Відповідь: За кого голосуем??
Що далі? А далі в термін до 3 тижнів має бути призначено директора та головного бухгалтера. Поки що підприємство взагалі в незрозумілому стані: старе начальство (ліквідатор) - недійсне, а нового (директор) - немає.
А цукрові заводи теж закрились без "допомоги" уряду?Дык а кому он принадлежал?
ПР "обливають брудом" і без мене. На них вистачає. А от товаріща Мінаєва намагаються виставити таким собі "месією місцевого значення", у зв'язку з чим я й вказую на реальні результати його "благодєяній" для міста.Так почему же складывается такое ощущение, что Вы напрочь забыли кто лезет сейчас от ПР в облсовет, местный исполком и на место мера? Всячески поливаете грязью Минаева
Я завжди заявляв що всі вони там однаково погані. Просто коли ви (чи не тільки ви) намагаєтеся розказати який поганий був Щербань і як він все тут розвалив, я виправляю вас, бо ті, хто був після Щербаня - були не краще і розвалили не менше. Коли кажуть, що ПР проти громади - я вказую на те, що БЮТ теж не з народом. Коли ж кажуть навпаки, що ПР це найнародніша сила - я заперечую й проти цього. Можете перечитати мої повідомлення, там все це є.а на попытки указать, что другие кандидаты такие же, или даже хуже, пытаетесь отбрехаться?
Інформація з особистої розмови з Валовиком (ліквідатором). Смислу в подібних діях не бачать ні він, ні професійні бухгалтери. Вже подано позов про скасування цього рішення. В ліквідатору немає сумніву, що воно буде скасовано.а можно поподробней? и что с этого будет дальше?
Що далі? А далі в термін до 3 тижнів має бути призначено директора та головного бухгалтера. Поки що підприємство взагалі в незрозумілому стані: старе начальство (ліквідатор) - недійсне, а нового (директор) - немає.
Судячи з агітки - Мінаєв знає... :lol:Кто знает этого безграмотного небритого дурачка?