как говорит мой товарищ, проживающий за границей, украинцы умеют дружить только против кого-тоНехай беруть з нас приклад і об'єднуються.
как говорит мой товарищ, проживающий за границей, украинцы умеют дружить только против кого-тоНехай беруть з нас приклад і об'єднуються.
"Спротив" було створено лише вчора. Те, що намагалися зробити до цього:и что вы уже сделали для того чтобы этого не происходило
Конкретные примеры !!!
А вам Азарова подавай? Чи може Царенка?Если замешана Батьківщина То делать там нечего. Даже если это молодежки.
Ну так прийдіть, і створіть конкретні приклади. А сидіти на форумі і хаяти будь-які починання особливих зусиль не потребує.и что вы уже сделали для того чтобы этого не происходило Конкретные примеры !!!
Мабуть тому, щоб іншим організаціям також залишилась робота. Організовуйте свою.А почему данная организация решила защищать права ТОЛЬКО студентов???
І що з того? ХІба для того, щоб робити щось для студентів, треба бути студентом? Можна, як Бойко, очолити громадську організацію з такою метою.Странно.........Знаю Сашу Бойко - он давно уже не студент