Пенсія

AKULA GRANDIS

критикант
молодость жестока ))
Сказали те, кому все равно куда и что платить, сказали - заплатили и накекать что и куда, а потом строят из себя форумных бойцов за свои права, те, кому пофиг их старость и молодость их детей, которые должны будут оплачивать содержание армии пенсионеров.

Skel

42
Re: Відповідь: Пенсія

Ст.21: У разі звільнення з роботи в органах місцевого самоврядування у зв'язку з виходом на пенсію посадовим особам місцевого самоврядування виплачується одноразова грошова допомога в розмірі 10 місячних посадових окладів за наявності не менше 10 років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування чи на посадах, віднесених до відповідних категорій посад державних службовців. (Частина одинадцята статті 21 в редакції Закону N1215-IV (1215-15) від 02.10.2003)
Те саме і з держслужбою.

Які 10тис.? У Мінаєва (II категорія посад) оклад - 3200, а ви про якогось полковника...

І не плутайте оклад із зарплатою, це різні речі.
в милиции как мне сказали получают именно 10 зарплат...
Закон сейчас найти не могу, но позже попробую

mangust

патріот
Відповідь: Пенсія

Ст.21: У разі звільнення з роботи в органах місцевого самоврядування у зв'язку з виходом на пенсію посадовим особам місцевого самоврядування виплачується одноразова грошова допомога в розмірі 10 місячних посадових окладів за наявності не менше 10 років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування чи на посадах, віднесених до відповідних категорій посад державних службовців. (Частина одинадцята статті 21 в редакції Закону N1215-IV (1215-15) від 02.10.2003)
Те саме і з держслужбою.
Служба в міліції, не держслужба. Так само як і служба в армії. І розмір зарплати залежить від вислуги років та посадового окладу.
Ви ж до чогось приводите дані по держслужбовцях.

Які 10тис.? У Мінаєва (II категорія посад) оклад - 3200, а ви про якогось полковника...

І не плутайте оклад із зарплатою, це різні речі.
???????

Стаття 9. Виплата одноразової грошової допомоги при
звільненні зі служби

Особам рядового, сержантського, старшинського та офіцерського
складу та деяким іншим особам, які мають право на пенсію за цим
Законом та звільняються зі служби за віком, станом здоров'я чи у
зв'язку із скороченням штатів або проведенням організаційних
заходів, закінченням строку контракту, систематичним невиконанням
умов контракту командуванням, виплачується одноразова грошова
допомога в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення
за кожний повний календарний рік служби.
{ Частина перша статті 9
із змінами, внесеними згідно із Законом N 1014-V ( 1014-16 ) від
11.05.2007 }

Останнє редагування:

iva

МИРОТВОРЕЦ
и что дальше с пенсией. самому даже нет смысла ложить депозит - гривна обесценивается - цены растут. государству доверится - таже картина. смысл пенсии теряется - тут бы выжить(

Stein

Well-Known Member

виплачується одноразова грошова
допомога в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення
за кожний повний календарний рік служби.
А "місячне грошове забезпечення" - це по суті той же "оклад". Виходять на пенсію вони з вислугою у 20 років. От і порахуйте - ті ж самі 10 окладів. Але тут виходять оклади виключно за роки служби, а не за роки "страхового стажу".

mangust

патріот

А "місячне грошове забезпечення" - це по суті той же "оклад". Виходять на пенсію вони з вислугою у 20 років. От і порахуйте - ті ж самі 10 окладів. Але тут виходять оклади виключно за роки служби, а не за роки "страхового стажу".
Грошове забезпечення включає в себе, посадовий оклад, оклад за військовим званням, надбавка за вислугу років, за особливі умови служби, класну кваліфікацію.
Так. За 20 років вислуги отримують 10 місячних заробітків, а за 30 років-15 місячних заробіткив.
З.І. Stein, ви хоть пая'ятаєте суть суперечки? Я вам нагадаю, що сперечаємся стосовно того, чи нарахована пенсія чи вихідна допомога водієві Луценка у розмірі 40 тис. гривень.

Stein

Well-Known Member

Так. За 20 років вислуги отримують 10 місячних заробітків, а за 30 років-15 місячних заробіткив.
Не "місячних заробітків", а "окладів". Це принципово різні речі.

З.І. Stein, ви хоть пая'ятаєте суть суперечки? Я вам нагадаю, що сперечаємся стосовно того, чи нарахована пенсія чи вихідна допомога водієві Луценка у розмірі 40 тис. гривень.
Саме так. І тут допомога нараховується саме за роки служби, а водій Луценко все життя його на заводі возив, що аж ніяк не є зайняттям, по якому начисляється допомога пенсіонерам МВС.

mangust

патріот

Не "місячних заробітків", а "окладів". Це принципово різні речі.
Я вам вже і посилку на закон дав, де написано про місячне грошове забезпечення,і жодного слова про оклади. З чого складається місячний заробіток, я навів викше.
З.І. У вас є знайомі військовослужбовці? Поціківтесь якій в них оклад, і скільки він отримує місячного грошового забезпечення. Ця цифра різниться в 2,5-3 рази.

Останнє редагування модератором:

mangust

патріот

Тігіпко прогнозує, що високі пенсії залишаться незмінними

Високі пенсії в Україні залишаться незмінними, припускає віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

"Думаю відмовитися повністю (від виплати високих пенсій - ІФ) нам буде складно", - сказав він на прес-конференції в Києві в середу, відповідаючи на запитання, чи буде скорочено розмір максимальних пенсій.

С.Тігіпко висловив думку, що високі пенсії - це один із способів стимулювання державних службовців, що практикується в усьому світі. При цьому він висловився за необхідність обмеження кількості претендентів на такі пенсії.

"Не завжди потрібно давати статус державного службовця навіть тим, хто працює в державних установах", - сказав С.Тігіпко.

Як відомо, в Україні розрив між мінімальними пенсіями, які отримує 2/3 пенсіонерів та максимальними становить десятки тисяч гривень.

Stein

Well-Known Member

Я вам вже і посилку на закон дав, де написано про місячне грошове забезпечення,і жодного слова про оклади. З чого складається місячний заробіток, я навів викше.
Місячний заробіток і місячне грошове забезпечення відрізняються на стільки ж, як зарплата і оклад.

З.І. У вас є знайомі військовослужбовці? Поціківтесь якій в них оклад, і скільки він отримує місячного грошового забезпечення. Ця цифра різниться в 2,5-3 рази.
У мене батько - полковник запасу. Місячне грошове забезпечення для військовослужбовців - це аналог окладу для держслужбовців. Всі надбавки та доплати не входять до складу місячного грошового забезпечення, а платяться окремо.

Останнє редагування:
Зверху