Чем занимается СБУ в стране?

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Чем занимается СБУ в стране?

Я не говорил про уборщиц, ведь Забилий не уборщик и "за волею обставин" или чьей-то еще волею как не крути он ОФИЦИАЛЬНЫЙ работник спецслужбы и Вы с этим согласны.
Написаное Вами далее мягко говоря не отвечает действительности (это очень мягко).
Ви що співробітник СБУ, що так "володієте" інформацією стосовно дійсності?
Напевно що так, бо з такім завзяттям захищаєте і виправдовуєте дії спецслужб.
То Вы отрицали, что он есть работник спецслужбы, сейчас уже соглашаетесь.Я Вам про одно, а Вы разговариваете сам с собой, ну удачи...
Приклад, будь ласка, де я спростовував, що Забілий співробітник СБУ? Я писав, що він співробітник не за покликанням, а за обставинами. Ви або неуважно читаєте, або свідомо пишете неправду.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чем занимается СБУ в стране?

то ще за часів Наливайченка СБУ стверджувало, що з всіх документів до 1991 року знято гриф таємності.То чому він з'явився після приходу в СБУ пана Хорошковського, вірніш до керма країни проффесора Януковича?
Розголошення всіх поголовно документів до 1991 року це просто маразм. Це рівносильно повному знищенню спецслужби як такої. Якщо це дійсно мало місце, то ліквідація подібного - це лише величезний плюс Хорошковському.

Останнє редагування:

nazar_ukr

Member
Пане Stein, там все таки говориться про документи ДО 1991 року, а Ви чомусь пишете про розголошення документів З 1991 року.

Stein

Well-Known Member

Так, "до", я мав на увазі "до", то опечатка, вибачте.

mangust

патріот

Розголошення всіх поголовно документів до 1991 року це просто маразм. Це рівносильно повному знищенню спецслужби як такої. Якщо це дійсно мало місце, то ліквідація подібного - це лише величезний плюс Хорошковському.
Україна, як самостійна держава існує від 1991 року. Розголошення документів до 1991 року, розголошення таємниць неіснуючої держави СРСР, чи Росії, як її правонаступниці.
Були розсекречені документи, що втратили таємничість за строком давності і стосуються визвольним звитягам українського народу в ХХ сторіччі.

Luxury

Active Member
СБУ-Служба Бездійної України)
Вывод: нечем

Stein

Well-Known Member

Україна, як самостійна держава існує від 1991 року. Розголошення документів до 1991 року, розголошення таємниць неіснуючої держави СРСР, чи Росії, як її правонаступниці.
Розвідка, до вашого відома, просто змінила назву з КДБ УРСР на СБУ. Але люди то лишились, майно лишилось, агенти, зв'язки і т.п. І розсекретити документи КДБ - це розсекретити всю службу цілком і повністю. В країни грошей немає щоб автоматів купити, а ви хочете через чийсь "політичний ідіотизм" розвідку з нуля створювати?
Хоча, може ви й праві, навіщо Україні служба розвідки?

Luxury

Active Member
Re: Відповідь: Чем занимается СБУ в стране?

Розвідка, до вашого відома, просто змінила назву з КДБ УРСР на СБУ. Але люди то лишились, майно лишилось, агенти, зв'язки і т.п. І розсекретити документи КДБ - це розсекретити всю службу цілком і повністю. В країни грошей немає щоб автоматів купити, а ви хочете через чийсь "політичний ідіотизм" розвідку з нуля створювати?
Ну СБУ по идеи должна заниматься внутренней безопасностью страны.

mangust

патріот

Ви чатати вмієте, Де я писав про агентів? І мова йшла про Службу Безпеки, а не розвідку.
Були розсекречені документи, що втратили таємничість за строком давності і стосуються визвольним звитягам українського народу в ХХ сторіччі.

Зверху