Голодомор 1932-33 годов в Украине

Andy

Well-Known Member
Это теперь стоит он грязный,
Это сейчас он просто бомж
Вонючий, пьяный и заразный,
На человека не похож.

Ему сейчас важнее водка,
Чем ваш дом два и даже секс.
Экс-командир подводной лодки
И бывший член КПСС.

Выложил бы полностью, но там с матюками. Захотите, найдете...

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

За антидержавницьку політику мають розстрілювати. Але для цього спочатку має бути держава, гідна того щоб за боротьбу проти неї стріляли. Україна наразі цього не варта.

А якщо супермаркет належить тому, хто приймав закони, які перетворили нормальну людину на голодуючого бомжа?

А наразі награбованого продовольства немає? Чи всі оті олігархи "чесною працею" заробили мільярди? А бомж, ким він був в СРСР? Він же не був бомжом, він був інженером, робітником. Але потім прийшла демократія, і олігарху сподобався завод. І тепер олігарх купається в золоті, а інженер помирає з голоду біля контейнеру зі сміттям... Звісно це "не можна порівнювати" - у нього ж "зі зброєю в руках" нічого не відбирали...

А якщо не стріляють? Якщо "демократичними", "законними" методами перетворюють населення на зубожілих "бомжів"? Тоді як? Це нормально, головне щоб не зі зброєю?

Іноді задля блага всього народу доводиться кимось жертвувати. Польща, наприклад, не жертвувала, але потім була окупована за пару тижнів. І "зекономлені" пару мільйонів життів нікого не врятували...

На скільки мені відомо, всі винні в голоді були розстріляні як тільки Сталін дізнався про їхні діяння. Казки про те, що "Сталін не міг не знати з самого початку" - лише чутки та домисли, не більше. Не існує підписаних Сталіном наказів "заморити голодом селян в Україні". За то є підписаний ним наказ "розстріляти винуватців голоду". Такі факти. Про все інше - можна лише здогадуватись та домальовувати охочі деталі у власній уяві.

P.S. "Мій добрий приятель колись жив з дочкою одного високого начальника і якось був присутній на сімейному обіді. Зайшлася суперечка і цей мій приятель закинув батькові своєї пасії лицемірство: от ви робите вигляд, що не знаєте, що я живу з вашою дочкою! Батько схопив його за комір підтягнув впритул до себе і дивлячись важким поглядом у вічі прохрипів: а я і ЗАРАЗ цього не знаю.
Потім коли все заспокоїлось, хильнули по чарці-другій, батько поділився адміністративною мудрістю: юначе, станеш колись начальником, пам'ятай: не хочеш приймати рішення - не одержуй інформації."
1. Не вам вирішувати, чого варта держава - ви у повній її владі.

2. У мене було написано "Так, якщо супермаркет був би винен у тому, що вони голодують та грабував їх зі зброєю в руках" - сьогоднішня ситуація кардинально відрізняється від тієї, що була в 30-х.

3. біля контейнеру зі сміттям помирає непрацездатний або хворий на алкологізм - в 30-х помирали від результатів бездарного керівництва, або злого умислу працездатні та працюючі особи.

4. Бомжі складаються з тих, хто не може робити, або тих, хто не хоче робити - сталін вбивав усіх підряд.

5. Перемога у Великій вітчизняній війні була одержана не завдяки вбивствам сталіним населення моєї Батьківщини, а завдяки героїзму моїх предків.

6. Щось факти у вас, як казав Путін "із носа виковиряні й розмазані по паперу" - тим більше, якщо допустити що він не знав, що коється у нього в державі протягом 2-3 років - то він, як мінімум некваліфікований та бездарний керівник.

7. Отак він і "не знав", як батько вашого приятеля.

Роман

Это теперь стоит он грязный,
Это сейчас он просто бомж
Вонючий, пьяный и заразный,
На человека не похож.

Ему сейчас важнее водка,
Чем ваш дом два и даже секс.
Экс-командир подводной лодки
И бывший член КПСС.

Выложил бы полностью, но там с матюками. Захотите, найдете...
Кроме дома два и секса существует ответственность за семью, которая заставляет человека вкалывать, а не бухать и вспоминать минувшие счастливые дни, ругая власть.

Andy

Well-Known Member
3. біля контейнеру зі сміттям помирає непрацездатний або хворий на алкологізм

4. Бомжі складаються з тих, хто не може робити, або тих, хто не хоче робити
А вы пробовали устроится на работу без Сумской прописки и справки из военкомата? Много БОМЖей потеряли жилье из-за аферистов, а государство не хочет им помочь вернутся к нормальной жизни. Сегодня население государство не интересует.

сталін вбивав усіх підряд.
А еще детей ел :)

5. Перемога у Великій вітчизняній війні була одержана не завдяки вбивствам сталіним населення моєї Батьківщини, а завдяки героїзму моїх предків.
К сожалению героизма мало! Вот сегодня, несмотря на героизм населения войну мы не выиграем! Основным танком является Т-64, да и тех мало. ПНВ нет, ночных прицелов нет, авиации нет, из флота одни катера 40-50 летней давности. Разведки и связь на честном слове... да и автоматы, оставшиеся после СССР почти все распродали! Как видите героизма мало! Пойдем лопатками отбиватся от воинов с рельсотронами и экзоскелетами.

6. Щось факти у вас, як казав Путін "із носа виковиряні й розмазані по паперу" - тим більше, якщо допустити що він не знав, що коється у нього в державі протягом 2-3 років - то він, як мінімум некваліфікований та бездарний керівник.
Ваши факты еще хуже.

