Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

Andy

Well-Known Member
я и не говорил ни разу, что сейчас в украине развитой социализм.
просто вы так союз нахваливаете да всё статистику приводите, а про статистику знаем-знаем...
вот, например, моя прабабка родилась в российской империи, а умерла в незалежной украине при здравом уме и памяти. очень интересно было послушать её воспоминания: и про царя-батюшку, и про нэп, и про индустриализацию, и про разруху послевоенную, и про застой... всё это она видела глазами живого человека, а не советинформбюро
yakshi, изначально я ничего не имею против вашей бабушки, но сколько ей было лет? Получается, что при царе она была слишком маленькой, а при демократии слишком старой, не так ли?

Ну и приведите воспоминания, о чем хоть речь?

Andy

Well-Known Member
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Так а навіщо їм щось захищати? Їм же навіть захищати нічого, значить і армія не потрібна. Вони на ті гроші краще погодують бездомних собак (які їх потім із вдячністю покусають).
Согласен.

Да, это кстати очень интересный вопрос.

Мне уже не раз доводилось слышать от современых молодых людей, что если начнется война, то они сразу сдадутся! На что я им всегда обещаю, что в этом случае буду стрелять им в спину, и я это сделаю. Только думаю до этого не дойдет. Вопервых они все надеются воевать против немцев :)) Что врядле. Во вторых они не знают, как хорошо в плену даже Европейцев. (А мой дед знал, в бессознательном состоянии попал в плен и провел два года в немецком лагере, так что ну его нафиг)

Вторая ошибка - это то, что все они думают что воевать прийдется за Януковича, за Азарова и кто там еще есть... НЕТ! Они в первый час войны сядут на самолет и улетят в противоположную от фронта сторону! И воевать прийдется за себя, за свою семью, за свою землю!

Но изначально они сами себе подрывают боевой дух такими мыслями, а это ведет к поражению! Это должен осмыслить каждый, прежде чем жареный петух клюнет!

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

О да, вчерашний коммунист и комсомолец Виктор Федорович нами успешно кэрует...
Ні. Вчорашній стукач з зони,агент КДБ і сьогодняшній агент ФСБ.А оточують його вчорашні комсомольці як Єфремов,Льовочкін і т.д., і комуністи накшталт Мороза,Симоненка та Табачника.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Ні. Вчорашній стукач з зони,агент КДБ і сьогодняшній агент ФСБ.А оточують його вчорашні комсомольці як Єфремов,Льовочкін і т.д., і комуністи накшталт Мороза,Симоненка та Табачника.
Да-да. Тоді пів країни комуністами були, то що тепер? Віддати владу емо-імбіцилам 92-го року народження? Чи може дармоїдам, зекам "до мозга костей", які все життя провели по таборах та тюрмах, накшталдт Шухевича чи Чорновола? Чи може емігрантам типу Стецько, які всі скрутні часи провели за кордоном, а тепер понаїхали утверджувати демократію та вчити нас "національній ідеї"?
Ті, хто нами керує зараз - це наволоч. Проте наволоччю людина може бути незалежно від наявності чи відсутності партквитка.
Папа Бенедикт XVI в свій час мав квиток Гітлерюгенду. І що з того? Він від цього менше став у Бога вірувати?
Ті люди, які сьогодні при владі ніколи не мали нічого спільного з комуністичною ідеєю, це пристосуванці, паразити, які в свій час так активно розвалювали велику державу, бо знали, що там їм красти ніхто не дасть, а тут ніхто не заборонить.

Но изначально они сами себе подрывают боевой дух такими мыслями, а это ведет к поражению! Это должен осмыслить каждый, прежде чем жареный петух клюнет!
Це називається "пацифізм", одна з фундаментальних "демократичних цінностей"...

Andy

Well-Known Member
Stein,

Полностью согласен. Я бы лучше и не сказал бы.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Стейн
Ті люди, які сьогодні при владі ніколи не мали нічого спільного з комуністичною ідеєю, це пристосуванці, паразити, які в свій час так активно розвалювали велику державу, бо знали, що там їм красти ніхто не дасть, а тут ніхто не заборонить.
Стейн, я, конечно, извиняюсь, но как ты посмотрел бы, ежели б я, Нахрапов, стал представителем влади. Я никогда не был при владі, тобто никогда не развалювал велику державу.
А это - большие достоинства. Скажи-ка, перевешивают ли мои достоинства мои барские замашки, которые почему-му-то огорчают некоторых форумчан?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

А Вы будете воевать с Россией, если она нападёт на Украину? :)

Согласен.

Да, это кстати очень интересный вопрос.

