))

А в цьому анекдоті:

Буква в букву, як раз під статтю приходиться.
І де вцьому анекдоті брехливі слухи, або неперевірені відомості? Вам самому не смішно з себе? ))
 
Останнє редагування модератором:
Зверху