Andy

Well-Known Member
Роман,
2. Почему такое вооружение (кстати, где источники о вооружениях?) привело к таким потерям? Снова сталин не виноват и ничего не знал?
Можете спорить, знал Сталин или нет, но вот его слова:

В 1931 году в речи на Всесоюзной конференции работников социалистической промышленности "О задачах хозяйственников" И.В.Сталин ставил задачу: "Мы отстали от капиталистических стран на 50-100 лет. Мы должны пробежать это расстояние в десять лет. Либо мы сделаем это, либо нас сомнут. Вот что диктуют нам наши обязательства перед рабочими и крестьянами СССР".
И прав он был, или нет? Знал или не знал? Подготовил страну, или не подготовил? А если подготовил, то устраивал бы специально голодомор?

Роман

Можете спорить, знал Сталин или нет, но вот его слова:

И прав он был, или нет? Знал или не знал? Подготовил страну, или не подготовил? А если подготовил, то устраивал бы специально голодомор?
Если та кабы - результат говорит о том, что либо не контролировал ситуацию в стране (т.е. бездарность и подлежит суду за халатность), либо сам и устроил массовые убийства беззащитных крестьян.

А по поводу слов - говорил он красиво - этого не отнять.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

1. Не вам вирішувати, чого варта держава - ви у повній її владі
Як раз мені. Згідно Конституції нинішнього режиму - влада належить народу. Тобто і мені також.

3. біля контейнеру зі сміттям помирає непрацездатний або хворий на алкологізм - в 30-х помирали від результатів бездарного керівництва, або злого умислу працездатні та працюючі особи.
А зараз не бездарне керівництво призвело до вимирання та зубожіння населення?

4. Бомжі складаються з тих, хто не може робити, або тих, хто не хоче робити - сталін вбивав усіх підряд.
Ви вважаєте що комусь подобається копирсатися в смітнику чи вмирати з голоду?

Якби не було індустріалізації і воювали на МС1 - то жоден героїзм би не допоміг.

Не 2-3 років, а лише кількох місяців. І вище керівництво отримує інформацію не на пряму від населення - а від нижчого за рангом керівництва. І якщо нижче керівництво бреше та зловживає - то це за один день не з'ясовується. Так працює будь-який бюрократичний апарат: хоч комуністичний, хоч націоналістичний, хоч демократичний. А коли з'ясували - тоді і покарали. За паперами там все чисто.

Роман

Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Як раз мені. Згідно Конституції нинішнього режиму - влада належить народу. Тобто і мені також.

А зараз не бездарне керівництво призвело до вимирання та зубожіння населення?

Ви вважаєте що комусь подобається копирсатися в смітнику чи вмирати з голоду?

Якби не було індустріалізації і воювали на МС1 - то жоден героїзм би не допоміг.

Не 2-3 років, а лише кількох місяців. І вище керівництво отримує інформацію не на пряму від населення - а від нижчого за рангом керівництва. І якщо нижче керівництво бреше та зловживає - то це за один день не з'ясовується. Так працює будь-який бюрократичний апарат: хоч комуністичний, хоч націоналістичний, хоч демократичний. А коли з'ясували - тоді і покарали. За паперами там все чисто.
1. Народ - це не ви, а люди ))
2. Про "зараз" будете говрити в іншій темі, тим більш що я не є Януковичефілем, а ви є сталінофілом.
3. Ну вам же подобаєтся любити вбивць та цитувати сатириків на кшалт Корчинського - може комусь і подобається копирсатись у смітнику. А з голоду вмирали в 30-х р.р. 20 ст. - у них не було вибору - не мало значення, подобається чи ні.
4. "Якби" та "каби" у роті росли гриби - так кажуть у народі.
5. Ви бачили ті папери? Тобто за халатність керівника держави відповів хтось другий - як це по вашому - за успіхи прославляємо, а за злочини шукаємо когось іншого винного.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

"Якби" та "каби" у роті росли гриби - так кажуть у народі.
Ну тоді годі розповідати казки про те, що як "людей морити" - так це Сталін, а як війну вигравати - то це народ сам постарався. Є загальний період правління товариша Сталіна, от його весь і оцінюйте. Порівняйте "країну з сохою" яку прийняв Сталін та "наддержаву з атомною бомбою", яку він віддав. Впевнений, що в цій загальній характеристиці пару мільйонів "жертв голодомору" ніхто і не помітить.

Тобто за халатність керівника держави відповів хтось другий - як це по вашому - за успіхи прославляємо, а за злочини шукаємо когось іншого винного.
За злочини, що є у безпосередньому віданні конкретного посадовця - відповідає саме цей конкретний посадовець. І ніхто інший. Чи може за корупцію якогось дрібного чиновника з РДА саджати одразу Президента держави?

P.S. Особисто я вважаю, що Сталін чудово знав і про голод, і про стан справ в Україні, і повноцінно керував ситуацією. Але це лише моя власна думка. На сьогодні не існує (на скільки мені відомо) жодних документів, які юридично прямо доводять дану позицію. Юридично, Сталін нічого не знав і ніяких рішень не приймав. Отримувана ним інформація не відповідала дійсності. Коли ж він отримав реальну інформацію - то винні у дезінформації та зловживаннях владою були покарані. Якщо ви маєте документи, що підтверджують безпосередню причасність особисто Сталіна до організації та проведення голодомору - я думаю нам всім було б цікаво їх побачити.

Зверху