Відповідь: Рівень життя в Україні та світі
Т.к. у меня нет фактов я не могу утверждать где он взял эти деньги...
А є факти щодо інших?
Вот видите как замечательно?! Вы уже стали замечать что политики находящиеся у власти в самом верху пришли туда, не для блага народа, а для личного обогощения или обогощения клана интересы которого он представляет!
А я колись стверджував зворотнє?
Теперь давайте разберемся, а КАК ОНИ ПОЛУЧАТ СВЕРХ ПРИБЫЛЬНЫЕ ДЕНЬГИ НА ЗАКОНАХ???
Возможности всего три:
Їх сотні й тисячі.
1) Покупка за бюджетные деньги у себя чего то дорого-дорого, в несколько десятков или сотен раз дороже его реальной цены...
Цим можуть займатися хіба що самогубці. Які "сотні разів"? Це перевіряється на раз. Так казати може лише людина, що про держзакупівлі чула лише по телевізору і то одним вухом.
2) Внесение своих фирм и предприятий в особые, экономические зоны, с 0% ставкой налогов...
Це доволі складний та примхливий процес який не завжди окупає покладені на нього витрати.
3) Представление своим фирмам продавать монопольно что то очень нужно для обычных граждан, но в несколько раз дороже, чем его стоимость.
Приклади. Це практично якщо й реалізуємо, то на стільки небезпечно, що з чим позмагатися може хіба що перший запропонований вами варіант. Ви абсолютно не орієнтуєтесь в сфері державного управління. Менше дивіться телевізор, він бреше. Насправді все не так просто як вам здається.
FORD F-350 в Америке 12700 у.е., а у нас 42000 у.е.
А Форди де виробляються? Чи ви думаєте що українська Славута в Штатах теж коштуватиме 4 тис. доларів?
А Вы несколькими постами Выше, утверждали что супермаркет просто разбит на несколько ЧПшников
Де це я таке стверджував? Я казав про магазини. Великі супермаркети (а тим паче мережі) не можуть, та й не будуть таким займатись. На ЧП можуть бути розбиті деякі локальні виробництва чи сфери, але не більше.
Соответственно взятки которые раздает ЭКОМАРКЕТ и повышают стоимость любой еденицы продукции на 10-20 %, по сравнению с ЧПшником на едином налоге.
А тепер давайте проаналізуємо цю маячню. Виторг супермаркету в 4 рази меншого за центральний ЕКО складає 20-40 тис.грн. на день. У вихідні та свята ще значно більше. 20% від 40 тис. - це 8 тис.грн. Тобто 8 тис.грн. на день супермаркет витрачає на хабарі? Це 80 тис. на місяць. Ви в цифру вдумайтеся! І це ще не ЕКО. У ЕКО буде тисяч 250! Ви взагалі хоч раз бачили перевірку податкової? Ви хоч уявляєте скільки всього треба порушити, щоб вас штрафували більше ніж на 250 тис. на місяць? (бо якщо ж сума штрафів менша, то смисл платити хабаря?) Податкова сьогодні може перевіряти вас не частіше одного разу на місяць, якщо за вашою логікою різниця між ЧП та супермаркетом лише в наявності касового апарату - то просвітіть мене будь-ласка що ж це треба робити з касою, щоб наклацати на чверть мільйона штрафу? Чи ви думаєте що там як в кіно: прийшов інспектор раз на місяць, забрав чемодан з грошима, і пішов? Ви говорите на стільки абсурдні речі, що складається враження, що окрім кіно та телевізору ви взагалі нічого в житті не бачили.
Если наличие кассовых аппаратов в супермаркетах не мешает им быть на едином налоге сейчас, то не помешает и в дальнейшем, ну откроют еще десяток ЧПшников
Як це реалізуємо на практиці. Розкажіть нам будь-ласка. Як це практично реалізується? Як розбити супермаркет розмірами з Біллу чи центральний ЕКО на кілька ЧПшників? Я думаю багатьох зацікавить даний варіант.