Выборы в меры без Минаева!

Голосуем!

• Виктор ФЕДОРЧЕНКО

Голосів: 7 12.7%
  • Валентина МАРКЕВИЧ

Голосів: 1 1.8%
  • Виктор ВОЛОНТЫРЕЦ

Голосів: 5 9.1%
  • Игорь ЗБУКАРЕВ

Голосів: 7 12.7%
  • Александр ШЕВЧЕНКО

Голосів: 0 0.0%
  • Владимир ОМЕЛЬЧЕНКО

Голосів: 1 1.8%
  • Александр ЩЕРБАК

Голосів: 0 0.0%
  • ни за кого \ не пойду на выборы

Голосів: 34 61.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    55
  • Опитування закрито .

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Выборы в меры без Минаева!

мне для себя интересно. Ведь на форуме большинство людей - это студенты, молодежь, вот и видно мысли молодого поколения, как правило это адекватные люди.
На цьому форумі сидить лише дуже обмежена група людей яка ані трішки не відображає ситуації ні в місті, ні в державі. По цьому форуму можна судити думку 2-3 відсотків населення міста. Не більше.

Agronom

the watcher...
Re: Відповідь: Выборы в меры без Минаева!

На цьому форумі сидить лише дуже обмежена група людей яка ані трішки не відображає ситуації ні в місті, ні в державі. По цьому форуму можна судити думку 2-3 відсотків населення міста. Не більше.
это исключительно Ваше мнение!
Мое мнение написано выше.
А ниже статистика этого форума

Sumy Forums статистика:
Темы: 15,373,
Пользователи: 19,423,
Активные участники: 4,161

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Выборы в меры без Минаева!

Активные участники: 4,161
При населенні міста в 280 тис. :mrgreen:
Це вже не кажучи про те, що то статистика по всьому форуму в якому безліч розділів і безліч користувачів які в розділ "політика" навіть не заглядали.

P.S. А скільки проголосувало у вашому опитуванні? Аж 39 чоловік! Воістину показник думки всієї громади міста! :lol:

Agronom

the watcher...

При населенні міста в 280 тис. :mrgreen:
Це вже не кажучи про те, що то статистика по всьому форуму в якому безліч розділів і безліч користувачів які в розділ "політика" навіть не заглядали.

P.S. А скільки проголосувало у вашому опитуванні? Аж 39 чоловік! Воістину показник думки всієї громади міста! :lol:
Я получил от этой темы ответ который был мне интересен.
На Ваше мнение мне просто ВСЕ РАВНО:)
И я думаю, что общее население 280 тысяч, а голосующих тысяч 220.

Вы очень навязчивый и пытаетесь всем доказать свою позицию, я же просто озвучиваю свое мнение и позицию и не кому не чего не навязываю.
Без обид:)

Agronom

the watcher...

Ви почули те, що хотіли почути і не хочете визнавати, що це не є істиною в останній інстанції... ;)
Вы, знаете я уверен, что лучше Вас знаю чего я хотел получить от этой темы, а то чем занимаетесь Вы называется ФЛУД!

Поэтому дальнейшую дискуссию я с Вами прекращаю.

Cartman4ik

In quest we trust
Интересно, а сколько человек из активных пользователей не имеют права голосовать в силу несовершеннолетия?:)

моё мнение не много несовершенно летних интересует политика ! и общественная жизнь города !

Зверху