О ценностях: советских, демократических, христианских

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

А я хочу тут влаштувати те, що мені подобається. ;)
За это статья в УК предусмотрена.
Я зараз живу в демократичній країні.
В Швеции, чи шо?

Andy

Well-Known Member
Stein,
Кара-Мурза - це визнаний науковець.
Очень хороший человек. Причем Украинец. Я все что нашел его, прочитал.

Stein,
А я хочу тут влаштувати те, що мені подобається.
Присоединюсь. Хорошо должно быть не на "западе", хорошо должно быть на Родине.

Andy

Well-Known Member
Роман,
Які можуть бути у вас "власні спостереження" тоталітарного чи демократичного суспільства, коли ви не жили при СРСР та не жили в демократичній країні?
Чтобы иметь свое мнение, не обязательно там жить. Можно сопоставлять цыфры и факты. А они говорят сами за себя.

vadimv,
За что "за это"? :)

В Украине. Всетаки демократическая страна, в бюллетенях 25 бандитов, голосуй за любого :)

Вот в Ливии демократии нет, но она туда уже усиленно доставляется крылатыми ракетами, типа гуманитарной помощи отсталым Ливийцам :)

Роман

http://legaloffice.com.ua
Чтобы иметь свое мнение, не обязательно там жить. Можно сопоставлять цыфры и факты. А они говорят сами за себя.
И что говорят цифры и факты, приведенные Кара-Мурзой? Или черпание информации из одного источника способствует объективной оценке того или иного явления?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Да тоже, что и все остальные умные люди.
Типа Корчинского и Мухина? )))

спостерігаю за демократичними країнами в світі.
Через призму чергового промивача мізків )))

Фрейре, Мертон, Паркінсон - також є "класичними промивачами мізків"? А може і Адам Сміт?
А що, вони стверджували що в СРСР не промивали мізки? Наведіть мені такий приклад.

Ви розумієте різницю між "політичним діячем" та науковцем?
А Кара-Мурза є і науковцем і політичним діячем. Ви не знали?

Я зараз живу в демократичній країні.
СРСР також (за версією керівництва СРСР) була демократичною, такою ж демократичною є й сьогоднішня Україна (з близькими вам за ідеологією колишніми комсомольцями та комуністами на чолі).

Чне якісь там ваші забобони щодо громадянства.
Це взагалі ви щось таке придумали, що й самі не знаєте що )))

Ви розумієте різницю між "політичним діячем" та науковцем?
Янукович теж я науковцем (доктор наук, професор) та політичним діячем (президент), як і Кара-Мурза.

упередженості? І що тоді по-вашому, є ознакою неупередженості?
Відсутність політичної заангажованості, наприклад.

Останнє редагування модератором:

vadimv

Well-Known Member
За изнасилование. Так жеж называется осчастливливание без согласия?
В Украине. Всетаки демократическая страна, в бюллетенях 25 бандитов, голосуй за любого :)
Степень демократичности определяется по количеству бандитов в бюллетене?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Помиляєтесь.

Немає підстав вважати Україну недемократичною державою. Принаймні офіційних нот чи резолюцій з цього приводу - лише домисли різного роду "журналістів".

А що, вони стверджували що в СРСР не промивали мізки? Наведіть мені такий приклад.
З.Фрейре: «До пробуждения народа нет манипуляции, а есть тотальное подавление. Пока угнетенные полностью задавлены действительностью, нет необходимости манипулировать ими».
П.Лазарсфельд и Р.Мертон: «Те, кто контролируют взгляды и убеждения в нашем обществе, прибегают меньше к физическому насилию и больше к массовому внушению. Радиопрограммы и реклама заменяют запугивание и насилие».
С.Паркинсон: «В динамичном обществе искусство управления сводится к умению направлять по нужному руслу человеческие желания. Те, кто в совершенстве овладели этим искусством, смогут добиться небывалых успехов».

Відсутність політичної заангажованості, наприклад.
Наведіть мені приклад незаангажованого науковця і його дослідження даної теми.

Янукович теж я науковцем (доктор наук, професор) та політичним діячем (президент), як і Кара-Мурза.
О, праці Януковича вже включаються до навчальних курсів? Чи Кара-Мурза став президентом?

СРСР також (за версією керівництва СРСР) була демократичною, такою ж демократичною є й сьогоднішня Україна (з близькими вам за ідеологією колишніми комсомольцями та комуністами на чолі).
Яка країні світу чи міжнародна інституція визнала Україну недемократичною державою?

P.S. Ви так і не відповіли по суті. Лише безпідставні нападки на автора.

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: О ценностях: советских, демократических, христианских

Шо, за насильственное свержение власти не предусмотрена статья в УК? Да даже за призывы к нему предусмотрена. :mrgreen:
Немає підстав вважати Україну недемократичною державою. Принаймні офіційних нот чи резолюцій з цього приводу
Это потому что у нее нет нефти.

Зверху