Организованная праведность

slaper

Member
воювати треба з честю, а не з ненавистю
Повторюсь-хрен репки неслаще.Какая разница вы убиваете человека(венец Божьего творения) с ненавистью или с честью и что вообще для вас честь,если вы в открытую говорите о своем причастии к христианству и тут же утверждаете,что убивать нормально,вот только к этому нужно правильно самому приготовиться и других настроить.

Те саме можна сказати і про вас.
Скажите,а не лейте воду.Только обоснованные факты пожалуйста.

Не знаю як там називає її Аделаджа, але Християни точно не називають Біблію "суперкнигою".
Я-христианин и я называю и в этом нет ничего плохого,т.к. Она такая и есть, и ни одна книга в мире,даже скажу больше,все книги мира с ней не сравнятся.Разве это не супер?

Між Церквою, створеною Святими Апостолами
РПЦ и РПЦз максимум 2-3% имеют от Апостольской Церкви,а все остальное человеческие придумки "канонезированные" ими самими.Повторюсь,вы больше похожи на сектанта и последователя культа поклонения кому угодно и чему угодно только не Господу всех господ Иисусу Христу.

Вам дає знати не Ісус, а "пастор Сунь з Південної Кореї".
Аделаджи и некий Сунь(я его не знаю) к моей жизни с Богом не имеют отношения,а вас они почемуто злят,хотя я уверен,что вы о них знаете с гулькин нос.Грешное с правидным очень легко распознавать,когда в сердце Иисус,а Он там уже много лет.Хвала Ему во веки!

Хочу напомнить,что кто-то там организовал этот форум,чтобы обсуждать предстоящие выборы в местные советы и хочется услышать,что что все таки лучше иметь - депутатов,продающихся за несколько соток земли,забраных у детского сада или у сельской общины или же депутатов,которые будут отстаивать право горожан на лучшую жизнь и при том эти депутаты верующие,чтут и боятся Бога.?

Останнє редагування модератором:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Организованная праведность

Я ж вам вже відповідав на це запитання. РПЦз є канонічною за церковними законами, а РПЦ - є юридичною правонаступницею РПЦ Російської Імперії і значить є канонічною (юридично).
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Канонічною за церковними законами? А за якими саме? Це вже як подивитися... Адже саме РПЦ мала повне євхаристійне спілкування зі Світовим православ'ям!, а не РПЦЗ. І ще за життя патріарха Тихона ним було видане розпорядження про закриття Вищого Церковного Управління Закордоном. Пізніше . Окрім того РПЦЗ стверджувала, що саме вона є правонаступницею, як Ви кажете, РПЦ Російської імперії. Так би вони і гризлися поміж собою, аж поки раптом... не об'єдналися. Від РПЦЗ відкололася лише маленька часточка, яка об'єднання не підтримала, до якої Ви і належите. Наскільки я зрозумів, то щодо її канонічності і євхаристійного спілкування також є питання.
Щодо юридичного правонаступництва РПЦ. Наскільки я знаю такий світський термін не підходить до церковного життя. Хоча, наскільки пам'ятаю, від Вас , і її . Не буду тут Вам нічого заперечувати :) Одного не можу зрозуміти - як це такі фанатичні "антипіндосники" могли спокійно дивитися, що 25 жовтня 2005 року на зборах духовенства і мирян Одеської єпархії їх РПЦЗ одним із чотирьох делегатів на IV Всезакордонний собор РПЦЗ був обраний громадянин США, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст? :)
Щодо того, який закон важливіший - то вже ваша справа. Для вас, мабуть, канонічніша РПЦ, для вас же мусор важливіший за священника...

Читайте про життя Апостолів і все зрозумієте... ;)
Знаєте, дуже схоже на армійську бувальщину, коли у солдафона-замполіта солдати заради "хохми" щось питали "з вищої матерії", а той відповідав: "Читайте материалы съезда (КПСС), там всё написано!"

Stein

Well-Known Member

если вы в открытую говорите о своем причастии к христианству и тут же утверждаете,что убивать нормально
Церква визначала так: «Розумієте, от ви тут у нас король, тут вас всі слухаються, — але суть у тому, що королем ви можете стати тільки в тому випадку, якщо я вас миропомажу, якщо я здійсню обряд. Якщо я не здійсню обряд, ви не будете ніяким королем. Хто ви такий? Ви король? Ви феодал? Ви герой? Ви найголовніша людина в цьому суспільстві? Так ось, ваша основна функція — захист церкви. Спочатку ви захищаєте церкву, потім ви захищаєте сиріт і вдовиць, потім ви захищаєте феодальні цінності, а вже потім ви можете робити все, що вам заманеться. Яке б ви не були собі «цабе», ваша основна функція — захищати Церкву. Тому, що я над вами, я над всім. І тільки Церква є тим, заради чого весь ваш світ існує.
А коли ви захистили Церкву, заради неї підняли зброю, ви потім обов'язково маєте прийти до Церкви і покаятися в тому, що ви зробили. І каятися, падати на коліна, обливатися слізьми за те, як ви захищали Церкву.
Ви убили людину? Це — гріх. Людина піднімала руку на храм, — ви її вбили. Правильно зробили! Це ваша основна функція. Але ви здійснили страшний гріх. У тому випадку, якщо ви в Церкві будете добре молитися, можливо, вам коли-небудь буде прощення. І, можливо, також і для вас буде Царство Небесне.

