Re: Відповідь: Сталин. Плюсы и минусы.
До вашого відома окрім питань "як би то добряче пожерти, солодко поспати", та задоволення інших егоїстичних ("шкурних") забаганок - у людей є ще й певні духовні цінності. Щоправда, лише якщо вони мають душу.
Мої цінності є МОЇМИ цінностями, і я не шукаю господаря, заради якого я ладен померти.
P.S. У Біблії йдеться не про те, як краще жити, не про те, як ліпше заробляти, навіть, не про те, як ліпше добиватися успіху в житті. А про те, за що ми могли б з вами померти мученицькою смертю.
А за що ладні померти ви? За гамбургер, чи за новий телевізор?
Принаймні не за псевдо-фюрера типу Корчинського.
Не думаю что Сталину даже доложили о голоде в Украине.
Хотя как глава он тоже несет ответственность за украинских дибилов которые заморили стольких своих соотечественников.
Це така ж була байка про доброго дєдушку Лєніна, який не знав що творилося за його спиною і як Сталін перекрутив його гуманістичне вчення
Правильно он был устроен для тех кто пристроился. Вот такие себя и выдают.
Така ж система і зараз - ті, хто дорвався до влади, годує бідноту байками про євроінтеграцію або поверненням до Союзу, а сама обдирає й далі їх до нитки.
Нечего, пройдет еще 20 лет и любители союза канут в Лету.
.
Як не дивно, але любителі Союзу все молодшають, є вже 15-річні "совки", які не живши там, нахвалюють те життя, замість того, щоб дивитись уперед і пробувати побудувати щось нове - живуть із головою, повернутою назад. Є вже навіть ті, хто нахвалює Сталіна - чого не було з 1953 року! Тобто ми рухаємось не вперед, а відкинуті більш, ніж на півстоліття. Важко уявити, щоб зараз Німеччина поверталась до славословій Гітлеру, намагалась поставити йому пам"ятники та вшановувала фашистських генералів. У нас же влада Януковича намагається повернути нас у "совок" навіть не брежневських, а сталінських часів. Скоро навколо Леніна на Дуровщині вже буде збиратись цілий шабаш під орудою Анді з портретом Сталіна і Нахрапова в костюмі казкового дурника з тюзівського реквізиту.
Но спорить с любителями Сталина - дело неблагодарное.
Найрозумніша думка, яку я тут вичитав. Приєднуюсь і полишаю цю тему на опіку клінічних сталінофілів.