Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских
За это статья в УК предусмотрена.
Помиляєтесь.
Немає підстав вважати Україну недемократичною державою. Принаймні офіційних нот чи резолюцій з цього приводу - лише домисли різного роду "журналістів".
А що, вони стверджували що в СРСР не промивали мізки? Наведіть мені такий приклад.
З.Фрейре: «До пробуждения народа нет манипуляции, а есть тотальное подавление.
Пока угнетенные полностью задавлены действительностью, нет необходимости манипулировать ими».
П.Лазарсфельд и Р.Мертон: «
Те, кто контролируют взгляды и убеждения в нашем обществе, прибегают меньше к физическому насилию и больше к массовому внушению. Радиопрограммы и реклама заменяют запугивание и насилие».
С.Паркинсон: «В динамичном обществе искусство управления сводится к умению направлять по нужному руслу человеческие желания. Те, кто в совершенстве овладели этим искусством, смогут добиться небывалых успехов».
Відсутність політичної заангажованості, наприклад.
Наведіть мені приклад незаангажованого науковця і його дослідження даної теми.
Янукович теж я науковцем (доктор наук, професор) та політичним діячем (президент), як і Кара-Мурза.
О, праці Януковича вже включаються до навчальних курсів? Чи Кара-Мурза став президентом?
СРСР також (за версією керівництва СРСР) була демократичною, такою ж демократичною є й сьогоднішня Україна (з близькими вам за ідеологією колишніми комсомольцями та комуністами на чолі).
Яка країні світу чи міжнародна інституція визнала Україну недемократичною державою?
P.S. Ви так і не відповіли по суті. Лише безпідставні нападки на автора.