Только обоснованные факты пожалуйста.
Я вам вже навів купу фактів, а ви почали про "виривання з контексту" і самі вирвали одну фразу.

Я-христианин и я называю и в этом нет ничего плохого
Ви не християнин - ви сектант.

Хочу напомнить,что кто-то там организовал этот форум,чтобы обсуждать предстоящие выборы в местные советы и хочется услышать,что что все таки лучше иметь - депутатов,продающихся за несколько соток земли,забраных у детского сада или у сельской общины или же депутатов,которые будут отстаивать право горожан на лучшую жизнь и при том эти депутаты верующие,чтут и боятся Бога.?
Як сказав один з сумських депутатів, коли його почали умовляти проголосувати за відведення земельної ділянки під церкву баптистів: "Я християнин і голосувати за сектантів мені віра не дозволяє."
Тож якщо це будуть християни - то добре, а якщо подібні до вас сектанти - то буде ще гірше ніж є.

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

І ще за життя патріарха Тихона ним було видане розпорядження про закриття Вищого Церковного Управління Закордоном.
Претензії до РПЦ починаються з патріархії Сергія.

Окрім того РПЦЗ стверджувала, що саме вона є правонаступницею, як Ви кажете, РПЦ Російської імперії.
А саме так і є, бо доки Московська Патріархія не відречеться від єресі сергіанства - ні про яке правонаступництво та канонічність насправді не може бути й мови, як би "законно" не виглядало все на папері.

Знаєте, дуже схоже на армійську бувальщину
Безсенсово пояснювати невірним смисл творити намаз по 5 разів на день. Ви вимагаєте пояснити вам то, у що ви навіть не вірите. Як казав Господь: "Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими..." ;)

Stein

Well-Known Member

Доречі, шановний slaper, а чим вас не влаштовує список ХДС - там же самі "праведники" зібралися:
№1 в списке – председатель правления АО ОТ «Аграрник» Игорь ТЕСЛЕНКО.
№2 – экс-депутат Сумского горсовета, экс-начальник областного управления юстиции Владимир ЛАВРИК,
№3 – Роман ВЯТКИН, пресвитер громады евангельско-христианской Церкви «Ковчег»;
№4 – Галина КАЦОВА, исполнительный директор областной благотворительной миссии Христианский духовный центр;
№5 – Виктория ГРАБОВА, заместитель начальника Сумского филиала Харьковского национального университета внутренних дел.
Цікаво, в університеті МВС вже ввели іспит з основ християнської моралі? :mrgreen:

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Фокс Малдер, церкви обговорюються в іншій темі!

slaper

Member
Церква визначала так
Вашими догмами вам да и будет,ибо какою мерою меряете-такой и вам будет отмеряно и что посеете,то и пожнете.Ваши лжеучения довели людей до полного спаивания народа Украины и вы с вашими писателями чекловеческих правил готовы служить под уголовщиной,чем стать в одну команду с честными людьми.Церковь - это люди,служащие Богу и идущие за Иисусом,а не делящие приходы.

Я вам вже навів купу фактів, а ви почали про "виривання з контексту" і самі вирвали одну фразу.
Это не факты,а глупость ничем из Библии неподтвержденная.И прошу уточнить эту одну фразу и я при этом готов перед вами извенится,если она действительно вырвана.

Ви не християнин - ви сектант
Обоснуйте пожалуйста,но только по Писанию,а не вашими дешевыми догмами,которые ничего общего с христианством не имеют

Я християнин і голосувати за сектантів мені віра не дозволяє."
Можно уточнить ФИО этого депутата.Я могу таких "христиан" сравнить с человеком, который зашел в гараж,одел на голову фару и вставил в попу выхлопную трубу и во всеуслышание заявил,что я мол автомобиль.Я хоть и не отношусь к Церкви бабтистов,но утверждаю,что они настоящие христиане и многим деноминациям надо у них учиться,а особенно вам и конечно же РПЦз.

чим вас не влаштовує список ХДС - там же самі "праведники" зібралися
Скажу,что не совсем устраивает,но посмотрите другие списки и сравните,а еще лучше смотреть полные списки и выбирать.У вас такое настроение,что делаю вывод о том,что вам лучше под понятиями жить,чем осознать,что к власти придут честные люди,но они не не соответствуют вашим догмам.

Цікаво, в університеті МВС вже ввели іспит з основ християнської моралі?
Если вы утверждаете,что читаете и правильно понимаете Библию,то должны были заметить,что христианами становились люди разных сословий и разных принадлежностей от властьимеющих до бомжей, поэтому ваши подкавырочки глупы, т.к. не обязательно учиться в заведении где есть придмет христианской морали,а быть таким.

Останнє редагування модератором:

vadimv

Well-Known Member
к власти придут честные люди,но они не не соответствуют вашим догмам.
Честность - это необходимое условие, но не достаточное. И тут дело не в догмах, а в элементарной адекватности. Может быть ваши догмы и соответствовали укладу жизни бедуинов лет этак 2000 назад, но в мире интернета, атомной энергетики, генетики, трансплантации органов и создания искусственной жизни они безнадежно устарели.

slaper

Member
Честность - это необходимое условие
Когда-то устареет и все то ,что вы перечислили,но честность,лет этак 2000 назад и сейчас так же актуальна и при честных правителях и 2000 лет назад и 3000 лет назад людям жилось лучше,чем при правителях-беззаконниках.

vadimv

Well-Known Member
Одной честности мало. Лучше жить при нормальном воре, чем при сумасшедшем честном.

Зверху