Мне уже не раз доводилось слышать от современых молодых людей, что если начнется война, то они сразу сдадутся! На что я им всегда обещаю, что в этом случае буду стрелять им в спину, и я это сделаю. Только думаю до этого не дойдет. Вопервых они все надеются воевать против немцев :)) Что врядле. Во вторых они не знают, как хорошо в плену даже Европейцев. (А мой дед знал, в бессознательном состоянии попал в плен и провел два года в немецком лагере, так что ну его нафиг)

Вторая ошибка - это то, что все они думают что воевать прийдется за Януковича, за Азарова и кто там еще есть... НЕТ! Они в первый час войны сядут на самолет и улетят в противоположную от фронта сторону! И воевать прийдется за себя, за свою семью, за свою землю!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Да-да. Тоді пів країни комуністами були, то що тепер?
Нічого, вже пізно щось робити. Просто країни колишнього протекторату від СССР провели люстрацію. Ситуація там зараз з нашою не порівняти. Ми - запізнилися на 18 років...

Віддати владу емо-імбіцилам 92-го року народження? Чи може дармоїдам, зекам "до мозга костей", які все життя провели по таборах та тюрмах, накшталдт Шухевича чи Чорновола?
Про 92 рік народження - говорити не буду. Про зеків... А для Вас справді немає ніякої різниці між людиною, що здійснила кримінальні тяжкі злочини, чи була засуджена за ідеологічні переконання. А чому ж Ви тоді постійно завалюєте цитатами пана, що мав неодноразові проблеми із законом та також може вважатися "зеком"? Пардон, а чому ж Ви тоді вихваляєте творців совітської імперії, що теж мали терміни ув'язнення?

Чи може емігрантам типу Стецько, які всі скрутні часи провели за кордоном, а тепер понаїхали утверджувати демократію та вчити нас "національній ідеї"?
Ага, "панаєхали тут"! Пардон, але Ярослави Стецько і Ярослава Стецька немає вже давно в живих... І для чого їх згадувати з презирством та протиставляти тим, хто скрутні часи провів не за кордоном, коли і цих (що провів скрутні часи не за кордоном, а сидів за політичними статтями) Ви також зневажаєте?

Stein

Well-Known Member

Просто країни колишнього протекторату від СССР провели люстрацію. Ситуація там зараз з нашою не порівняти. Ми - запізнилися на 18 років...
А ситуація в Білорусі, де провели люстрацію "демократизаторів", теж значно краща за нашу.
"Люструвати" міністрів та депутатів не пізно й зараз - може хоч тоді заживемо краще?
А для Вас справді немає ніякої різниці між людиною, що здійснила кримінальні тяжкі злочини, чи була засуджена за ідеологічні переконання.
З тих, кого ви зараз називаєте дисидентими - добре коли хоч один з двадцяти сидів за ідеологічні переконання. Чи може бумагомаратєлі типу Стуса, розповідачі політичних анекдотів і т.п. теж сиділи "за ідеологічні переконання"? Чи може різного роду "правозахисники" нетрадиційної орієнтації теж були "ідеологічними борцями"?
Пардон, а чому ж Ви тоді вихваляєте творців совітської імперії, що теж мали терміни ув'язнення?
Бо вони боролись за ідею, велику ідею, а не за "свободу" малювати якусь розмазню чи займатися анальним сексом. Як на мене це різні речі. З 1954-го в Україні вже не лишилося революціонерів - відтоді самі педерасти.
Пардон, але Ярослави Стецько і Ярослава Стецька немає вже давно в живих...
Проте пані Ярослава ще встигла "повчити нас жити" і остаточно перетворити націоналістичний рух з революційного гуртка на збіговисько професорів-ботаніків, словоблудів та співаків тужливих пісень. Відтоді націоналісти вже не стріляють - вони лише приймають резолюції.
Тільки штатної чисельності КУНу вистачило б аби перетрусити всю країну і утвердити раз і назавжди Українську Самостійну Соборну Державу. Проте навіщо їм це? Посада в Нафтогазі та добрий Мерседес всеж краще ніж революційний бліндаж. Навіщо мерзнути в темній криївці і лізти під кулі каральних загонів, коли в Канаді чекає тепленьке крісло та добрі гонорари за правозахисні статті, і мирні проплачені антирадянські акції протесту...

yakshi

posthuman
Слава турків загинула разом з падінням Османської імперії. Так само як німці остаточно померли з крахом Третього Райху. Дойчланд вже ніколи не підніметься величі власного гімну: "...Von der Maas bis an die Memel, Von der Etsch bis an den Belt...". Не буде більше Великої Світової Імперії, буде лиш рядовий "штат" Євросоюзу. Нікчемний як Словакія або Бельгія, не більше.
Сутність минулого в тому, що його вже ніколи не буде.
;)

Зверху